keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Isadora - CC-peiteaine

Peitevoiderintamalla tuntuu olevan käynnissä ikuinen ja päättymätön täydellisen peittarin metsästys. Nähtäväksi jää, löytyykö sitä täydellistä koskaan, mutta varteenotettavan hyviä tulee aina toisinaan vastaan. Isadoralta tuli tehtyä peiteainelöytö, jolle nyökyttelin hyväksyvästi.  Isadoran Color Correcting Concealer peiteainepalettia on saatavilla kolmena erilaisena versiona. Yksi versioista sisältää neutraalit peiteainesävyt, sekä higlighterin. Kaksi muuta versiota sisältävät higlighterin, kaksi peiteainesävyä, sekä yhden ihonsävyä korjaavan neutraloijan. Vihreä sävy sopii voimakkaan punoituksen neutraloimiseen ja laventelinen sävy sopii kelmeän ja kellertävän ihon sävyn neutraloimiseen. Itselläni oli testissä neutraalit sävyt sisältävä paletti. Ihoni on tällä hetkellä oikein hyvässä kunnossa, eikä siinä ole oikeastaan mitään peittämistä tarvitsevia epäkohtia. Paitsi.... Tummat silmänaluset. Aina ja ikuisesti ^_^

Isadoran CC-peiteaine on koostumukseltaan kiinteää. Kiinteiden peiteaineiden kanssa ei ole entuudestaan niitä parhaita kokemuksia, ne kun tuntuvat kasaantuvan herkästi pieniinkin juonteisiin iholla ja lopputulos voi olla aika karsean näköinen muumion iho. Isadoran peittari ei kuitenkaan ole mitään jämäkkää jankkia, vaan levittyy iholle notkeasti. Tämän voi levittää sormin tai siveltimellä iholle. Itse koin, että peiteainesiveltimellä tämän sai levittymään parhaiten ja jälkikin oli peittävämpää.


Silmänalusilleni käytin juurikin tuota niille tarkoitettua persikkaiseen taittavaa sävyä, mutta viereinen sävy tuntui pelittävän myös hyvin. Tykkäsin lopputuloksesta kovasti. Pigmenttiä on tarpeeksi, että sillä saa oikeasti tummuutta piiloon. Before/after kuvan otin joulukuussa ja sävytkin istuivat hyvin iholle. Mutta eipä istunut enää, kun palasin Suomeen joulun jälkeen :DPaletin higlighter näyttää iholla tältä.

Isadoran CC peiteaineen koostumus on lievästi kuivahko ja se vaikuttaisi olevan tuotteen ainoa kompastuskivi. Koostumuksensa puolesta se ei ole ehkä paras valinta kuivalle iholle. Samaisesta syystä tuote vaikuttaisi kestävän huonosti kerrostamista. Kerrostamalla lopputuloksesta saa helposti kuivan ja hilseilevän näköisen. Toisaalta itse koin, että tässä on sen verran hyvin pigmenttiä, että peittarin kerrostaminen oli tarpeetonta.

Pähkinänkuoressa: Runsaasti pigmenttiä, jolla sain omat pandani kiitettävän hyvin häivytettyä. Näyttää hyvältä ja luonnolliselta, kunhan huolehtii sy-alueen huolellisesta kosteutuksesta. Ei silti paras valinta oikein kuivalle iholle. Ei kerääntynyt myöskään juonteisiin. Suoriutui varsin hyvin tehtävästään :)

Isadoraa saa ainakin Sokoksilta ja eleveniltä*

Tuotteet on saatu blogin kautta.
*Mainoslinkki.


Onko tuttu tuote?

3 kommenttia:

 1. En ole tätä Isadoran peiteainetta kokeillut. Wet n Wildilla on vastaava kiekkotuote, josta tykkäsin ja olen lukenut siitä kehuja muutenkin. Voidemaiset peiteaineet ovat kuitenkin aivan liian paksuja ainakin silmänalusille, mutta varmaan muutoin ihan passeleita. Minun mielestäni näyttää peittävän sinulla todella hyvin silmänaluset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä olin tähän Isadoran esitykseen hyvin tyytyväinen. Peittää tummuuden silmien alta paremmin kuin moni muu kokeiltu (ja niitä kokeiltuja on paljon! :D)

   Poista
 2. Ei ole tuttu tuote, mutta voidemaisista peiteaineista olen tykännyt Idun Mineralsin peiteaineesta :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)