keskiviikko 7. helmikuuta 2024

Normal: Naurettavan edullinen C-vitamiiniseerumi

 


Normalissa pyöriessäni mieleeni muistui, että C-vitamiinituotteelle olisi taas tarvetta. Tutkin useampaakin tuotetta ja valinnanvaikeutta oli tuttuun tapaan ilmassa. Normal-kosmetiikan hinnathan ovat tunnetusti tosi edullisia, mutta sitten katseeni osui naurettavan edulliseen C-vitamiiniseerumiin.

Kyseessä on Revuele Vitamin C 15% Serum
INCI: Water / Aqua, Vitamin C / Sodium Ascorbyl Phosphate, Vitamin B3 / Niacinamide, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Fragrance / Parfum, Disodium EDTA, Citric Acid


Revuele sisältää erittäin tehokkaan 15% pitoisuuden C-vitamiinia. Tähän puteliin on valittu sodium ascorbyl phosphate C-vitamiinijohdannainen, joka on stabiili. Tätä(kin) johdannaista on aika paljon tutkittu ja jo muutaman prosentin pitoisuudella saavutetaan ihonhoidollisia tuloksia. C-vitamiinin lisäksi Revuelen seerumista löytyy supertrendikästä niasiiniamidia. Pitoisuutta ei ole mainittu, mutta INCI-listassa se löytyy jo heti C-vitamiinin jälkeen. Hyaluronihappoakin löytyy listan loppupäästä. Päätin siis ostaa Revuelen testiin, koska ainesosalista näytti varsin hyvältä. 

Revuelen hinta on 3,50€/30ml. En tiedä, voiko tämän halvemmalla saada C-vitamiiniseerumia? 😄

Halvalla voi monessakin tapauksessa saada hyvää, mutta myös huonoa. Toki on päivänselvää, että varsinkin C-vitamiinituotteiden kohdalla voi olla järkevää panostaa arvokkaampaan tuotteeseen. Arvokkaammat sisältävät yleensä esim. C-vitamiinin tehokkuutta tukevia ainesosia ja ilmatiiviin pakkauksen, joka edesauttaa C-vitamiinia pysymään mahdollisimman stabiilina. 
Revuelen tapauksessa halpa hinta näyttäytyy ainakin sen tuoksussa. Tuoksu on melko voimakas ja kuvailisin sitä halvan saippuan hajuksi. Myöskään pipettipullo ei ole käyttömukavuuden kannalta ihan ideaali ratkaisu. Revuele on viskositeetiltaan aika paksuhkoa, valuvaa geeliä. Sisältö jää hieman jumittamaan pipetin varteen ja takaisin pulloon painaessa saattaa sotkea pullon kaulaa, jos on varomaton. 

Revuele on riittoisa käytössä. Mun nassuun on riittänyt just täydellisesti 3 tippaa. Seerumi imeytyy nopeasti ja ei jätä erityisemmin mitään tuntuja iholle. Tässäpä siis löytö budjettitietoiselle :)


Oletteko kokeilleet jotain Revuelen tuotteita?


1 kommentti:

  1. Ei ole Revuele tuttu. Tämä menee kyllä kokeiluun jo ihan hintasyystä :D Mä oon sun blogin kautta löytänyt tosi hyviä järkevän hintaisia juttuja aiemminkin. Kiitos näistä vinkeistä! <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)