perjantai 17. maaliskuuta 2017

Ck All

Calvin Kleinilta on lanseerattu uutuustuoksu  täydentämään Ck One- tuoksuperhettä.

Uusi tuoksu kantaa nimeä Ck All. Tuoksun takana ovat parfymöörit Alberto Morillas ja Harry Fermont. Samaiset tyypit ovat vuonna 1994 lanseeratun alkuperäisen  unisex-tuoksun Ck Onen takana. Ck All on kuvailtu alkuperäistä edeltäjäänsä monimuotoisemmaksi ja moniulotteisemmaksi tuoksuksi. Myös Ck All on suunnattu sekä miehille, että naisille.
Alkutuoksu on todella puhtaan raikas ja sen muodostaa sekoitus bergamottia, mandariinia ja greipinkukkaa. Sydäntuoksussa on  liljaa, jasmiinia ja raparperia.

Jälkituoksussa on lämmintä ambraa, myskiä ja vetiveriä.

Ck All tuoksu on iholle suihkauttaessa suorastaan kirpeän raikas, mutta sitruksisuus väistyy melko pian. Tuoksussa on selkeästi aistittavissa kukkaisuutta.  Tuoksu jää iholle ainakin omaan nenääni selkeästi ambran hallitsemana. Aika mielenkiintoinen tuoksu, jota piti analysoida hieman kauemmin.
Tykkään itse tästä tuoksusta, se on miellyttävä ja raikas. Tuoksu on voimakkuudeltaan keskitasoa eikä mitenkään päällehyökkäävä. Tämä saattaa silti ehkä kallistaa kukkaisuudestaan johtuen aavistuksen enemmän feminiinisemmäksi tuoksuksi, joskaan ei omaan nenääni liikaa. Ck All tulee myyntiin huhtikuun puolessa välissä 2017.


Suositushinnat:  Ck All edt 50ml/  36,60€ ja 100ml/ 54,90€

Tuoksu saatu blogin kautta.4 kommenttia:

 1. Tää on ehkä yksi makeimpia CK One pulloja, maidonvalkoinen olemus vetoaa itseeni jotenkin erityisen paljon. <3

  VastaaPoista
 2. Tätä pitää koklata, sillä alkuperäinen CK One on yksi takavuosien lemppareita. Tykkään tuoksusta vieläkin ihan hulluna, mutta se assosioituu ehkä liiaksi yhteen ikävään ihmissuhdesotkuun. Tuoksumuisti on välillä perseestä.:D

  Mutta tämä tuoksu kuulostaa hauskalta. Pohjanuotit on ihan mun juttu, ja raparperikin kiehtoo. Ja onhan toi pullo kaunis ku mikä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ymmärrän täysin sua, mullakin on jotain tiettyjä tuoksuja mistä pidän. Mutta sitten kun niitä suihkauttaa niin jotain ikäviä muistoja voi tulla mieleen. Ei kiva, mut minkäs teet :DD

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)