tiistai 21. huhtikuuta 2020

Montblanc

Tuotteet saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkin. 

Tuoksuesittelyssä on vuorossa kaksin kappalein keväisiä tuoksuja. Tällä kertaa brändi onkin itselleni täysin uusi tuttavuus, nimeltään Montblanc. Pikainen googlaus paljasti kyseessä olevan korkealuokkainen saksalainen mm. kellojen, korujen ja nahkatavaroiden valmistaja. Ja Montblancilta tosiaan tuoksujakin löytyy. Niistä seuraavaksi :)


Montblancin tuoksut on ulkonäöltään aika pelkistettyjä. Tyylikästä mustaa ja kromia. 

Explorerin tuoksupyramidi on seuraavanlainen:


Alkutuoksu: Bergamotti, Pomarose,Salvia
Sydäntuoksu: Vetiver, Nahka, Santelipuu
Pohjatuoksu: Patsuli, Ambrofix, Agikalapuu


Explorer pirskahtelee alussa bergamotin raikkaalla sitrustuoksulla. Tästä tulee heti sellainen kevätfiilis. Nenäni löytää myös hyvin nopeasti tuon nahkanuotin ja oman lempparini, santelipuun. 
Tuoksu on raikas ja samalla selkeän maskuliininen. Miellän tämän ensisijaisesti päiväkäyttöön.


Legendin tuoksunuotit näyttävät tältä:


Alkutuoksu: Laventeli, Bergamotti
Sydäntuoksu: Santelipuu, Jasmiini
Pohjatuoksu: Valkoinen setripuu, Tammen sammal


Myös Legend on tuoksuna raikasta sarjaa, mutta täysin erilailla kuin edellä mainittu Explorer. Tässäkin on alkutuoksussa bergamottia, mutta laventeli nousee ehdottomasti enemmän esiin. Laventeli on tuoksuna vähän vaikea, mutta toimii tässä hyvin. Tuoksu on hyvin mieto ja tähän sopisi myös kuvaus puhdas. Kukkaisnuotteihin harvemmin törmää miesten tuoksuissa, mutta hyvin nekin toimivat. Legendistä voi aistia kevyttä kukkaisuutta, mutta se ei kallista silti tuoksua yhtään feminiiseksi. Tämä toimii hyvin sekä päivä, että iltakäytössä.


Montblancin uudet tuoksut olivat ihan positiivinen kokemus. Explorer ja Legend ovat tuoksuina aika mietoja, eli sopivat erityisen hyvin niille jotka arastelevat käyttää niitä voimakkaampia tuoksuja :)

***

Montblanc tuoksut löytyvät esim Stockmannilta: Explorer (45,90€/ 30ml) Legend (41,90€/ 30ml). Montblancia löytyy myös Hajuvesi.fi*

1 kommentti:

  1. Montblancin kynät varmaan ainakin tunnet? Huippulaatua ja varmaan firman tunnetuin tuote.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)