keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Se kohuttu Fudge Clean Blonde hopeashampoo
Useammallakin blogilla on hehkutettu erästä hopeashampoota. Se on kuulemma se paras kaikista ja usein kampaamoista loppu. Kyseessä on tietenkin Fudgen Clean Blonde Shampoo. Olen jo pitkään halunnut päästä testaamaan tämän hypetetyn hopeashampoon. Nyt siihen koitti hyvä tilaisuus, kun päätin vaihtaa hiusten väriä. Blondaus on pakollinen välivaihe tulevaa hiustenväriäni varten, ja Fudge sai tilaisuuden näyttää kykynsä.


Fudgen Clean Blonde Shampoota saa pienemmässä 300ml tuubissa ja isommassa 1 litran pönikässä.


Ylläolevissa kuvissa hiukset on juuri blondattu pari kertaa. Ei mikään maailman kamalin tulos ilman sävyä, mutta onhan se blondatun näköinen selkeästi. Osa hiuksista jäi tummemmaksi ja osa vaaleammaksi.Fudge on väriltään siniviolettia, kuten hopeashampoot yleensä muutenkin ovat. Tässä vaan sattuu olemaan pigmenttiä niin, että sormenpäätkin värjääntyy. Suojahanskat voi olla hyvä idea :)


Shampoo vaahtoaa todella hyvin ja levittyy helposti. Annoin shampoon vaikuttaa hiuksissa 5 minuuttia.


Fudge pesee rehellisesti sulfaattien voimin ja incistä löytyy myös silkkiä ja keratiinia. Shampoo pesee hiukset silti yllättävän hellästi. Pesun jälkeen ne eivät ole yhtään takussa ja kuivauksen jälkeen ne on ihmeellisen sileät, siis ilman hoitoainetta! Shampoo ansaitsee hehkutuksensa jo pelkästään pesuominaisuuksiensa vuoksi, mutta entä se tärkein ominaisuus? Lähteekö keltaisuus? Kuvat puhukoon puolestaan:
No joo. Ei kai tässä auta kuin liittyä Fudgehehkuttajien kerhoon. Tämähän nyt on selkeästi paras hopeashampoo mitä olen kokeillut. Mikään muu aiemmin kokeilemani shampoo ei ole kyennyt näin tehokkaasti taittamaan vaaleiden hiusten lämpimiä sävyjä. En tiedä mikä salaisuus Fudgen shampoossa on, mutta se toimii.

Fudge Clean Blonde shampoota löytyy mm. eleveniltä* ja Nordicfeeliltä*
Pr-näyte
* mainoslinkki

Oletteko Fudgefaneja?

7 kommenttia:

 1. Wau! Mä oon kokeillut vaikka mitä ja kuvien perusteella tätä on pakko testata :) Onkohan vaikutus pitkä? -Roni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten aina hopeatuotteiden kanssa, lopputulos ja yhden kerran pesutulos riippuu hiuksen alkuperäisestä sävystä ja hiuksen kunnosta. Huonokuntoinen ja huokoinen hius imee pigmenttejä enemmän ja lopputulos voi olla joskus violettiin taittava. Näiden kanssa homma on aina vähän arpapeliä.

   Jos hius on rankasti vaalennettu/huonokuntoinen kannattaa kokeilla ensin pienellä vaikutusajalla. Toisaalta pigmentit peseytyy pesujen myötä pikkuhiljaa pois. Näin ollen se pysyvyyskin hiuksissa vaihtelee :)

   Poista
 2. Voi hitto. Nyt tuota on pakko ostaa. Kukkaroni kiittää taas :D

  VastaaPoista
 3. Postauksesta provosoituneena tätä oli pakko testata "tein itse, säästin, tuli ruma" -raitoihin ja tää tökötti ylitti kyllä ne korkeatkin odotukset. :D Sanoisin että kerran viikossa riittää, jos muuten pesee päivittäin. Kurkattuani noi sun affi-linkit säästin vielä vähän ja tilasin täältä http://www.akanepumpuli.fi/tuote/fudge-clean-blonde-violet-toning-shampoo/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "tein itse, säästin, tuli ruma"... Haha nauroin tälle ja muutenkin tuttu juttu :D Mulla on usein mennyt kotivärjäykset päin metsää. Ja tosiaan Fudge on niin tehokas, että ei sillä tarvitse joka päivä pestä :)

   Poista
 4. What's up, just wanted to say, I loved this post. It was inspiring.
  Keep on posting!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)