maanantai 5. helmikuuta 2024

Esittelyssä kotimainen Circulove

 Tuotteet saatu pr-näytteenä. Sisältää mainoslinkin.Kotimaiia luonnonkosmetiikkabrändejä on nykyään tarjolla todella kattavasti ja esittelyyn pääsee taas yksi sellainen. Circulove saattaa olla osalle hyvinkin tuttu, sillä se ei ole ihan uusinta uutta. Circulove on jo ollut markkinoilla hyvänkin tovin, mutta tutustuin siihen itse vasta hiljattain.🙂
Circuloven ideologia


Ei niin yllättävästi Circuloven ideologia rakentuu useiden muiden luonnonkosmebrändien tavoin vahvasti ekologisuuden pohjalle. Tähän sisältyy mm. eettiset raaka-ainehankinnat, eko-energia ja tietysti kierrätysmateriaalit. Circuloven tuotteiden pakkaukset on valmistettu merestä kerätystä muovista. Ekoteko jos mikä!👏 Circuloven tuotteet ovat vegaanisia ja tuotteilla on FI-NATURA sertifikaatti. Edit. Circulovella on nykyään kansainvälinen ICADA- sertifikaatti. Tuotteet valmistetaan Tervakoskella pieni erä kerrallaan, taustalla idea tuotteiden tuoreudesta. Voit tutustua Circuloveen perusteellisemmin tästä.
Itse tuotteet voisi tiivistää less but better- konseptiin. Circuloven tapauksessa se tarkoittaa suppeaa tuotevalikoimaa joiden raaka-aineisiin on panostettu aivan erityisellä huolella. Tuotteisiin on valittu esimerkiksi korkeita pitoisuuksia aktiiviaineita. Sisällöistä löytyy kokonaisia vitamiinirikkaita kasviöljyjä (ei sisällä hajotettuja, vähemmän hoitavia esteriöljyjä) ja tämän lisäksi raaka-aineita on fermentoitu. Fermentoinnilla raaka-aineet saadaan entistä parempaan imeytymismuotoon (molekyylirakenne pienenee) ja raaka-aineiden aktiiviainesosien pitoisuus nousee. 

Circuloven tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä 5 tuotetta. Huom. Circulove tarjoaa yksittäisostoksen lisäksi mahdollisuuden joustotilaukseen, jolloin tuotteen hinta on edullisempi. Tästä syystä tekstissä on mainittuna kaksi eri hintaa (hinnat Circuloven verkkokaupasta).


WASH - Hoitava & maitomainen 2-in-1 puhdistusöljy 100ml 27,90€/34,90€


INCI: Aqua (Spring Water), Glycerin*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*ⓕ, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, Sucrose Laurate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*ⓕ, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*ⓕ, Lactobacillus/Salix Alba Bark Ferment Filtrateⓕ, Vaccinium Vitis-ideae (Lingonberry) Seed Oil*ⓕ, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic Acid, Sorbic Acid and Benzoic Acid, Xanthan Gum.


Tämä ei ole tyypillinen pelkkää öljyä ja emulgaattorin sisältävä puhdistusöljy, joten nimi voi olla hieman harhaanjohtava. WASH kuvataan maitomaiseksi öljypuhdistukseksi. Mielestäni tämä on koostumukseltaan ihan klassinen puhdistusmaito 🤭 WASH putsaria voi käyttää joko kuivalle tai kostealle iholle käyttötarkoituksesta riippuen.

WASH sisältää mm kookos- ja puolukansiemenöljyä ja pajunkuoriuutetta, josta hyötyy erityisesti epäpuhdas iho. Mukana on mietoja pinta-aktiivisia aineita tehostamassa puhdistustulosta.

