tiistai 7. maaliskuuta 2017

Kuorinta kahvinporoilla - Onko sen voittanutta?Kahvi, ah, mikä ihana hyvänmakuinen juoma. Jota ilman päivä ei ainakaan minulla lähde käyntiin. Sen lisäksi, että kahvi on hyvää niin se toimii loistavasti myös kuorinta-aineena iholla. Kahvilla suoritettava kuorinta on varmaan monille tosi tuttu, mutta tuli silti inspis kirjoittaa siitä. Kahvikuorinta ei tokikaan ole mulle mikään uusi juttu. Sitä on tullut harrastettua monet kerrat. Kuitenkin olen kokenut kahvikuorinnan sotkuiseksi puuhaksi. Kahvikuorinnan jälkeen tuntuu, että koko kylppäri on aina ihan seiniä myöden kahvinporoissa..

Btw.. miksi puhutaan kahvinporoista? Mikä ihmeen poro? Porohan on se eläin jolla on sarvet :D Mun suuhun taipuu enemmän muotoon  kahvinpurut. Mutta puhutaan nyt poroista, kun kaikki muutkin ^_^Viimeisin lemppariyhdistelmä on ollut Burt's Beesin kuorinta + kahvi. Olen superrouheiden kuorintojen ystävä ja kahvilla tuunaamalla Burtin tuotteesta saa tiiviimmän ja vielä rouheamman luksuskuorinnan ^_^


Koin jo viime vuoden lopulla suuren valaistumisen kahvikuorintaan liittyvän sotkuisuuden parissa. Jos kahvinporot sekoittaa esim johonkiin voiteeseen tai vaikka suihkugeelin, ei sotkua synnykkään niin paljon. Kahvinporot miksattuna johonkin muuhun tuotteeseen sitoo ne paremmin iholle, eivätkä ne sinkoile ympäriinsä. Siis sellainen pieni suuri juttu oivaltamisten parissa :D (Joskus musta tuntuu, ettei mulla ole aivoja varsinaisesti. Tämäkin niin ilmeinen juttu)

Olen kokeillut lukemattomia kuorintatuotteita jotka on suunnattu vartalolle. Siis hyviähän ne ovat ja iho tuntuu käytön jälkeen sileältä, ei siinä mitään. Mutta... Jotenkin tuntuu, että mikään vaan ei voita kahvinporoilla tehdyn kuorinnan jälkeistä tulosta. Iho vaan tuntuu supersileältä ja ihmeellisen pehmeältä. Ja hei... kahvintuoksu siinä kylkiäisenä. Kyllä kiitos ^_^

Tästä on tehnyt mieli kirjoittaa ehkä miljoona kertaa, mutta tänään päätin kirjoittaa. Ajatus tuli tänään suihkussa, kun kuorin ihon kahvinporoilla taas kerran. Jälleen kerran tein havainnon, että mikään muu "valmistuote" ei vaan pääse samaan tulokseen. Päihittää mielestäni sokerikuorinnat ja kaikki muut kaupassa myytävät tuotteet. En tiedä mikä ihmeen salaisuus kahvissa on, mutta se vaan toimii. Jos et ole koskaan vielä kokeillut kuorintaa kahvinporoilla, tee se. Saatat yllättyä ^_^Oletteko kokeilleet kuorintaa kahvinporoilla?

12 kommenttia:

 1. Tiedätkös, mä käytän tähän suodattuja kahvinporoja :'D En ole ajatellutkaan, että sen voisi tehdä näillä kuivilla poroilla! Mun ystävä meinaan harrastaa tätä kuorintaa, jos tulee meille majoittumaan ja häneltä opin sen, että tässä käytetään ne jo suodatetut porot :) Aion ehdottomasti kokeilla näitä kuiviakin joskus! ( täytyy vaan käyttää siihen jotain ns. huonon makuista kahvia! )Kahvihan on rasvaista, ehkä se tekee osittain sitä pehmeyden tuntua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että monet käyttää suodatettuja kahvinporoja ja pitäisi joskus itsekin kokeilla ^_^
   Ehkä ne kahvin omat rasvat tosiaan ovat osasyy miksi kahvikuorinnan tulos on niin yliveto :)

   Poista
 2. :D Kiitos vinkistä:) Eipä ole tullut mieleen kokeilla kahvia ulkoisesti (kahvin orjan olen muuten vaan), vaikka mulla on se Organic shopin kahvinaamio. Se on ihana, joten ehkä "porojakin" voisin kokeilla;)
  P.s. blogissani sulle yksi juttu;) https://zazaspetals.blogspot.fi/2017/03/blogger-recognition-award.html (kts. kohta 5)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuosta blogitunnustuksesta ^_^ :) T. Toinen kahvin orja :D

   Poista
 3. Mä en ole testannut tätä vaikka mieli tekisi, mutta homman sotkuisuus jarruttaa. Ja kun noita POROJA ei saisi päästää viemäriin, niin mitenkäs tämä käytännössä oikein toteutetaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen tämän hoitanut ihan suihkussa vain kostealle iholle. Porot (:D) olen huuhdellut viemäriin, en keksi miten muutenkaan ne voisi iholta poistaa :)

   Poista
 4. Mainio idea. Mistäs moisen keksit? Minulla on jäänyt kaappiin vanhenemaan jokin halpa ja pahanmakuinen kahvi mutta saapa sekin vihdoin käyttötarkoituksen. -Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin tämän "älynväläyksen" keksiä ihan vahingossa :D

   Poista
 5. Kiitos hyvästä vinkistä! :)

  VastaaPoista
 6. Pitäisi kyllä testata tätä! Muistin nimittäin, että mulla on lähes paketillinen kahvinporoja kaapissa seissyt yli vuoden ja kun en itse juo kahvia ja todella harvoin käy vieraitakaan, niin sielläpähän ovat käyttämättöminä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä olisi sitten toiseksi paras käyttökohde jos ei juomana maistu :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)