torstai 9. maaliskuuta 2017

Exuviance - AHA-teknologian edelläkävijä
Olen aina kokenut Exuviancen mielenkiintoiseksi brändiksi. Exuviancehan hyödyntää happoja tuotteissaan ja kun hapot on mainittu, mielenkiintoni herääminen on ihan taattu. Exuviancen tuotteissa käytetään mm. AHA-happoja ja "uuden sukupolven" AHA-hapoiksi määriteltyjä PHA-happoja (polyhydroksihappo). PHA-hapoilla on jotakuinkin samanlaiset ominaisuudet kuin AHA-hapoilla mutta ne luokitellaan vähemmän ihoa ärsyttäväksi, ja saattaa siten sopia paremmin herkkäihoisille. Exuviancen mukaan se on "ihonhoitojärjestelmä ihmisille, jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita."

Tiesittekö muuten, että Exuviance kehitti ihan ensimmäisen glykolihappoon perustuvan kuorinnan?   Exuviancen käyttämistä hapoista voi lukea enemmän täällä.

Pr-toimistolta tuli Exuviancen tuotteita testiin ja niistä seuraavaksi fiiliksiä ^_^
DePuffing Eye Serum (74€/ 6ml). Tuote on suunnattu erityisesti turvonneesta silmänympärysalueesta kärsiville, kuten "depuffing" sanasta voikin jo päätellä. En tiedä miksi, mutta en ole koskaan kiinnostunut näistä "rullapäällä" varustetuista sy-alueen jutuista. Voi olla, että epäilen niiden toimivuutta :D No nyt tuli sitten kokeiltua. En osaa edelleenkään arvioida miten tuollainen hierontapää sy-alueen turvotukseen vaikuttaa, mutta ainakin se tuntuu ihan hauskalta ja viileältä. Voisin kuvitella, että jääkaapissa viilennetyt metallikuulat olisivat vieläkin virkistävämmät ^_^

Tälle en kuitenkaan erityisemmin lämmennyt, johtuen silikonisesta tuotetunnusta. Olen aiemminkin tästä maininnut, että ymmärrän kyllä miksi jotkut tällaisesta tuotetunnusta tykkäävät. DePuffing Eye Serum tekee sy-alueen ihosta todella silkkisen sileän tuntuisen. Mutta en vain pidä tietynlaisesta silikonisesta tunnusta iholla. Seerumi on todella kevyen tuntuista geeliä.

Seerumi onkin sitten ainesosiensa puolesta umpattu täyteen jos jotakin tehoainesta. Glukosamiini lupaa kuoria ihoa hellävaroen. Peptidit edustavat anti-age ainesosia ja bioflavonoidit lupailevat vähentää sy-alueen tummuutta. Hyaluronihappoa mukana myös.


Rejuvinating Treatment Masque (42€/ 74ml). Perinteinen "peel-off"- naamio eli pois rullattava kalvonaamio. Määritelty myös "tuhkimo-naamioksi" ^_^ Tässä on vaikuttavina ainesosina mm. mantelihappoa ja glukonolaktonia (PHA-happo), sekä kosteutta sitovia humektantteja. Vaikutusaika on 15 minuuttia, jonka jälkeen "kasvosi ovat kuin uudet" lupaa vaatimaton mainospuhe :)

No ei tullut uuttaa naamaa, mutta selkeästi kirkkaampi ja tasaisemman näköinen ja tuntuinen iho. Tästä tykkäsin tosi paljon. Ja tuntui myös iholle hellävaraiselta. Kasvot eivät jääneet yhtään punaisiksi naamion jäljiltä.  En myöskään tuntenut ihollani mitään kihelmöintiä, toisaalta ihoni on jo vuosien saatossa niin tottunut näihin happojuttuihin :)Deep Hydration Treatment (57€/ 50g). Tämä on määritelty "treatmentiksi" eli hoidoksi, mutta miellän tämän seerumiksi. Koostumus on kevyttä geeliä. Silikonit ovat mukana tässäkin, mutta tällä kertaa tuotetuntu on minunkin nirsoon makuuni oivallinen. Tekee ihosta ihan supersileän ilman kalvomaista tuntua. Tuntuu myös tehokkaasti kosteuttavalta. 

Yöhoidoksi tarkoitettu tuote levitetään iholle ennen muista hoitotuotteita. Ohjeistuksessa kehotetaan tuotteen antaa imeytyä 5 minuuttia ennen muiden tuotteiden lisäämistä. Oma ihoni kyllä hörppäsi tämän reilusta alle viidessä minuutissa. Incissa on paljon kosteuttavia ainesosia, kasviuutteita sekä laktobionista happoa, joka sekin kuuluu PHA-happojen ryhmään. 


Matte Perfection Pore Minimizing Primer (52€/ 30g). Hmm, ihoa kuorivalla ominaisuudella varustettu primeri. Mielenkiintoista ^_^  Myös tässä on käytetty mantelihappoa ja PHA-happoa (glukonolaktonia).

Kevyt, geelimäinen koostumus joka levittyy helposti liukuen iholle. Jättää iholle lupaamansa mattapinnan. Tämä ei tehnyt huokosilleni välittömästi mitään, mutta ehkä tämän on tarkoitus hälventää huokosten näkyvyyttä pidemmällä aikavälillä happojen vaikutuksesta. Tämä hillitsi melko hyvin ihon rasvoittuvuutta. Tässäkin on silikoneja koostumuksessa, kuten primereissa lähestulkoon aina tapaa ollakin. Silti tämä tuntui kivalta iholla, ei sellaiselta ällön liukkaalta tai kelmutetulta. 


Exuviance on hoitolasarja ja lähimmän Exuviance-hoitolan voi etsiä täältä.


Onko Exuviance tuttu?

6 kommenttia:

 1. Nimenä on tuttu, mutta en nyt äkkiseltään muista olenko tuotteita itse koskaan varsinaisesti testaillut, mielenkiintoiselta kyllä vaikuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Exuviancella on paljon mielenkiintoisia tuotteita. Exuviancelta löytyy mm. ehkä maailman paras jalkavoide :D

   Poista
 2. Deep Hydration treatment on tosi hyvä.

  VastaaPoista
 3. Olen mieltänyt Exuviancen aina apteekkimerkiksi, vaikka tiedän, ettei se sellainen ole. Apteekkimainen fiilis kuitenkin;) En ole kokeillut tuotteita, vaikka melkein olen meinannut. Deep Hydration Treatment vaikuttaa kiinnostavalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, että hieman apteekkimainen yleisvaikutelma. Jos en tietäisi, niin veikkaisinkin Exuviancen olevan apteekkisarja :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)