Varsin miellyttävän tuntuinen ja hellävarainen putsari, joka ei tunnu ihoani kuivattavan. Voisi hyvin mennä kuivemmallakin ihotyypillä, sillä tämä ei muodosta vaahtoa iholla laisinkaan. Huuhtoutuu helposti ja ei jätä kalvon tuntua tai rasvaisuutta iholle.👍

CLEAN - Puhdistava ja kirkastava miselli-hoitoneste 100ml 19,90€/ 29,90€


INCI: Aqua (Spring Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera)*ⓕ, Glycerin (soy free)*, Heptyl Glucoside, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract*ⓕ, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*ⓕ, Oryza Sativa (Rice) Extract*ⓕ & Camellia Sinensis Leaf Extract*ⓕ, Lactobacillus/Oat Ferment Extract Filtrateⓕ, Tapioca Starch & Lactobacillus Ferment Lysateⓕ, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Mentha Spicata Flower/Leaf/Stem Extract & Geranium Maculatum Extract & Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Xanthan Gum


Circuloven CLEAN onkin mielenkiintoinen tuote monikäyttöisyydessään.

CLEAN sisältää mm. aloe veraa, vadelma-, kurkku-, ja riisiuutetta. CLEAN Sisältää vain yhden miedon, vaahtoamattoman pinta-aktiivin (heptyl glucoside). 

Tätä voi suihkutella suoraan iholle, hieroa ja huuhdella pois. Huuhtomisen voi myös jättää halutessaan pois. CLEAN toimii myös iholle jätettävänä hoitonesteenä. Se sisältää miedon AHA-happopitoisuuden, joka kevyesti kuorii ja kirkastaa ihoa.

CLEAN on puhdistustehoiltaan mieto, mutta samalla tehokkaan tuntuinen. Ei jätä iholle oikeastaan minkäänlaista tuotetuntua. Mulle tämä jotenkin profiloituu enemmän puhdistustuotteena, kuin varsinaisena hoitotuotteena. Mielenkiintoinen tuote silti 😊


CALM - Tehokosteuttava & rauhoittava Hyaluroni 3% + PGA 0,5% hoitoseerumi 30ml 39,92€/49,90€


INCI: Aqua (Spring Water), Rosa Damascena (Rose) Distillate*, Hyaluronic acid (HA) ⓕ, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*ⓕ, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil*ⓕ, Rosa Canina Fruit (Rosehip) Oil*ⓕ, Cannabis Sativa Seed (Hemp) Oil*ⓕ, Alchemilla Vulgaris (Lady’s Mantle) Extract*ⓕ, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract*ⓕ, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit (Lingonberry) Extract*ⓕ, Camellia Sinensis Leaf Extractⓕ, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*ⓕ, Lactobacillus/Oat Ferment Extract Filtrateⓕ, Polyglutamic acid (PGA) & Lactobacillus Ferment Lysateⓕ, Cetearyl Olivate and Sorbitan Olivate, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic Acid, Sorbic Acid and Benzoic Acid, Xanthan Gum


Voi vitsi näitä ylipitkiä tuotenimiä! 😄 Onneksi voi kirjoittaa vain CALMista.

Ihoa rauhoittavan ominaisuuksien lisäksi CALM korostuu jo nimessäänkin kosteuttavaksi seerumiksi. CALM sisältää tuttua hyaluronihappoa korkealla pitoisuudella. Mukana on myös polyglutamiinihappoa, jota on toisinaan kuvailtu jopa hyaluronihappoa tehokkaammaksi kosteudensitojaksi. Toisistaan poikkeavat molekyylikoot pääsevät kosteuttamaan ihon eri kerroksia.

Moni mieltää seerumit helposti kirkkaiksi geelimäisiksi koostumuksiksi. CALM on löysän maitomainen, sillä se sisältää myös ravitsevia kasviöljyjä: Auringonkukkaa, vadelmaa, ruusunmarjaa ja hamppua. Nämä sopivat rasvahappoprofiililtaan kuivan ihon lisäksi myös epäpuhtaalle ja tukkeutuvalle iholle.

