tiistai 3. tammikuuta 2017

Sante - Täydellisen tuoksuinen kosteusvoide


Toivottavasti vuosi 2017 on alkanut kaikilla mukavissa merkeissä :) Viime postauksessa listailin vuoden 2016 omasta mielestäni parhaita tuotteita ja Sante pääsi tuolle listalle hiustenhoitotuotteillaan. Sante on aiheena tässäkin postauksessa. Ei tällä kertaa hiustuotteita vaan miehille suunnattu kosteusvoide.



Santen luonnonkosmetiikka on kyllä ihastuttanut mua monilla tuotteillaan. Sante tuntuu olevan juuri sellaista "perusvarmaa" tavaraa, joka ei petä. Ainakin Santen suihkutuotteet ja viime vuonna testattu käsivoide olivat kaikki ihan priimaa. Postausta valmistellessa tajusin yhtäkkiä, että Santen kasvojenhoitotuotteet ovat mulla jäänet tyystin taka-alalle. Sinänsä kummallista, koska kasvojenhoitotuotteethan mulla on yleensä aina kiinnostuslistalla ykkösenä ^_^  Niihinkin kuitenkin tuli nyt tehtyä vihdoin tuttavuutta. Tutustuminen Santen kasvojenhoitotuotteisiin tapahtui siis Homme Acai 2in1 kosteusvoiteen myötä.





Sante Homme Acai 2in1 kosteusvoide* (15,80€ /50ml) on pakattu tummanruskeaan tuubiin. Se perus tummansininen väri miehille suunnatuissa tuotteissa on siis kerrankin unohdettu ^_^  Voide on erittäin ohutta ja tästä syystä myös hulahtaa ihoon miltei valonnopeudella. BDIH- ja NaTrue- sertifioitu kosteusvoide toimii lienee parhaiten seka- ja rasvoittuvalla iholla. Kuivasta ihosta kärsivä ei luultavasti saa tästä tarpeeksi hoitotehoja. Voide jättää ihon mattapintaiseksi ja tuotetuntu iholla on.. noh, sitä ei oikeastaan edes aisti. Samaisesta syystä voide voi olla hyvinkin monen mieleen, jotka eivät välitä ylimääräisistä kasvovoiteiden tunnusta ihollaan.



Santen kosteusvoide hoitaa manteli- ja jojobaöljyllä. Kofeiini ja acai lupaavat taistella ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Santen Homme Acai 2in1 kosteusvoide on juuri sellainen perushyvä kosteusvoide jonka kosmeettinen miellyttävyyskin on onnistunut. Mielestäni kosteusvoiteen yksi paras ominaisuus on kuitenkin tuoksu. Rrrrrakastuin tämän tuoksuun ihan välittömästi. Tuoksu on selkeän maskuliininen, mausteinen ja aromaattinen. Mutta, ei mielestäni liian voimakas. Tuoksu muistuttaa jostain. Luulen, että olen joskus omistanut jonkin edt:n jonka tuoksu on samankaltainen.
Niin usein miesten kosmetiikka tuoksuu sille samalle klassisen tylsälle, josta itse en ainakaan välitä. Jos tunne on samanlainen kuin mulla,  Santen kosteusvoiteeseen kannattaa tutustua jo tuoksunsa vuoksi ^_^  Nettikauppojen lisäksi Santen tuotteita on hyvin saatavilla myös ainakin isoimmista kaupoista.

*Tuote saatu blogin kautta ja postaus sisältää mainoslinkin.


Ovatko Santen kosteusvoiteet tuttuja?


4 kommenttia:

 1. Ei ole, tai nyt en ainakaan muista käyttäneeni :D Mutta se hoitoaine on kyllä hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Santen kasvoille suunnatut kosteusvoiteet on ihan loistaneet poissaolollaan kaikilla kosmeblogeilla :D Hoitsikka on kyllä ehdottomasti yksi parhaimpia ^_^

   Poista
 2. Poikaystävälleni tätä ostin ja hän tykkäsi kovasti tuoksusta :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)