torstai 2. maaliskuuta 2017

Edullinen ja hyvä peitepuikko

Peitevoiderintamalla jaksan aina vain etsiä sitä täydellistä. Saa nähdä löytyykö sitä ihan täydellistä koskaan, mutta erittäin hyviä mainitsemisen arvoisia tulee aina joskus vastaan. Sellainen mainitsemisen arvoinen on jälleen löytynyt ^_^ Brändi on e.l.f. ja mikä parasta, se on edullinen ja siinä on oikeasti pigmenttiä ja siten peittokykyä.

E.l.f. All Over Cover Stick on siis puikkomuotoinen peitevoide. En yleensä innostunu tällaisista puikkomuotoisista ratkaisuista, kiinteä peiteaine kun ei välttämättä aina näytä kovin hyvältä silmänympärysiholla. Tämähän on toki suunnattu mille tahansa kasvojen alueelle missä peittoa tarvitaan, mutta omalla kohdallani peittoa tarvitsen oikeastaan lähinnä silmänympäryksien alueella jotka ovat tummat aina. Kesät ja talvet. Lucky me ^_^

Alun "njäääh"- fiilisten jälkeen yllätyinkin tosi positiivisesti siitä, miten pehmeää tämä on koostumukseltaan. Ei ollenkaan sellaista jäykkää kittiä. Tämä levittyi todella hyvin sy-alueen iholle ja näytti iholla tosi hyvältä ja luonnolliselta. Itselläni oli testissä sävy Light Beige joka on saatu blogin kautta.
E.l.f.:n peitepuikossa vaikuttaisi olevan huikeasti pigmenttiä ja sillä todella saa hyvin piiloon tummuutta silmien alta, kuten kuvasta näkyykin. Eikä se kökköönny uurteisin ja siten lisää vuosia iholle :D  E.l.f.:ä saa ainakin Pretty.filtä ja Yliopiston apteekista. Puikolla on hintaa n. 4,50€Onko e.l.f. tuttu merkki ?

13 kommenttia:

 1. Elf on ihan umpituttu, tosin tätä kyseistä peitepuikkoa en ole kokeillut, mutta saattaapa olla, että kokeilen:)
  Mulla taas nenänpielen couperosapuna vaatisi hyvät peiteaineet, mutta mitään ihan pomminvarmaa ei ole vielä löytynyt, vaikka monesti on ollut niitä melko hyviä käytössä. Etsintä jatkuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä peitti niin että oksat pois :D Mullakin punoittaa aina tuo ihoalue mikä on nenän ja huulen välissä, lasketaanko se nenänpieliksi, ei varmaan ? :D Sama ongelma on ilmeisesti aina ollut, kun katsellut vanhoja teinivuosien kuvia niin punotusta ollut silloinkin.

   Poista
 2. Peittääpä hyvin, ja samalla näyttäisi kirkastavankin sy-ihoa :) Elf on tuttu, joskin olen ostanut vain yhden tuotteen enkä siitä vakuuttunut, kulmapaletti ei vaan toiminut itselläni :P

  VastaaPoista
 3. Olen käyttänyt tätä useamman pakkauksen juuri sen peittävyyden takia, mutta ehkä sen rasvaisuus ei kestänyt hyvin omalla ihollani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiset kuivemmat koostumukset ei mun mielestä toimi parhaalla tavalla sy-alueella. Tulee heti vanhemman näköinen iho kun juonteet korostuu

   Poista
 4. Mää just eilen laitoin oman kappaleeni melko vähän käytettynä loppuneiden kasaan, kun se oli jo ties kuinka monta vuotta vanha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli et ilmeisesti ainakaan rakastunut tähän tuotteeseen :D

   Poista
 5. Hei,
  Olen lukenut blogiasi ja täällä on paljon uutta ja mielenkiintosta asiaa.Olen kärsinyt iho ongelmastani jo useamman vuoden. Iho on muuten normaalissa kunnossa mutta auringon kautta (liika melataniinin tuotannon takia) iholleni on ilmestynyt useampi musta/ruskea läiskä ja ne ovat todella häiritseviä/huonoissa paikoissa. Lisäksi minulla on nokan ylävarressa häiritsevä arpi jonka haluaisin saada hävitettyä. Olisiko sinulla antaa vinkkejä, minkälaisia ihonhoitotuotteita minun kannattaisi käyttää. Olen kyllästynyt näihin ongelmiin ja siihen että mikään hoitoaine tunnu tehoavan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :) Ilmeisesti kyseessä on maksaläiskät, joka onkin hieman vaikeampi kosmeettinen juttu hoitaa pois. Tietääkseni vahvemmat kemialliset kuorinnat voivat olla apukeino näihin. C-vitamiinipitoisia voiteita käytetään myös, mutta pigmenttimuutosten hoito c-vitamiinilla on aika hidasta hommaa. Erittäin tärkeää olisi käyttää iholla korkeaa uv-suojaa. Ennaltaehkäisy on aina järkevämpää ja helpompaa, kuin jo olemassa olevan iho-ongelman hoito. Kehottaisin kääntymään ihotautilääkärin puoleen, sieltä voisit saada jonkun ratkaisun asiaan :)

   Et kertonut tarkemmin arvestasi. Onko se kuoppa-arpi vai koholla oleva arpi, tai kenties vain punoittava ihontasainen läiskä? Riippuu todella paljon arven muodosta, mitä sille kannattaisi lähteä tekemään. Arpien hoitoon on yleensä ottaen vaihtoehtoina ainakin happokuorinnat, mikroneulaus ja laserhoidot.

   Poista
  2. Hydrokinonia sisältävistä voiteista saattaa olla myös apua tummien läiskien hoidossa. Toinen mitä tulee mieleen on arbutiinivoiteet. Itselläni ei ole kuvailemasi kaltaista iho-ongelmaa, joten näiden ainesosien tehosta kyseisen ongelman hoidossa, ei ole valitettavasti antaa henkilökohtaista mielipidettä tai käyttökokemusta :/

   Poista
 6. Hei,
  Kiitos vinkeistäsi. Olen käyttänyt spotner pigmentti kynää ja arbutiinia sisältäviä tuotteita tähän ongelmaani. Arpeni on tällä hetkellä vähän koholla,koska testasin bepanthenin tuotesarjassa olevaa arpia poistavaa tuotetta. Se missä minulla oli punainen ja koholla oleva jälki on häipynyt melkeen kokonaan kun taas tämä arpi joka on ollut jo kauan ei ole lähtenyt. Arpeni on vähän punoittava ja koholla oleva viiva jokq on laajentunut nyt viime aikoina vähän. Olisiko sinulla tähän vinkkiä, miten saa pois?😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koholla oleviin arpiin ei ainakaan mikroneulas tuota toivottua tulosta. Neulaus toimii paremmin kuoppa-arpiin. Kerroit, että arpesi on laajentunut viime aikoina. Kannattaa selvittää ettei kyseessä ole keloidi tyyppinen arpi, niitä ei kannata omin päin mennä sörkkimään. Keloidiarvet ovat niitä hankalimpia.

   Olen itse käynyt muutaman kerran laserissa "hiomassa" koholla olevaa arpea ja olen sillä saanut omalla kohdalla tosi hyvän tuloksen. Laserhoidon tulokset ovat aina yksilöllisiä ja hoidot ovat aika tyyriitäkin. Jos arpi häiritsee sinua todella paljon, voisit ehkä käydä lääkärillä konsultaatiossa jos laserhoidosta olisi apua tapauksessasi :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)