torstai 28. heinäkuuta 2016

I'm BLUEKirjoittelin juuri, että aion vaihtaa hiusten väriä.  Olen jo pitkään harkinnut ja miettinyt tätä värinvaihdosta. Välillä se tuntui liian radikaalilta ja välillä olin varma, että haluan kokeilla sitä just nyt! No nyt se on tehty. Ja muutos olikin aika radikaali.


Tittidii!

Color Mask Paintin värejä olen katsellut jo pitkään ja miettinyt, että voi voi kun ovat hienoja. Piti vain kerätä rohkeutta kokeilla. Näin rajuja värejä olen kokeillut viimeksi joskus ehkä 15weenä. Hieman siitä on aikaa, kröhöm :DPallottelin pitkään tummanvihreän ja sinisen välillä. Päädyin sitten kokeilemaan sinistä. Tarkemmin ottaen kahta eri sävyistä sinistä.
Color Mask Paintia on helppo käyttää. Se levitetään pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 15-30 minuuttia, riippuen halutusta värin intensiivisyydestä. Sävyn luvataan kestävän hiuksissa 5-30 pesukertaa. Huonokuntoinen hius luonnollisesti nappaa väriä näistä tehokkaammin.


Sarjasta on saatavilla myös Pastel White sävy, jolla pystyy näppärästi vaalentamaan ja muuttamaan valittua sävyä pastellimaisemmaksi. Yksinään käytettynä se taittaa vaaleiden hiusten lämpimää sävyä viileämmäksi.


Suojakäsineiden käyttö jälleen suositeltavaa :D Tämä ei lähtenyt saippualla irti vaan viime kädessä hohkakivellä.Lähtökohta värjäykselle oli tämä. Halusin tosi vaalean pohjan koska varsinkin Blue Sky sävy vaati pohjaksi erittäin vaalean ja puhtaan sävyn, koska se on niin haalean sininen. Kokeilin Blue Sky sävyä kellertävään pohjaan ja lopputulos taittoi vihertävään.  Royal Blue taas on todella voimakkaan sininen ja siitä tarttui väriä jopa tummanruskeaan (oma värini) hiukseen, mikä oli yllätys! Omissa hiuksissani annoin Color Maskin vaikuttaa sen maximiajan eli 30 minuuttia.


Ja sitten kuvaryöppy lopputuloksesta....
Oon ehkä maailman surkein hiustenlaittaja. Piuha siellä toinen tuolla :D


Tykkään ihan ylipaljon varsinkin tuosta Blue Sky sävystä, mutta Royal Blue oli makuuni liian sähäkkä, ja jälkeenpäin tajusin korostaneeni sillä hiuksia ihan hölmöstä kohtaa. Ei sillä, etteikö Royal Blue olisi upea sininen, mutta oon kai niin konservatiivinen sitten :D Olin ihan paineessa lopputuloksen kanssa, että voinko nyt olla tämän näköinen. Päädyin hieman fixaamaan tuota järisyttävän sinistä sävyä vähemmän kirkkaammaksi ja lopputulos on nyt mun mieleen. Laitan myöhemmin kuvaa tuosta loppullisesta pehkosta :)  Color Mask Paintilla on hintaa noin 15€/75ml.
Color Mask Paintin sähäkkiin sävyihin voi tutustua tarkemmin täällä.

*Color Mask Paint tuotteet saatu blogin kautta.
Siniset hiukset. Hitti vai huti?

4 kommenttia:

 1. Hitti, ehdottomasti. Tosi hieno tuo voimakas sininen! Sitä on juuri sopiva määrä suhteessa muuhun hiusmassaan. Harmi, jos olet mennyt feidaamaan sitä :( Kun ajattelee kokonaisuutta, tuo sinisen määrä on ihmisen kokoisessa otuksessa niin pieni, että se antaa persoonaan pelkkää särmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hiusten kirkkaansininen osio on edelleen sininen, mutta pientä muutosta siihen tuli.. Laitan varmaan tänään kuvaa lopputuloksesta. Tuo kirkkaansininen jotenkin tuntui liian kontrastiselta :/ Mutta makuasioitahan nämä :)

   Poista
 2. Vou tosi kivat hiukset, sininen sopii sulle hyvin :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)