lauantai 18. maaliskuuta 2017

Suklaata ja kookosta, jookosta?

Bongasin tällaisen  juotavan Skyrin maitotuotteiden hyllyllä ja koska siinä luki kookos-suklaamuru niin johan toki se päätyi samantien ostoskoriin. Kookos ja suklaa yhdistelmänä on pala taivasta. Olen aiemmin maistanut suklaamuru rahkaa Skyriltä ja se oli kamala pettymys. Ei oikein maistunut miltään. Näitä juotavia systeemejä en ole vielä kokeillut, joten oli aika testata ^_^
Hiilareitahan tässä on 3,8g/ 100g. Ei siis kovinkaan paljon. Koostumus on helposti juotavaa, ei ihan vettä mutta hieman paksumpaa. Juoma on makeutettu sukraloosilla ja asesulfaami K:lla. Koskahan Suomeen tulis oikeasti sellainen kattava tuotevalikoima, missä makeutusaineena on käytetty erytritolia ja steviaa?

Entäs maku? Kookos maistuu, mutta suklaan aromi tasapainottaa sitä niin ettei kookos pääse liiaksi dominoimaan. Makeuttakin on ihan sopivasti. Ihan tykkäsin ja voisin ostaa toistekin. Mutta tämä olisi varmasti paremman makuista jos rasvaprosentti olisi hitusen korkeampi. Tässä on se sellainen vähärasvainen maku, josta mä en välitä. Olen itseasiassa hylänny melkein kokonaan ne vähärasvaiset Skyrit ja ostanut viime aikoina rasvaisempia skyrejä (ne korkeamman malliset purkit). Täytyy maistaa niitä muitakin juotavia Skyrejä :)

Trooppiset hedelmät pitänee maistaa, kuulosta ihan mun jutulta :) Kuva: SkyrOletteko maistaneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)