sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Olivia Klein - Puhdas, luonnollinen ja läpinäkyvä

Olivia Klein niminen kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki ei taida monellekkaan olla tuttu. Ainakin näin epäilen. Brändi on loistanut poissaolollaan mediassa.  Brändin  takana oleva Olivia on itse erittäin herkkäihoinen ja herkistynyt ja allergisoitunut omien sanojensa mukaan lähes kaikelle kosmetiikalle vuosien varrella. Tästä syntyi siis idea luoda luonnonkosmetiikkasarja, joka olisi tehokas, mutta samalla erityisen hellä herkälle iholle. Tästä tarinasta voi lukea lisää Twistbe.fi verkkokaupan sivuilta.Olivia Klein korostaa myös pyrkimystään olla täysin läpinäkyvä ja vastustavansa harhaanjohtavaa kosmetiikkamainontaa. Tuo ideologia näkyykin hienosti Olivia Kleinin verkkosivuilla, joissa on suoraan kerrottu niistä mahdollisesti herkälle iholle ongelmallisista ainesosista joita Kleininkin tuotteet sisältää. Tässä on siis unohdettu täysin se "Meidän firman kasviuutteet eivät allergisoi"  markkinointityyli ja asiat ilmoitetaan rehellisesti ja kiertelemättä. Peukku siitä! Lisäksi Kleinin sivuilta löytyy listattuna kaikki ainesosat funktioineen, mitä Kleinin tuotteisssa on käytetty. Olivia Kleinin tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia.

Peukkua on annettava myös siitä, että Olivian kanssa käymämme sähköpostikeskustelun aikana kävi heti ilmi, että tuotearvostelusta toivottiin rehellistä. En muista, että tällaista olisi multa koskaan aiemmin minkään brändin osalta pyydetty. Se yllätti. Positiivisesti. Rehellistä tuotearvostelua tässä blogissa on aina saanutkin. Halusi tai ei :) Se on linja mistä en luovu.

Sain Olivia Kleinilta testiin puhdistusgeelin, kasvoveden, seerumin, kasvovoiteen sekä vartalovoiteen.

Sensitive Wash puhdistusgeeli (18€/ 150ml) Putsari on täysin vedetön ja sen pohja on aloe verassa. OK:n tuotteissa kaikissa vesi on korvattu aloe veralla. Putsarissa on mukana mm. ihoa rauhoittavaa kaurauutetta. Putsari on sulfaatiton ja vaahtoa hyvin hillitysti mietojen sokeripohjaisten tensidien avulla. Huuhtoutuu pois helposti, eikä jää iholle "pyörimään". Kaikin puolin miellyttävän tuntuinen putsari, jonka käytön jälkeen iho ei jää kuivaksi tai kiristeleväksi. Miedoimpia kokeilemiani geeliputsareita.

Vitamin Toner hoitoneste (18€/ 150ml) Hoitoneste on pakattu sumutepulloon, jonka suihke on juuri oikealla tavalla hieno, ettei se kastele kasvoja märäksi. Inci on tässä mun mielestä aivan loistava. Heti alkupäässä antioksidanttinen niasiiniamidi (B3-vitamiini) joka hillitsee ihon punoitusta, tukkeutumista  ja tulehdusta. Pantenoli kosteuttaa ja korjaa pieniä ihovaurioita. Antibakteerinen teepuuöljy torjuu näppyjä. Hoitonesteessä on myös C-vitamiinia mukana, mutta se ei tässä pakkausmuodossa pysy stabiilina. Tuntu iholla on virkistävä ja kosteuttava. Jättää tyypillisen kasvovesimäisen tunteen iholle.

Vitamin Serum hoitoseerumi (28€/ 30ml) Tämä olikin testatuista tuotteista oma suosikkini, jota käytin alusta asti väärin. Seerumi on koostumukseltaan paksuhkoa fluidia, ei siis sellaista ohutta ja vesimäistä mikä usein seerumin koostumukseksi mielletään. Seerumi ohjeistetaan sekoittamaan hoitovoiteeseen, mutta itse lisäsin tämän iholle suoraan. "Väärinkäytöstä" huolimatta mitään kamalaa ei tapahtunut. Naama ei tippunut lattialle. Seerumin incissä on toisena ruusunmarjaöljy, yksi lemppariöljyistäni. Kyseinen öljy sopii myös useimmiten tosi hyvin näppyihin taipuvaiselle iholle. Mukana on myös vadelma- ja mustikkauutteita sekä C-vitamiinia stabiilimmassa rasvaliukoisessa muodossa. Tämä tuntui seerumiksi ihan erityisen hoitavalta. Tämä riitti omalle iholle ihan sellaisenaan, hoitotehoa siis löytyy. Jättää iholle tehokosteutetun tunteen ilman rasvaista fiilistä.

