torstai 16. huhtikuuta 2020

Nurmen uutuuksia ja vähän Laveraa

Tuotteet saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.
Virolainen luonnonkosmetiikkabrändi Nurme lukeutuu niihin tapauksiin, jotka eivät ihan joka kuukausi lanseeraa jotain uutta. Mutta hiljaa hyvä tulee? :) Nurmelta on nyt hiljattain kuitenkin lanseerattu uusia tuotteita ja tänään vilkaistaan niitä tarkemmin. Nurmelta onkin tullut blogivuosien aikoina testailtua yhtä jos toista ja muistelisin, että fiilikset on aina olleet hyvät.

 


Käsien hoito on nyt ollut todellakin pinnalla. Varmaan jopa niillä, jotka eivät muuten käsiinsä panosta. Nyt kun täytyy pestä ja desinfioida käsiänsä, joutuu käsien iho kyllä melkoiselle koetukselle. 


Nurmen käsivoide on mainio tapaus. Ihastuin tähän ihan sitten välittömästi. Nurmen käsivoide on pakattu näppärään pumppupulloon (!). Tällaisia pumppupulloratkaisuja voisi mielestäni enemmänkin olla käsivoidegenressä. Tyrni- Appelsiini käsivoide* (12,59€/ 50ml) on hauskasti vaalean kellertävää ja voi jösses mikä tuoksu. Ei voi olla nuuhkimatta käsiään, kun tätä laittaa. Tuoksu on raikas ja mehukkaan appelsiininen. Siis todella koukuttava ^_^

Raaka-aineissa on mm. pehmentävää auringonkukan siemenöljyä, karitevoita, sekä C-vitamiinipitoisia tyrnin ja pomeranssin öljyjä. Käsivoiteesta on myös saatavilla Monoi Tiare* ja Hamppu-Muskatellisalvia* versiot.

Tyrni-Appelsiini käsivoide menee mielestäni sinne kevyisiin ja erittäin nopeasti imeytyvien käsivoiteiden genreen. Soveltuu siis erityisesti päiväkäyttöön. Käsivoide kosteuttaa ja pehmentää melkoisen hyvin, mutta ei siis jätä rasvaista kalvontunnetta käsiin. Tämähän on melkoinen napakymppi :)Nurmen uutuuksiin kuuluu myös Ravitseva voide, jota sitäkin löytyy useampana versiona. 

Sain maahantuojalta testiin Appelsiini-tyrni version (12,40€/ 100ml), sekä Hamppu- Muskatellisalvia version (12,40€/ 100ml). Voiteiden pohja on käytännössä sama, mutta sitten pienillä eroilla kuitenkin.  Appelsiini-tyrni voiteessa on muuten sama 10/10 tuoksu, kuin edellä mainitussa käsivoiteessakin.


Hamppu- Muskatellisalvia voiteen tuoksu on myös erittäin miellyttävä. En tiedä onkohan tämän tarkoitus tuoksua salvialle, mutta oma nenäni rekisteröi tuoksun vihreänä teenä :) Voiteen koostumus on runsasta ja täyteläisen moussemaista. Luksustuntua? Johan nyt toki. Vaikka voide onkin tekstuuriltaan erittäin ravitsevan tuntuista, ei se jätä ihoa ollenkaan klähmäisen tuntuiseksi. Imeytyy ihoon yllättävän nopeasti ja jälkituntu on erityisen pehmentävä. 


Nurmen uutuuksiin lukeutuu myös vartalovoide (20,79€/ 200ml) (tätäkin saatavilla eri versioina). Vartalovoiteeen raaka-ainelista rakentuu pitkälti samoihin, jo edellä mainittuihin. Koostumus on silti tyystin erilainen. Selkeästi vesipitoisempi koostumus on kevyen maitomaista. Ja en voi kuin ihmetellä, miten voide voi imeytyä niin nopeasti ihoon. Käytännössä muutama sively ja iho hotkaisee kosteuttavan voiteen samantien. Luulen, että tämä voisi olla aivan erityisesti monelle mieleen kesävoiteena :)


Ja maininnan ansaitsee myös Laveran käsisaippuat*. Faktahan on se, että mitä voimakkaammin pesevällä tuotteella ihoansa kuuraa, sen kuivattavampi on lopputulos. Laveran käsisaippuoista tykkäsin erittäin paljon. Siis sen verran paljon, että Berry Care- versio* (6,50€/ 250ml) siirtyi myös suihkun puolelle toimittamaan suihkugeelin virkaa. Nämä Laveran tapaukset nimittäin tuntuvat iholla niin hellävaraisilta, että toimivat mun mielestä ihan koko kropan pesuun vallan mainiosti :) Näistä ei jää kuivan kiristelevää tunnetta.

Nurmen ja Laveran tuotteisiin voi tutustua tarkemmin esim. maahantuojan verkkokaupassa. Tuotteita löytyy myös hyvin varustetuista tavarataloista ja ekokaupoista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)