keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Pure=Beauty - Yksinkertaistettua tehokkuutta

Tuotteet saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä. 
Tänään esittelyssä varsin mielenkiintoinen kotimainen brändi, Pure=Beauty. Vallitsevien trendien mukaisesti Pure=Beauty on luonnonkosmetiikkaa, vegaanista sellaista. Brändin ideologia on yksinkertainen  --->  Minimoidut, mutta tehokkaat raaka-aineet. 
Pure=Beautyn incilistoista ei siis löydy kilometripitkiä litanioita, mutta sen sijaan muutamat hommansa tehokkaasti - ja tutkitusti- hoitavat raaka-aineet. Näkisin tämän sarjan aivan ensisijaisena sopivan niille kuluttajille, jotka saavat herkästi reaktioita kosmetiikasta. Mitä simppelimpi kosmetiikkatuotteen raaka-ainelista on, sen vähemmän potentiaalisia allergeeneja tai herkistäjiä.

Pure= Beautylta sain testiin kaksi erilaista kasvosuihketta. Tykkään erittäin paljon molemmista tuotteista, mutta näistä toinen oli aivan täysin napakymppi mun iholle :)  Pure=Beautylta löytyy kasvosuihkeiden lisäksi myös erilaisia kasviöljyjä (mm. jojoba, argan, risiini).Rose Mist + Prebiootit 100mlInci: Rosa Damascena Flower Water*, Aqua, Glycerin, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic AcidRose Mistin pohjana on antioksidanttinen ruusuvesi. Iholle kosteuden sitoo tuttu glyseriini ja tässä on mukana myös nyt suureen hypetykseen nousseet prebiootit. Ja kertauksena jälleen, että ne prebiootithan tukevat ihon oman mikrobiomin hyvin vointia. 

Mistin tuoksu on erittäin miellyttävä. Kosteuttavilta ominaisuuksiltaan tämä on hyvä. Muutamalla kerrostuksella saa hyvin ihoon kosteutta, mutta tästä ei jää jälkifiiliksenä juurikaan tahmeutta.  

Kenelle sopii? Kaikille ihotyypeille. Erityisesti iholle, joka kärsii jokin tyyppisestä epätasapainotilasta esim. näppylät, kutina, punoitus jne.  Prebioottipitoinen suihke tukee ihon hyvisbakteerien hyvinvointia ja sitä kautta tasapainottaa ihoa. 
Birch Sap Mist + Hyaluronihappo 100mlInci: Betula Pendula Sap*, Glycerin, Inonotus Obliquus Extract, Sodium Hyaluronate, Phenethyl AlcoholNo tämä! Iski kuin kuuma veitsi voihin. 

Birch Sap mistin pohjana on koivunmahla, joka jo itsessään sisältää humektantti ksylitolia ja on siten erityisen kosteuttava raaka-aine. Lisäpoweria hommaan tuo glyseriini ja kuningas-hyaluronihappo.  Mukana on myös antioksidanttista pakurikääpää, joka on myös beta-glukaanipitoinen ja täten edistää ihon uusiutumista.

Miksi siis tykkäsin tästä niin kovasti? Tämän ihoa kosteuttavat tehot ovat suorastaan hämmästyttävän hyvät. Jo yksi kerros tuo iholle selkeästi kosteuttavan vaikutuksen. Itse olen kerrostanut yleensä kolmesti, jolloin iho tuntuu suorastaan "juotetulta" ja lopputulos on kimmoisa ja plumped. Täyteläistää ihoa, jolloin hienot uurteet häivyttyvät.

Voimakkaan humektanttipitoisuuden luonnollinen lopputulos on myös tahmea iho. Tahmeaa efektiä voi häivyttää lisäämällä kosteusvoiteen/kasvoöljyn :) Tämä oli varsinainen yllättäjä ja tätä voisin tehokkuudeltaan verrata jopa legendaariseen Bybin Mega mistiin. Tosin Birch Sap mist on huomattavasti edullisempi. Tätä ostan jatkossa lisää, se on aivan saletti  :D ^_^

Kenelle Sopii? Kaikille ihotyypeille. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen jos ihon ensisijainen ongelma on kuivuus ja kiristelevä iho. 

Ostopaikkoja netissä:


 Rose Mist + Prebiootit  Hyvinvoinnin* (22,95€/ 100ml) Twistbe* (23,90€/100ml)

Birch Sap Mist + Hyaluronihappo  Hyvinvoinnin* (22,95€/ 100ml)) Twistbe* (23,90€/ 100ml)

Pure=Beauty löytyy myös Ruohonjuuresta ja Lifesta.
2 kommenttia:

  1. Mitä, tälläisiäkin tullut! Kiinnostuin heti kummastakin, koska rakastan just tällaisia suihkeita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä on vielä kolmaskin versio, Juniper Mist AHA-hapoilla ;) :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)