Vitamin Cream hoitovoide (24€/ 50ml) Hoitovoide onkin sitten todella tuhdin tuntuista tavaraa. Incin alkupää koostuu avokadoöljystä, ruusunmarjaöljystä, ruusunmarjauutteesta, ruusuvedestä sekä vehnänalkioöljystä. A, B, C ja E-vitamiinit mukana. Tämä on suunnattu kuivemmalle iholle, mutta toimi kyllä omalla rasvoittuvallakin iholla yökäytössä. Tämä oli päiväkäyttöön liian jytkyä itselleni. Voide on koostumukseltaan melkoisen täyteläistä, eikä imeydy ihoon välittömästi. Jättää joksikin aikaa jopa hieman öljyisen pinnan iholle. Tästä varmasti tykkäävät varsinkin ne yövoiteilla "muhittelijat". Tätä voi käyttää  iholla myös naamion tapaan.Optimal Lotion hoitoemulsio (22€/ 150ml) Hoitoemulsio on suunnattu ensijaisesti varton iholle, mutta käy myös kasvoille. Kookos- ja viinirypäleensiemenöljy pohjainen voide on koostumukseltaan melko kevyttä ja imeytyykin ihoon sutjakkaasti. Ei jätä tahmeaa pintaa ihoon, eikä muitakaan tuotetuntuja. Vain pehmeän ja hyväntuntuisen ihon. Tykkään ^_^
Olivia Kleinin testatuista tuotteista jäi yleisesti ottaen tosi hyvä fiilis. Päällimmäisenä fiiliksenä kuitenkin erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Tuotteet ovat melko edullisia, kun niitä katsotaan luonnonkosmetiikan yleisen hintatason näkökulmasta. Silti raaka-aineissa ei ole tingitty. Kasviöljyt ja aktiiviainesosat ovat incilistan kärjessä, eivätkä tuotteet ole kyllästetty emulgaattoreilla ja ns. muilla turhilla ainesosilla. Itseäni viehättää erityisesti ajatus tuotteiden rakentamisesta aloe vera pohjan päälle. Kuka nyt vedestä haluaisikaan maksaa ;)


Onko Olivia Klein tuttu? Kiinnostuitteko?

14 kommenttia:

 1. Mulla on muuten Olivian tuotteet kans testissä, varmaan helmikuussa niistä tulee blogiin juttua ^_^ En vielä spoilaa omia mielipiteitäni, hihhii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, sullakin ^_^ En malta odottaa sun mielipiteitä :)

   Poista
 2. Nimenä tuttu, mutta tuotteita en ole vielä päässyt livenä hiplailemaan :D

  VastaaPoista
 3. Merkki on tuttu instagramista, ja mieleen jäi tosi tyylikkäät pakkaukset. Eikä hinnatkaan ole pahat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaukset on tosiaan kivat ja hintatasokin hyvin kohtuullinen :)

   Poista
 4. Mäkin tykkään näiden tuotteiden yksinkertaisesta ja simppelistä ulkonäöstä :) Sarja on kiinnostanut jo hetken aikaa, mutta vielä en ole itse testannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonäkönsä puolesta kelpaavat kyllä olla kylppärinhyllyillä esillä :)

   Poista
  2. Näiden hinnat nousevat huomisesta alkaen

   Poista
  3. Hmm, mistä tällainen tieto on peräisin?

   Poista
 5. Täälläkin testissä ja hyvältä vaikuttaa! Iho on saanut varsinaisen vitamiinikuurin ja se näkyy ja tuntuu :)

  VastaaPoista
 6. Ainakin hoitoneste ja seerumi menevät hankintalistalle! Tykkään myös pakkausten ulkonäöstä, tuo vartalovoide istuis täydellisesti yöpöydälle <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)