torstai 12. tammikuuta 2017

THE Kosteusvoide


One word: Tehokas.

Mulla on ollut pitkään harkinnassa, minkä kasvovoiteen korkkaisin seuraavaksi testiin. Molemmat vaihtoehdot olivat superhyvältä Medik8:lta. Toinen on retinolivoide ja toinen C-vitamiinivoide.  Molemmat on saatu blogin kautta. Koska retinoli on ollut blogissa todella korostetusti esillä, päädyin tuohon pirteän oranssiin C-vitskuvoiteeseen. Ja vähänkö oli hyvä valinta. Luvassa megalomaaninen hehkutuspostaus ^_^

C-vitamiinista olen kirjoitellut  aikaisemminkin, mutta tässä vielä siitä muutamalla sanalla:

C-vitamiini on muutaman muun ainesosan rinnalla tutkitusti ja todistetusti tehokas anti-age ainesosa. Se on tärkeä palanen tehokkaassa kollageenisynteesissä. Se toimii iholla antioksidanttina ja kirkastaa ihoa ja voi hälventää maksaläiskiä. C-vitamiinista hyötyy kaikki ihotyypit, mutta erityisesti akneiho ja ikääntynyt iho. C-vitamiini hapettuu herkästi ja menettää näin tehonsa.


Voide meni heittämällä "Wow!"- kategoriaan.


Uusi, totaalinen voideihastuminen on nimeltään C-Tetra Cream ja brändi on siis Medik8. Oon nykyään aivan lovena Medik8:n tuotteisiin ^_^  C-vitamiinin tehoihin nojaava voide on pakattu pirteään purkkiin. Oranssi väri tuo samantien mielleyhtymän C-vitamiiniin. Ja kas vain, tuoksukin on miedon appelsiininen.Tietämätönkin voisi aavistaa tässä olevan sitä pirteysvitamiinia.

C-vitamiini hapettuu erittäin herkästi ja tällaiset purkkimuotoiset pakkaukset ovat sen kannalta huonoja. Jos voiteen vitamiini olisi askorbiinihappo muodossa, siinä ei tehot kauan riittäisi. Hapettuminen kun alkaa heti purkin ensi avaamisesta alkaen. C-Tetra Creamissa vitamiini on kuitenkin stabiilissa, öljyliukoisessa muodossa. Tetrahexyldecyl Ascorbate on tuo nimihirviö. Edellä mainittu muoto C-vitamiinista on yksi stabiileimpia muotoja. Se ei myöskään ärsytä ihoa samalla tavalla kuin C-vitamiini perusmuodossaan. Sopii siis jopa herkälle iholle. C-Tetra Creamin vitamiinimuoto säilyy stabiilina jopa 18 kuukautta, joten voidetta ei tarvitse lotrata loppuun tuli hännän alla ^_^


Aqua, heptyl undecylenate, caprylic triglyceride, methylpropanediol, tetrahexyldecyl ascorbate, cetearyl olivate, distarch phosphate, tocopheryl acetate, cetearyl isononanoate, sodium hyaluronate, glycerin, sorbitan olivate, caprylyl glycol, Citrus grandis peel oil, disodium EDTA, Citrus aurantium bergamia fruit oil, linalool, sodium polyacrylate, citronellol, sodium hydroxide, phenylpropanol, Citrus limon peel oil, Pelargonium graveolens flover oil, limonene, geraniol, citral.

Inci.

C-Tetra Cream hoitaa ihoa myös E-vitamiinin ja hyaluronihapon avulla. Voide on mukavan kevyen tuntuista, hieman geelivoidemaista, kallistuen vähän enemmän voiteeseen. Imeytyy ihoon täydellisesti ja nopeasti jättäen sileän tunnun iholle. Kosteustehoiltaan ehkä paras normaalista rasvoittuvalle iholle, kuivaihoinen tarvinnee seerumia voiteen alle. Omaan makuuni tämän kosmeettinen miellyttävyys on yksinkertaisesti täydellinen. Perfecto.

