keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Kutsu tropiikkiin

Olen tässä viime aikoina fiilistellyt ihan mahtavaa tuoksua, joka on Oriflamen uutuuksia. Uutuustuoksu lukeutuu taas niihin yksilöihin, jotka paukahtavat heti kerralla tuoksuhermostooni ja pupillien paikalle nousee punaiset sydämet :DRakastumisen aiheuttanut tuoksu kantaa nimeä Paradise Man. Tuoksun nimi ja postauksen otsikointi antaa vahvasti viitteitä minkälaisesta tuoksusta on kyse. Trooppisesta ja paratiisimaisesta.

Paradise Man tuoksun pullo on nätti. Kultainen korkki muistuttaa iltaisesta auringosta, samalla kun pullo muuten viestii trooppisista, läpikuultavan turkooseista vesistä.


Paradise Manissa on käytetty erikoista tuoksunuottia, kiwanoa. Kiwanon tuoksu on kuvailtu sekoitukseksi banaania, melonia, kurkkua ja limeä.

Tuoksun alussa lime tuleekin omaan nenääni voimakkaasti esiin raikkaana mutta samalla erikoisen pehmeänä. Alkutuoksu hälvettyä esille nousee tämän tuoksun ihanuus. Banaanimainen pehmeä aromi on selkeästi aistittavissa. Tuoksun lopussa on vetiveriä.

Paradise Man on aivan huippu tuoksu. Mukavan erilainen ja aivan ehdoton juttu kesään. Hedelmäinen ja kesäinen tuoksu, kutsu tropiikkiin. Oriflame itse kuvailee tuoksun maskuliiniseksi, mutta itse koen tämän ehkä jopa unisex-tuoksuna. Tämä on tietysti vain minun nenäni mielipide ^_^
Tuoksu viipyy iholla joitain tunteja. Paradise Man edt on saatavilla Oriflamen verkkokaupasta.
28,90€/ 75ml (norm. 46€)

Tuoksu saatu blogin kautta.  


Ovatko Oriflamen tuoksut tuttuja?

2 kommenttia:

  1. Tässä on jotenkin tosi kiva pullo, tulee mieleen meri ja simpukat.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)