keskiviikko 20. tammikuuta 2016

C-vitamiinia nassuun.

C-vitamiini. Siitä tulee mieleen appelsiini ja virkeä, raikas olo.  Mitä tämä vesiliukoinen vitamiini tekee ihonhoitotuotteissa?C-vitamiinia käytetään ihonhoidossa esim. hälventämään pigmenttimuutoksia ja tummia läiskiä iholla. Ihon kirkastamiseen ja ihon ennenaikaista vanhenemista vastaan. C-vitamiini edesauttaa iholla kollageenisynteesin muodostumista ja toisaalta myös ehkäisee jo olemmassa olevan kollageenin hajoamista. Kollageeni on juuri sitä ainetta joka tekee ihosta nuoren ja täyteläisen näköisen. Aikuinen veltostunut iho johtuu suurelta osin kollageenin puutteesta. (Välihuomiona mainittakoon, että on turha panostaa "kollageenivoiteisiin" tai vastaaviin joita markkinoidaan kollageenia sisältävinä. Kuulostanee kuluttajan korvaan upealta ihmeitä tekevältä voiteelta, mutta fakta on, että kollageenin molekyylikoko on liian suuri imeytymään ihon läpi.)


Saadakseen oikeasti hyötyä C-vitamiinista on otettava huomioon muutama tärkeä seikka.
Tuotteen pakkaus pitää olla ilmatiivis ja valolta suojattu. Esimerkiksi perus purkkimuotoon
pakattuna C-vitamiini altistuu jo ensimmäisellä avauksella ilmalle ja alkaa hapettua ja tuhoutua.
Pakkaus ei saa myöskään olla läpinäkyvä, koska valolle altistuminen hapettaa C-vitamiinia myös.Tuubipakkaus altistaa C-vitamiinin ilmalle.


 
Läpinäkyvä pakkaus altistaa tuotteen valolle.Surkein mahdollinen pakkausmuoto mille tahansa tuotteelle on purkki. Altistaa ilmalle ja valolle ja sen lisäksi jatkuva sormien uittaminen purkissa siirtää bakteerit purkkiin.


 Mikä sitten on oikea pakkausmuoto, jotta saat toimivan tuotteen? Läpinäkymätön, ilmatiivis, pohjalla nouseva pumppupullo. Umpinainen pakkaus estää valolle altistumisen ja joka pumppauksella nouseva sisäpohja pitää tuotteen ilmatiiviinä.Ohessa esimerkkinä 2 tuotetta toimivassa pakkauksessa, eri hintaluokista. Lumene Bright Now BB seerumi n.20e.  Sekä Isännän Tehokosteuttaja n.5e (Sopii muuten yhtä hyvin naisille :D )Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)