keskiviikko 4. tammikuuta 2017

XZ:n uudistunut hiustenmuotoilusarja
Kaikille tuttu kotimainen XZ meni ja uudisti hiustenmuotoilutuotevalikoimansa viime vuoden loppupuolella.  Uusi XZ Styling & Care- sarja sisältää 6 erilaista hiustenmuotoilutuotetta erilaisiin tarpeisiin. Styling & Care- sarjan tuotteet on suunniteltu suomalaista hiuslaatua ajatellen. Tästä johtuen hieman epäilytti miten nämä mahtavat toimia omassa kuontalossani. Vaikka suomalainen olenkin, niin tukkavärkkini on täysin vastakohta suomalaiselle ohuelle pumpulitukalle. Se on paksu, äärettömän itsepäinen ja toisinaan (useimmiten) täysin toivoton tapaus. Kampaajienkin vaikeaksi haukkuma. Ihan oikeasti ^_^ Styling & Care- sarjasta löytyi yksi todellinen yllättäjä, joka oli kuin mua varten suunniteltu.XZ Muotoilusuihke 4in1 lupaa antaa hiuksille kiiltoa, volyymia ja joustavan pidon. Tässä on myös lämpösuoja, joka suojaa hiusta fööniltä ja suoristusraudalta. Tälle on mainittu pidoksi 2. Eli tällä tuotteella ei ole omalle oikkutukalleni varsinaisesti mitään annettavaa. Liian kevyt pito tähän lettiin. Kaiken lisäksi olen aina hieman vieroksunut muotoilusuihkeita jostain selittämättömästä syystä. Volyymia tämä kyllä antoi ja tuotelupauksessa mainittu kiilto näkyi kyllä selkeästi.

XZ Kampaus- ja muotoilusuihke on kuulkaas sitten klassikkotuote. Tätä on kuulemma suihkuteltu jo 1960- luvulta asti ^_^ Tämä on varsinaisesti suunnattu tuomaan pitoa rulla- ja föönikampauksille. Itse testailin tätä vähän toisella lailla. Kun en noita rullakampauksiakaan harrasta :D  Tässä on "Pito 3" joka lupaa antaa erittäin voimakasta pitoa. Testailin tätä hiuksissani vähän kuin suolasuihke tyyliin. Ja pidin oikein kovasti. Tällä sai kivasti rakennetta ja "rouheutta" hiuksiin, ennen varsinaisen kampauksen tekoa. Tässäkin on lämpösuoja. Tämä tulee varmasti suihkittua loppuun, vaikkakin eri käyttötarkoituksessa mihin tämä on alunperin suunnattu ^_^
XZ Muotovaahto tuntui myös olevan toimivaa tavaraa. Muotovaahdotkin on mulla aina jääneet paljolti taka-alalle hiustenlaitossa. En ole niitä varsinaisesti kokenut tarpeelliseksi omissa hiuksissani. XZ Muotovaahtoa kokeilin myös kosteisiin hiuksiin ja tämän jälkeen föönausta. Tuuhea leijonanharjas oli lopputuloksena. Tämä johti siihen, että harkitsen muotovaahdon lisäämistä säännöllisiin tukkarutiineihini.

XZ Muotoiluvoidetta hiukan välttelin ennenkuin viimein nöyrryin kokeilemaan. Tällä hetkellä mulla on sen verran pitkä letti, että en oikein osaa siinä hyödyntää muotoiluvoiteita (enkä geelejä) Joten muotoiluvoiteen kokeilu jäi vähän mulla kysymysmerkeiksi. Tämä tuntui antavan jonkin verran tukea hiustyveen, matalla lopputuloksella. Muotoiluvoiteiden genressä tämän paras juttu oli kuitenkin se, että tämä ei tehnyt likaisen tuntuista lopputulosta ollenkaan. Sellaiset muotoiluvoiteen klähmäämät hiukset on ällöttävän tuntuiset. XZ Muotoiluvoiteella hiukset eivät kuitenkaan jääneet klähmäklimpeiksi.XZ Hiuskiinne antaa keskivahvaa pitoa sisältäen UV-suojan. Vaikka tämä onkin "vain" keskivahva hiuskiinne, toimi se silti kiitettävän hyvin omissa hiuksissani. Ei mitään moitittavaa. Voisin tätä suihkutella useammankin pullollisen. Tätä on saatavilla myös 100ml matkakoossa.

