keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

David Beckham - Made of Instinct


David Beckhamin ensimmäinen Instinct tuoksu lanseerattiin vuonna 2005. Omistin tuolloin kyseisen tuoksun, siihen kuitenkaan suuremmin rakastumatta. Tuoksumuistini mukaan Instinct oli "ihan hyvä" mutta tuoksussa oli muistaakseni jokin tuoksuvivahde, joka ei tuoksuhermojani tykästyttänyt.

Beckhamin Instinct tuoksukokoelma on sittemmin vuoden 2005 kasvanut useammallakin eri versiolla tuoksusta.


Uusin versio on Made of Instinct joka on tämän vuoden lanseerauksia. Made of Instinctin ulkoasu jatkaa alkuperäisen mukaisena. Tuoksu tulee tyylikkään yksinkertaisessa pullossa. Tässä on säilytetty hauska yksityiskohta; magneettinen korkki.

Siinä missä alkuperäinen tuoksu tuli läpikuultavan meripihkan sävyisenä, Made of Instinct edustaa raikasta sähkönsinistä värimaailmaa.
Made of Instinctin tuoksumaailma on kaukana alkuperäisestä Instinctistä.

Tuoksu avautuu todella raikkaasti fenkolilla, greipillä ja tähtihedelmällä. Omaan nenääni näistä greippi on se dominoivin nuotti.

sydäntuoksun muodostavat salvia, orvokinlehdet sekä kirpeä roseepippuri.

pohjatuoksun muodostavat palsamipihka, kashmirpuu ja pehmeä sammal.


Tuoksuna Made of Instinct on mielestäni hyvin klassinen miesten tuoksu. Tyylikäs, varma ja selkeän maskuliininen. Alkutuoksun greippisyyden hälvettyä, tuoksussa on aistittavissa kevyttä hedelmäisyyttä. Tuoksu jää iholle hyvin mietona ja varman miehekkäänä sekä metsäisenä.

Minä tykkään ^_^  Tämä on itseasiassa ensimmäinen kokeilemani Beckhamin tuoksu, joka kolahti erityisesti. Tuoksuna tämä on todella mieto, mielestäni päiväkäyttöön paras. Tuoksu ei ole millään lailla raskas tai tilaa vaativa. Kesto iholla on muutamia tunteja.

Suositushinta 30€/ 50ml.

Tuoksu on saatu pr-näytteenä.


2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele :)