torstai 23. maaliskuuta 2017

Täyteläisemmät huulet... voiteella?



Heti alkuinformaationa, että ei, en ole käynyt piikillä suurentamassa huuliani. Otsikko varmaan kertookin jo hyvin, että kyse on jostain muusta :) Nimittäin ihan tavallisesta huulivoiteeesta. Tai no, ei nyt ehkä ihan tavallisesta markettihuulivoiteesta vaan hieman luksuksemmasta tuotteesta. Tuntui muuten jokseenkin oudolta ja häiritsevältä lätkästä tähän postaukseen lähikuvat omista huulista :D





Kyseessä oleva tuote on siis Académien 3D Volyymivoide. Olen saanut tuotteen blogin kautta. 3D Volyymivoide lupailee pressitiedotteen mukaan seuraavia temppuja huulille:


  • Täyttää ihon kosteudella, ravitsee ja uudistaa tehokkaasti
  • Tekee huulista pehmeät, sileät, tarkkarajaiset ja täyteläiset
  • Pelastaa kuivat huulet ja pitää ihon hyvinvoivana ja kauniina



Kuka jo arvaa mikä trendikäs ainesosa on tämän huulivoiteen jekku? No hyaluronihappo tietenkin ^_^  Académien huulivoiteessa on pieni- sekä suurimolekyylisiä hyaluronihappokapseleita joiden luvataan vaikuttavan ihoa "täytelöittävästi". Lisäksi 3D Volyymivoide ravitsee huulia mm. avokadoöljyllä ja karitevoilla.





Académien tuotteessa kerrotaan myös olevan 3D-täyteläisyysboosteri (vitsi mikä sana), biomimeettinen peptidi joka kosteuttaa, kiinteyttää ja tekee huulista tarkkarajaisemmat. Mä jäin pähkäilemään, että mitä tässä haetaan, kun puhutaan tarkkarajaisemmista huulista? Onko ne silloin tarkkarajaisemmat jos ne on pulleammat? Tykkään kovasti Académien tyylistä ilmoittaa aina tuotteiden aktiiviainepitoisuudet, eli niitä ei kuluttajan tarvitse arvailla. 3D Volyymivoiteen aktiiviainepitoisuus on 8%.

Anyway, 3D Volyymivoide on koukuttanut mut ihan täysin. Kuvista varmaan näettekin, että se tosiaan tekee huulille jotain, vai mitä olette mieltä? Huulivoide on koostumukseltaan paksua voidetta, joka levittyy huulille täyteläisen pehmeästi. Koostumus on täydellistä, se pysyy paikallaan jämäkästi eikä leviä ympäri suupieliä. Täydellinen koostumus ei tunnu huulilla tahmeilta tai mitenkään epämukavalta. Ihan oikeasti tämä on luksusmaisin ja mukavimman tuntuinen huulivoide ikinä. Ja tekee huulista hyvän näköiset,  hyvin kosteutetut ja hoidetut. Huulivoide tuoksuu vaniljalle. Tässä on  kaikki kohdallaan mitä voin itse toivoa huulivoiteelta. Ja sietää todellakin ollakin, sillä myös hinta on aika luksus. Académien 3D Volyymivoide kustantaa 49€/ 15ml. Mun täytyy myöntää, että tieto näin kalliista huulituotteesta omalta osaltaan lisää luksusfiilistä. Pakko se on myöntää ^_^




Onko teidän mielestä eroa? Mun mielestä huulet näyttää hieman täyteläisemmiltä ja varsinkin alahuulessa huomaan selkeän eron noiden huulien pystyuurteiden suhteen. Tämän luvataan päivittäin käytettynä tekevän huulista selkeästi täydemmät. Itselläni on käyttöä takana ehkä viikon verran ja ainakaan vielä en ole huomannut mitään pysyvää muutosta. Toisaalta voi olla että tätä on idea käyttää päivittäin jolloin päivittäisen käytön johdosta huulet näyttävät täyteläisemmiltä :)





Académien 3D Volyymivoidetta voi ostaa Rohdos-alalta. Joskin siellä oli nyt ilmoitus, että suuren suosion myötä tuote on varastosta loppu. Kokeilunhaluiset joutunevat siis hieman odottelemaan ^_^ Académiehan ihastutti mua jo taaannoin ensitutusmisella brändiin.



Miltä 3D Volyymivoide kuulostaa teidän korvaanne, tai näyttää teidän silmäänne? :D




8 kommenttia:

  1. Jestas, mikä lopputulos! Mä aina vähän mietin näiden tällaisten kanssa, jos siis tuo täytelöittävyys samalla ikään kuin venyttää ihoa, voiko lopputulos olla ajan kuluessa sitten..rupsahtaneempi? Siis omakohtainen kokemus, vuosia sitten sain keväällä ihan järkyn koivuallergian, ja muidenkin syiden takia silmäni olivat todella turvoksissa. Ne siis turposivat ja palautuivat normaaleiksi, sellaisella on-off -meiningillä :D Ja tuon jälkeen olen keväisin kärsinyt allergioista ja olen huomannut, että silmäluomien ihoon on tuo turvotus ja turvotuksen laskeminen vaikuttanut "vanhentavasti" :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mielenkiintoinen ajatus. Joskaan en usko, että tällainen kosmeettinen tuote voisi vaikuttaa kuitenkaan niin paljon tuohon ihoon, että se pysyvästi venyisi. Huulten ihokin uudistuu niin mahdottoman nopeasti :) Mutta ei mulla ole tähän mitään vedenpitävää faktatietoa, pelkkää arvailua :)

      Mua kiinnostaisi tietää miltä huulet näyttää sen jälkeen kun ne on pumpattu ihan övereiksi täyteaineilla ja kun täyteaineet ovat poistuneet huulista. Onko ne sitten ihan sellaiset venyneet rusinat? :D

      Poista
    2. Sain brändin edustajalta tällaisen vastauksen tuohon "huulten rupsahtamiseen";

      "Tuote ei venytä ihoa vaan ”täyttää” sen pintakerrokset kosteudella – en siis olisi huolissani huulten rypistymisestä sen enempää kuin kosteuttavien kasvovoiteiden kohdallakaan. Huulien alueen itsevoitelu on vähäistä (koska siellä ei ole tali/hikirauhasia) ja siksi huulien iho kuivuu herkästi ja rohtuu. Voisi siis ajatella, että rohtuneet/ryppyiset huulet ovat jo ”venyneet”, ja kun ihoa kosteutetaan niin se sama määrä ihoa vain silotetaan rypyn pohjalta ylös, jolloin iho näyttää pulleammalta ja sileämmältä"

      Poista
  2. Tämä taisi just mennä himotuslistalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä harkitsen jo vakavasti uuden ostamista kun tämä nykyinen loppuu. On jotenkin niin erilainen huulivoide kuin mikään muu kokeilemani :D

      Poista
  3. No kyllä ton hintaisen huulituotteen pitää jotain tehdäkin! :D Mä olen testannut vaikka mitä kihelmöiviä ja turvottavia huulivoiteita, joten tämänkin voisin ihan hyvin testata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämän hintaluokan voide saa olla aika täydellisyyttä hipova :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)