Onhan tämä melkoista seerumien aatelia. CALM kosteuttaa tehokkaasti jättämättä tahmaista fiilistä iholle lainkaan. Sisältämiensä öljyjen ansiosta tämä toimii kuin ultra-kevyt fluidi. Seka-rasvoittuvalla iholla voisi toimia pelkiltään ja kuivemmalla iholla aivan loistava tehotuote paksumpien hoitotuotteiden alle. Ja toimii myös silmänympärysvoiteena. Tästä tykkään kovasti. Litran kanisteri tätä mulle, kiitos 😃


SMOOTH - Uudistava & kiinteyttävä bakuchiol 2% öljyseerumi 30ml 43,92€/54,90€


INCI: Vinifera (Grape) Seed Oil*ⓕ, Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil*ⓕ, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil*ⓕ, Psoralia Corylifolia Seed (Bakuchiol) Oil*, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil*ⓕ, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*ⓕ, Camellia Oleifera (Camelia) Seed Oil*ⓕ, Rosa Canina Fruit (Rosehip) Oil*ⓕ, Olive Squalane, Lactobacillus/Salix Alba Bark Ferment Filtrateⓕ, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*ⓕ, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract


SMOOTH on pakattu täyteen omega-rasvahappoja sisältäviä keveitä kasviöljyjä. Sisältää mm. viinirypäleen-, mansikan-, vadelman-, babchin-, ja mustaherukan siemenöljyjä.

Kosmetiikkajuttuja seuraavat eivät ole voineet välttyä kuulemasta bio-retinoleista. SMOOTH sisältää bio-retinoleista ehkä tunnetuinta, bakuchiolia. Bakuchiol sopii kaikille ihotyypeille. Se silottaa hienoja juonteita, tasoittaa ihonsävyä ja voi hillitä akneakin. 

Tässä on loistava kattaus ei-rasvaisen tuntuisia, vitamiinirikkaita kasviöljyjä. Ja siksipä tämä tuntuukin iholla erittäin käyttömukavalta. 😌

DAY - Suojaava & Tasoittava päivävoide SK20 30ml 35,92€/44,90€


INCI: Aqua (Spring Water), Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil*ⓕ, Zinc Oxide (non-nano), Rosa Damascena Floral (Rose) Water*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Butter*, Cetearyl Olivate and Sorbitan Olivate, Cetyl Alcohol, Olive Squalane, Glycerin (soy free)*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*ⓕ & Rosa Damascena Flower Extract*ⓕ, Galactomyces Ferment Filtrateⓕ, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract & Salix Alba (Willow) Bark Extract & Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract & Lactobacillus Fermentⓕ, Lactobacillus/Oat Ferment Extract Filtrateⓕ, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*ⓕ, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extractⓕ, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic Acid, Sorbic Acid and Benzoic Acid, Xanthan Gum


DAY sisältää sinkkioksidia, joka toimii fysikaalisena UV-filtterinä. Ravitsevien rasva-aineiden lisäksi raaka-aineista löytyy mm. punoitusta laskevaa lakritsia, tulehdusta hillitsevää pajunkuorta, sekä anti-agevaikutteista galactomyces-uutetta.

Tämä aiheutti heti ensimmäisellä kokeilulla pienimuotoisen hämmästyksen ja tuoteihastumisen. Sävyttömästä DAY päivävoiteesta kertoo lienee jotain, että en olisi sokkotestissä mitenkään osannut tunnistaa tämän sisältävän fysikaalisen aurinkosuojafiltterin. Yleensä ne on niin helposti aistittavissa tuotekoostumuksissa, eikä mitenkään miellyttävällä tavalla.

DAY on ihan hämmästyttävän kevyt koostumukseltaan. Se tuntuu kosteuttavalta, ei jää pyörimään iholle vaan imeytyy tosi nopeasti. Ja en vain käsitä, miten tästä jää iholle enoolaittanutmitään- tunne. Niin ja tämä ei edes kiillä iholla. Eikä tee muumi-ihoa, eli jätä vaaleaa kajoa. 

Aivan älyttömän hyvin formuloitu suojakertoimellinen voide. Pisteitä tulisi vielä lisää, jos suojakerroin olisi korkeampi. Mutta korkeampi suojakerroin muuttaisi DAYn ihotuntumaa täysin erilaiseksi. 


Circuloven tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupasta sekä Ruohonjuuresta*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)