keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Kevyet kesätuoksut Top3

Tuoksuissa tykkään yleensä eniten mausteisista tuoksuista. Iltakäytössä tuoksu saa olla mielestäni voimakaskin. Yksi esimerkki lempituoksuistani kautta aikojen on Jean Paul Gaultierin Le Male. Siinäpä tuoksu vuosien takaa joka iskee vieläkin yhtä kovaa. Le Male on kuitenkin tuoksuna hyvin dominoiva ja voimakas, ehkä jonkun mielestä jopa päällekäyvä.

Kesällä kaipaakin keveyttä ja raikkautta, myös tuoksuissa. Mielestäni parhaat kesätuoksut ovat vesimäisen kevyitä ja hieman sporttisiakin. Myös sitruksiset tuoksut ovat valintani kuumiin kesäpäiviin. Jos se oma kesätuoksu on vielä hukassa, niin tässä postauksessa vinkkaan omat kolme lempparituoksua, joihin olen tänä kesänä tykästynyt.Dolce & Gabbana Light Blue Beauty of Capri 

 Dolce & Gabbanan Light Blue Beauty of Capri viestittää jo ulkoasullaan kesäisestä fiiliksestä. Tuoksun pahvipakkaus on suorastaan ilo silmälle ja tuoksupullo viestittää vesimäisyydestä. Ja sitä tämä tuoksu onkin, erittäin kevyt ja vesimäinen, joka ei puske päälle. Mielestäni tuoksu on hyvin lähellä unisex-tuoksua, vaikka tämän selkeästi miesten tuoksuksi tunnistaakin. 

Puisen aromaattinen tuoksu avautuu sukaattisitruunan kirpeydellä, jossa on mukana pomeranssia ja bergamottia. Sydämessä on makeaa nerolia ja  ripaus eloisaa sichuaninpippuria.

Tuoksun vahvalla pohjalla on puiset seetripuu ja vetiver. Lisänä pihkaista mirhamia ja myskiä.
Beauty of Capri on mielestäni ihan loistava varsinkin päiväkäyttöön kesällä.

Ovh. 59,90€/ 40ml
  
Prada Luna Rossa Eau Sport

Pradan tuoksu on ulkonäöltään raikas ja yksinkertaisen tyylikäs. Alkuperäisen Luna Rossan hengestä syntynyt kevyempi Eau Sport. 

Ensituoksusta löytyy pirteää inkivääriä ja  katajaa. Sydäntuoksussa on laventelia ja pohjatuoksu koostuu pehmeästä vaniljasta ja tonkapavusta.

Luna Rossa Eau Sport on ollut nyt viime päivinä ihan ylivoimainen suosikkini. Se on juurikin kesäisen raikas ja kevyt, hienostunut tuoksu. Ehkä se on juuri tuoksussa aistittava vanilja mikä muhun vetoaa niin kovasti. Vaniljan tuoksu on kovasti mieleeni. Pradan tuoksussa on potentiaalia myös iltakäyttöön.

Ovh 74,90€/ 75ml

Hugo Boss Hugo Man Extreme

Hugo Bossin tuoksu on saanut inspiraationsa suositusta Hugo Man tuoksusta. Hugo Man Extreme on valmistettu 20% vahvemman tuoksuisista raaka-aineista. 

Hugo Man Extremen ensituoksussa on vahvistettu vihreä omena, joka tekee tuoksusta raikkaan ja aromaattisen. Sydäntuoksussa vaikuttavat laventeli, salvia ja kurjenpolvi. Pohjatuoksun luovat setri ja palsamipihka.

Tuoksuna Hugo Man Extreme on kahta edellistä selkeästi voimakkaampi ja rohkeampi. Raikas, mutta samalla voimakkaan maskuliininen. Pidän tästäkin tuoksusta kovasti. Hugo Man Extreme menee päiväkäytössäkin, mutta mielestäni se on ihan loistava varsinkin kesäilloissa.

Ovh 69,90€/ 60ml

Tuoksut PR-näytteitä.Mikä on teidän kesätuoksunne?


2 kommenttia:

  1. Tänä kesänä tuli enimmäkseen tuoksuteltua muiden muassa Nikosin Sculpture Hommea ja Diorin Sauvagea.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)