maanantai 6. huhtikuuta 2020

Australian Glow - Paras itseruskettava?

Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.  



Huhtikuu. Kesä on aivan nurkan takana. Ehkä? Ulkona pyryttää takatalvi täydellä teholla. Ah, Suomi.


On silti aika nostaa hieman esille taas itseruskettavia. Postauksen otsikko ehkä jo antaa hieman vihjettä, että tämän kertaisesta tapauksesta olen aika innoissani. Kyseessä on mielestäni yksi parhaista kokeilemistani itseruskettavista. Kyseessä on Australian Glow








Ensin pieni infopaketti Australian Glowsta: Australialainen rusketusbrändi on ekologinen tapaus, sillä pumppupakkaukset on valmistettu merestä kerätystä muovista (mahtava juttu!) ja yhden tällaisen vaahtopumppupullon valmistamiseen käytetään kahdeksan merestä kerättyä muovipussia. Australian Glowlta löytyy myös täyttöpakkauksia*, joissa on käytetty 83% vähemmän muovia. Brändi on myös cruelty-free ja vegaaninen, sisältäen runsaasti luonnollisia ainesosia.



Australian Glowlta löytyy useampia tuotteita tähän genreen liittyen, käsittäen mm. rusketuksenpoistovaahdon*, levityskintaan* jne. Testailin itse Dark - 1 hour express self tan moussea*. Eli itseruskettavaa vaahtoa, joka antaa sävyn jo yhdessä tunnissa. Ja tykästyin tuotteeseen heti kättelyssä! ^_^








Inci: Aqua*, Dihydroxyacetone*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract#, Glycerin*, Erythrulose*, Terminalia ferdinandiana (Kakadu plum) fruit extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract#, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter#, Retinol (Vitamin A), Lycium barbarum (Goji Berry) Fruit Extract#, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract*, Sodium Hyaluronate^, Dimethyl Isosorbide, Decyl Glucoside^, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Parfum, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol^, Sodium Metabisulfite, CI14700, CI 19140, CI 42090




Itseruskettava vaahto sisältää runsaasti luonnollisia, ihoa hoitavia raaka-aineita. Muutamia mainitakseni; aloe vera, kakaduluumu, vihreä tee, jojoba ja hyaluronihappo. Rusketuksen muodostavat DHA ja erytruloosi.






Tuote sisältää karttavärin ja vaahto tuleekin suuttimesta ulos tummanruskeana. Karttaväri on äärimmäisen näppärä juttu, sillä näin voi helpoiten varmistaa, että rusketuksesta tulee mahdollisimman tasainen. Karttaväri antaa myös samantien upean sävyn iholle. Heh, mulla tulee aina sellainen "Ooh"- fiilis kun levittelen tällaista tuotetta iholle. Tulee heti paahteinen kesä mieleen ja mietin, että olisinpa aina tämän värinen :D



Kuvan tekstistä poiketen alemmassa testiraidassa vaikutusaika on 4 tuntia.





Vaahto antaa aika intensiivisen sävyn 1 tunnin vaikutusajan jälkeen. Sävyä voi syventää pidentämällä vaikutusaikaa 4 tuntiin asti. Huuhtomisen jälkeen sävy kehittyy vielä 24 tunnin ajan. 

Ja tosiaan tällaisten tuotteiden kanssa annan vahvan suosituksen: Käytä levityskinnasta. Ilman levityskinnasta kädet ovat kyllä aika karsean näköiset kynsiä myöten, voin kertoa.




Levityskinnas helpottaa hommaa ihmeesti. Kinnasta voi käyttää useita kertoja ja sen voi pestä vaikka pesukoneessa.





Kevyt vaahto on helppo levittää iholle. Koin muutenkin tämän tuotteen käytön tosi mutkattomaksi ja ei tullut mitään ns. "itseruskettava-ahdistusta" - if you know what I mean. Itseruskettavan levityksen jälkeen iholle jää muutamiksi minuuteiksi hieman nihkeyttä. Mutta nihkeyden haihtumisen jälkeen en aistinut iholla oikeastaan yhtään mitään jälkituntua. Arvatkaapa mitä muutakaan en meinannut aistia?
Itseruskettavan katkua!

Havahduin tähän telkkaria katsoessani. Mietin, että nyt on jokin vikana. Nenääni ei nouse sitä surullisenkuuluisaa hajua. Nuuhkin ihoa oikein läheltä ja ei mitään tuoksua. Vasta useiden tuntien jälkeen pystyin aistimaan ihoa läheltä nuuhkiessa kevyttä DHA:n aiheuttamaa tuoksua. Tuoksu oli kuitenkin erittäin minimaalinen. 

Tästä tulee Australian Glowlle megaiso plussa. Inhoan nimittäin itseruskettavan kemiallisen reaktion aiheuttamaa tuoksua. Myöhemmin selvisi, että  AG lupaakin olla tuoksuton. No tässäkin on onnistuttu erittäin hyvin.









Mielestäni Australian Glown antama tulos on tosi kaunis ja erittäin luonnollinen. Omaan silmääni se ei näytä purkista hankitulta feikkirusketukselta. Tällä kertaa ennen/jälkeen kuvatkin onnistui edes semi-hyvin. Miten vaikeaa onkaan ikuistaa rusketusta kuviin siten, kuin oma silmä sen näkee peilistä :D ^_^ Huomasin myös, että päivetys hälvenee iholta pois ilman rumaa hilseilyä. Ai, että muuten sellainen pois-hilseilevä feikkirusketus onkin kammottava näky.

Niin, että näistä syistä voisin sanoa tämän olevan parhaita, ellei sitten paras itseruskettava. Tykkäsin tästä ihan kybällä ja heitänkin tälle kouluarvosanaksi 10+.

Australian Glowlta löytyy myös vaalealle iholle suunnattu Medium self tan mousse  sekä Ultra Dark Mousse*, Facial Bronzing Mist* kasvoille, sekä Gradual tanning lotion asteittain päivettävä voide*.

 ***

Australian Glow on saatavilla esim. Stockmanneilla, Kärkkäisellä ja Citymarketeissa. Hinnat n. 6 - 23€. Verkkokaupoissa: Lyko*, Eleven* ja Nordicfeel*.


4 kommenttia:

  1. Teennäistä ja näkyy. Mieluumin aito D-vitamiiini, keskipäivällä ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielummin, ei ihosyöpää ja ei ryppyjä vanhana :D
      Itse en rusketu, mutta haluan olla ruskea, vaikea yhtälö ;)
      Ja minulla on ainakin parempaa tekemistä kesällä kuin maata ulkona

      Poista
  2. Todella (taitavasti levitetty) tasainen lopputulos ja kaunis sävy => näyttää paremmalta kuin aito.

    VastaaPoista
  3. Kiitos tästä arvostelusta, todella paljon hyödyllistä infoa kun harkitsin tän ostamista ! :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)