torstai 28. tammikuuta 2016

Testissä KC Professional Color Mask


Päätin pitkästä aikaa vetäistä etuhiuksiin vaalean raidan. Viidennen vaalennuskerran jälkeen tupsu törrötti vielä sitkeästi elossa, mutta keltaisena. Ei siis kullanvaaleana vaan ruman keltaisena. Näytin aivan juntilta. Siispä hopea- hoitsikat, shampoot ja sävytteet kehiin! Ennen tätä kokeilua yritin taittaa keltaisen sävyn pois muutamilla markettimerkkien shampoilla ja naamioilla. Kokeilin Goldwellilta myös suosittua Soft color sävytysvaahtoa sävyssä 10 BS (beige silver). Näillä en kuitenkaan saanut keltaisuutta tarpeeksi pois.


Tänään testasin KC professionalin hiusnaamion sävyssä Graphite.  Graphite on tummahko voimakkaan harmaa sävynaamio, tarkoitettu vaaleille ja viileän ruskeille hiuksille.  KC:lla on myös vaaleamman harmaa sävynaamio Platinum, entiseltä nimeltään Silver. Valitsin tummeman sävyn, koska halusin selkeän eron raitoihini. KC:n valikoimassa on tarjolla myös muita vaalean sävyjä, sekä sävyjä ruskeille ja punaisille hiuksille.

Incista löytyy mm. pantenolia, kasviproteiineja ja rakennepaikkaavaa keratiinia. Naamio oli väriltään voimakkaan tummanharmaata, häivähdyksellä sinistä. Naamio tuntui täyteläiseltä ja koin sen hoitavaksi. Ohjeen mukainen vaikutusaika on 5-10 minuuttia, mutta annoin vaikuttaa yli 20 minuuttia. Odotukset ei ollut suuret naamion suhteen. Ajattelin sen vain hiukan taittavan keltaisuutta.
Yllättäin tulos olikin voimakkaasti harmaaseen taittava! Itse pidin kovasti tuloksesta, mutta kehottaisin olemaan varovainen vaikutusajan kanssa jossei halua granny-lookkia hiuksiinsa (itse pidän granny-lookista ja odotan kovasti vanhoja päiviäni, josko harmaantuisin :D). Color maskia voi myös sekoittaa tavallisen hoitoaineen sekaan, jolloin hiukset saavat vain kevyesti sävyä. Ostaisin uudelleen :)


Tulos 20 minuutin vaikutusajan jälkeen. Toimii!

7 kommenttia:

 1. Heissan ! Mistä tuota saa? Kc prof juttua?
  Terkuin, Raili

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampaamoista löytyy ja hyvin varustetuista tavarataloista. Omani ostin Prismasta :)

   Poista
  2. Matkakoko n.5€ ja isompi tuubi n.14€ :)

   Poista
 2. Hyvä kun kirjoitit tästä! Meillä isäntä nimittäin yrittää sisukkaasti saada harmaat hiukset (raukkaparka on niin nuori vielä, että luonto ei ole hoitanut asiaa...toisin kuin mulla...wäääääää!) ja ollaan koklattu hänen hiuksiinsa Biozellin Silveriä, mutta se on jotenkin kevyttä kamaa. Tää meneekin nyt samantien ostoslistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tätä kannattaa testata. On ihan erimaata kuin ne vaaleanvioletit lirut :)

   Poista
 3. Hei. Kiitos sulle tooosi paljon, pelastit mun kuontalon tällä tekstilläsi. Graphite toimi! Ps. Sulla on tosi upeat hiukset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Graphite on mun mielestä markkinoiden yksiä parhaita tumman harmaita sävytteitä ^_^

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)