XZ XXL Hiuskiinne lupaakin sitten erittäin voimakasta pitoa. Ai, että mä koin tämän kanssa hiuslakkarakastumisen. Tämä on niin mun juttu. XXL Hiuskiinne antaa ihan uskomattoman hyvin pitoa. Tällä saa taltutettua itsepäiset hiussoirot ja suihkittua varmasti vaativankin kampauksen paikalleen. Oon niin onnellinen, että tämä tuli mun elämään ^_^ Mulla on jonkin aikaa ollut hiuskiinteenä eräs markettilakka, joka on hoitanut hommansa tyydyttävästi. Kuitenkin jatkossa hylkään kyseisen lakan, koska tällainen helmi löytyi. Tämä on rakkautta.

Tuotetietoja:

XZ Muotoilusuihke 4 in 1, 150 ml, hinta noin 5,30 euroa
XZ Kampaus- ja muotoilusuihke, 150 ml, hinta noin 5,30 euroa
XZ Muotoiluvoide, 100 ml, hinta noin 5,00 euroa
XZ Muotovaahto, 150 ml, hinta noin 4,20 euroa
XZ Hiuskiinne, 100 ml, hinta noin 2,90 euroa
XZ Hiuskiinne, 300 ml, hinta noin 5,00 euroa
XZ XXL Hiuskiinne, 200 ml, hinta noin 4,80 euroa


Tuotteet saatu blogin kautta.Oletteko kokeilleet XZ:n uutta hiustenmuotoilusarjaa?

4 kommenttia:

 1. XXL hiuskiinne kuulostaa niin mun jutulta, hiuslakan kun pitää olla vahvaa ja pitävää, ettei mun tukka laahaa pitkin naamaa ja päätä.

  Mitä luulet, onko tuo 4 in 1 sellaista ainetta, joka sopisi muotoilutuotteeksi juurikin sellaiselle jäykähkölle pumpulitukalle föönauksen alle? Volyymiä tässä tarttee ja nostetta, kun on uusi vuosikin ja kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on vaikea mennä sanomaan tuosta 4in1 tuotteesta, en oikein kokenut sitä omaksi tuotteeksi. Volyymia se kyllä antaa ja kiiltoa, mutta tykästyin itse enemmän tuohon kampaus- ja muotoilusuihkeeseen. Tykkäsin kovasti sen antamasta rakenteesta ja "pöyheydestä". Mulla on nyt niin pitkät hiukset, että tuollaiset suihkeet tulee tarpeeseen.

   XXL Hiuskiinteessä on kyllä vahvaa pitoa jos sitä kaipaa. Ihan eri sfääreistä verrattuna peruslakkoihin. Mulla tuo jää kyllä säännölliseen käyttöön ^_^

   Poista
 2. No kappas, mun täytyy sitten kokeilla tuota normisuihketta. Jotenkin kampausnesteestä tulee mieleen äidin rullakampaukset, kun hän laittoi illalla hiuksiaan :) Mua on aina ihmetyttänyt, voiko sellaiset piikikkäät papiljotit päässä todella nukkua?! Ilman painajaisia ainakaan :D Tai siis näinhän mä, että hän ainakin voi, mutta edellisen sukupolven kivunsietokyky oli takuulla suurempi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma äitini tapasi myös nukkua isot rullat päässä :D Enpäs ole tuota aiemmin tullut miettineeksi, mutta onhan sen pakko olla epämukavaa nukkua ne päässä. Tässä varmaan pätee se sanonta, että kauneuden vuoksi pitää kärsiä :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)