Entä tulokset? Ne on hurjat. Jo muutaman päivän käytön jälkeen iho vaikuttaa hämmästyttävän tasapainoiselta. Kosteustasapaino on kohdillaan ja rasvoittuvuus vähentynyt selkeästi. Ihon sävy on todella tasainen ja heleä. Ihon kirkastumisen huomaa myös selkeästi. Iho tuntuu ja varsinkin näyttää todella hyvinvoivalta. Haluaisin käyttää tässä englannin kielistä sanaa radiant.


Medik8:n retinolivoide jää odottamaan vielä korkkausta.

Testailujen ohella tulee todella paljon vastaan kosteusvoiteita ja muita hoitotuotteita jotka ovat hyviä tai todella hyviä. Sitten välillä tulee näitä tällaisia joista menee ihan pasmat sekaisin :D Mutta näitä helmiä vaan aina joskus löytyy. C-Tetra Cream on ehdottomasti helmituote. Jos joskus kirjoitan postauksen missä on listattu "Kaikkien aikojen parhaat tuotteet", on tämä varmasti tuolla listalla.
Medik8:n jälleenmyyjät löydät täältä. Medik8:ä saa myös mm. Yliopistonapteekista
49€/ 50ml.


Luotatteko C-vitamiinin voimaan? Oletteko saanut näkyviä tuloksia C-vitamiinin ulkoisella käytöllä?

8 kommenttia:

  1. Todellakin luotan! Mulla on pari suosikkia: Payotin Elixir Ideal, Guinotin kuuriluontoisesti käytettävä Newhite Sèrun Eclaircissant ja samoin kuuriluontoisesti käytettävä Bakelin Thio-C. Edullinen suosikki on Philosophyn C-vitamiinijauhe, jota lisätään seerumin tai voiteen joukkoon ja se on ihan huippu. En yhtään epäile, ettenkö itsekin pitäisi tästä Medik8 voiteesta, sillä tykkään sarjan seerumeista todella paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla onkin vielä Medik8-seerumit kokeilematta. Vahva epäilys, että nekin kyllä vakuuttaisivat. Medik8 on brändinä kyllä hurjan tehokkaan oloinen ^_^

      Poista
  2. Totta maar luotan. C-vitamiini ulkoisesti on ollut käytössä jo pitkään. En ole kokeillut Medik8 C-vitamiinivoidetta kuin testiputelin verran. Mulle Medik8 retinol-tuotteet ovat nyt pop ja in. Markkinoille on tullut myös r-Retinoate -voide, joka on entistäkin tehokkaampi ja sitä voi käyttää aamuin illoin. Hinta vaan on auts-tasoa, 165 euroa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uups, alkaa olla jo vähän kivulias hinta kasvovoiteesta :D Vaikka onhan niitä 300e maksavia kreemejäkin :D Tuossa r-Retinoatessa taitaakin olla sama aineisosa, kuin Verson retinolituotteissa.

      Poista
  3. A-vitamiini ja C-vitamiini ovat asiat, joita fanitan kosmetiikassa :) Medik8:ia täytyy jossain vaiheessa kokeilla ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä onkin ihonhoitotietoisen hyvä fanittaa ^_^ Medik8:ia suosittelen kyllä lämpimästi :)

      Poista
  4. C-vitamiini on must! Tämä kuulostaa todella hyvälle ja pitänee varmaan testata jossain vaiheessa. Tuo Medik8 retinol-voide on itsellä ja siitä olen kyllä tykännyt :) Oletko muuten testannut Medik8:n silmänympärys seerumia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla toi retinoli-voide jää vielä odotuslistalle, mutta aika varmasti siihenkin tykästyn :)
      Mitään seerumia en ole Medik8:lta kokeillut, mutta sy-voidetta kylläkin, joka on erittäin toimivaa tavaraa :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)