perjantai 13. tammikuuta 2017

Finaalissa II


Roskaläjä.


Sen verran on taas kertynyt tyhjiä purkkeja, että on aika naputella postaus loppuneista kosmetiikkatuotteista ^_^ Oon ihan nolon hidas saamaan mitään loppuun kohtuullisessa ajassa. Lotraan monella jutulla yhtä aikaa, ja näinpä jotkut tuotteet jää pyörimään puolityhjinä pitkäksi aikaa. Tai sitten tulee joku tärkeä testattava juttu ja taas se yhden purkin tehokas kulutus keskeytyy.
Yritän ryhdistäytyä tämän asian tiimoilta tänä vuonna :D Osassa tuotteista on linkitykset aiempiin postauksiin.
Robinin hiuslakka tuli suihkittua loppuun, eikä se ollut suinkaan ensimmäinen kappale. Ostin tämän oikeastaan siksi, että se sopii mun eteisen lipaston päälle ja sulautuu sisustukseen :D Mulle selvisi vasta muutaman putelin jälkeen, että RBN ei ole mikään kosmetiikkamerkki vaan lyhenne Robinista. Robbarista. Tästä meidän popparista ^_^ Robinin lakka toimi käytössä ihan tyydyttävästi ja taisi maksaa hieman päälle 3e. Jatkoon pääsee.

Faith in Naturen shampoo tuli myös truuttailtua loppuun. Hyvää tavaraa, joka vaahtoaa kunnolla. Aito, täyteläinen kookoksen tuoksu ihastutti jokaisella suihkukerralla.  Jatkoon!

Ole Hyvän Pihlajanmarja-mango-lime suihkari tuli käytettyä kitsaasti ja pihistellen loppuun. Tykästyin tämän tuoksuun totaalisesti ja haluaisin ehdottomasti lisää. Tämä on kuitenkin nyt lopetettu (nyyh) Ole Hyvän tuoteuudistuksen vuoksi. Tästä syystä siis peseydyin tällä harkiten ja säästeliäästi ^_^ Noh... jatkoon, mutta eipä tätä enää saa :D

L'Occitanen Partavaahto kului myös hitaasti loppuun. Hyvä kiva partavaahto joka hoitaa hommansa. Ei mitään moitittavaa tässä. Jatkoon siis.

Ole Hyvän Raparperishampoo on uudistetusta tuotevalikoimasta. Vaahtosi ja pesi hyvin. Kaikki kohdillaan. Tosi hyvä tuoksu. Jatkoon.

Santen Mangohoitoaine oli sitä kategoriaa, jota tekisi mieli tursottaa suuhun, pään sijaan. Ihan super-herkku tuoksu! Hoitaa myös hyvin hiukset ja selvittääkin samalla. Mangodiggaajat, suosittelen tarkastamaan tämän. Ehdottomasti jatkoon.
Mossan putsarihan pääsi vuoden 2016 parhaat-listalle. Eipä siitä sen enempää. Jatkoon tietenkin.

66 30 Puhdistusvaahto oli käytössä yksiä hellävaraisempia kokeilemiani. Ottaen huomioon, että kyseessä on miesten tuote, täytyy tuoksusta antaa extrapinnat. Mukavan erilainen, jotenkin vaniljaisen kermainen. Jatkoon menee.

Skin Blossomin putsari oli myös tosi hyvää käytössä, eikä tuntunut liian ärtsyltä. Tartuin tähän muita putsareita useammin siksi, että tässä oli jotenkin erittäin miellyttävä tuoksu. Jatkoon tämäkin.

Dermosilin Nature putsari oli myös käytössä tosi kiva. Mahtava sitrustuoksu, yhdistettynä supermietoon putsaustehoon vie tämän jatkoon.Himalaya Herbalsin Sparkly White hammastahna oli hyvä. Vaahtosi hyvin ja raikasti hengityksen. Näiden ominaisuuksien perusteella jatkoon. Ei tosin kirkastanut leegojani tietääkseni yhtään. Sen puolesta ei jatkoon.

Lavera Basis Sensitiv hammastahna oli makunsa puolesta aika erikoisen jännä, ja se olikin yksi syy miksi tykkäsin tästä. Vaahtosikin kohtuullisesti. Huomasin kuitenkin, että tämä ei pitänyt hengitystä raikkaana kovinkaan pitkään. Vaikka Lavera on yksi lempimerkkejäni, ei tämä silti pääsee jatkoon.

Clean & White Fusion Hampaiden valkaisuvaahto ihastutti. Tämä nyt ei sitten päätynyt omaan postaukseensa, vaan päätyi tänne roskakasaan suoraan. Vaahto pesi hyvin hampaat ja raikasti suun. Ja mikä tärkeintä, tuntui valkaisevan oikeasti hampaita säännöllisessä käytössä. Voisin tätä käyttää mieluusti lisää. Valkaisuvaahtoa saa täältä.
Natura Siberican seerumi kului myös loppuun. Seerumi hoiti hommansa oikein kiitettävästi ja lisääkin kuluttaisin tätä. Siispä jatkoon.

Matis Kauneuseliksiiri oli myös 2016 parhaat- listalla. Ei siis ehkä yllätä että se pääse jatkoon.

NU3 Hyaluronihappokapselit  popsin nöyrästi loppuun. En vieläkään tiedä mitä näistä olisi pitänyt tapahtua. En havainnut näiden tekevän mitään ja siksi ei jatkoon.

Postauksen tuotteista Robin ja Lavera on ostettu itse, muut saatu blogin kautta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)