keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

BYBI Beauty - Superia ja megaa iholle




Aina toisinaan tulee vastaan niitä sellaisia kosmetiikkatuotteita, joiden käyttöä ei vaan millään tekisi mieli laittaa katkolle. Varsinkin kosmetiikkabloggaajalla tilanne on harmillinen, jos löytyy jokin totaalisesti kolahtava tuote. Homman on pyörittävä ja uusia tuotteita kokeiltava. Tällaisia on tullut vastaan usein. Viime vuonna se oli iS Clinical, joka onnistui suorastaan kolauttamaan halolla päähän tehokkuudellaan. Viimeisin - en tahdo luopua- fiiliksen on aiheuttanut BYBI Beauty.






BYBI tulee sanoista By Beauty Insiders. Kyseessä on kahden brittiläisen kosmetiikkabloggaajan, Elsien ja Dominikan perustama luonnonkosmetiikkabrändi (mimmit on toteuttaneet mun suuren haaveen - oon kade!). BYBI profiloituu varsin ylellisenä brändinä ja sen ideologiaan kuuluu tuotteet, joissa on mahdollisimman korkeat aktiiviainepitoisuudet ja muutenkin huippuunsa hiottu tehokkuus. Ideologia pitää brändin kohdalla ehdottomasti paikkansa, sillä tuotteiden incilistoja katsellessa ei voi kuin pyöritellä silmiä päässään ihastuksesta. Koostumukset pursuavat tehoaineita, ja turhat täyteaineet (emulgaattorit, koostumusta muokkaavat aineet) loistavat poissaolollaan.

Tuotteisiin valitut raaka-aineet ovat parhaimmistoa ja täyttä tavaraa, esim.  ilman jatkettuja kasviöljyjä.  BYBIn arvoja ovat mm. Läpinäkyvyys - Jokaisella oikeus tietää, mitä iholleen levittää, sekä Innovatiivisuus - Luonnollinen ei tarkoita vaatimatonta.

BYBIn tuotteet ovat 100% vegaanisia ja luonnollisia. Sekä tietysti cruelty free, eli eläinkokeettomia.


Itselläni on ollut testissä Mega Mist kasvosuihke, sekä Supercharge Serum






Mega Mist 50ml



Inci: Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Melissa Officinalis (Lemon Balm) Flower/Leaf/Stem Water, Glycerin, Aqua (Water), Propanediol, Sodium Levulinate, Heptyl Glucoside, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Anisate, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Camellia Sinensis Leaf Extract, Laminaria Digitata (Algae) Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Lactic Acid, Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Heptanol.




Tuotten nimi - Mega Mist- on hymyilyttänyt. Se kuulostaa korvaani jotenkin yliteatraaliselta ^_^
Sitten toisaalta taas kun raaka-ainelistaa katsoo ja voi itse käytössä todeta sen tehon, on Mega Mist nimi enemmän kuin ansaittu.

Hyvin usein edullisimmissa misteissä on vesipohja, mutta Mega Mistin tapauksessa pohjana on ruusu-, appelsiininkukka- ja sitruunamelissavesi. Tehokkaat humektantit glyseriini ja hyaluronihappo sitovat ihoon kosteutta. Mistissä on mukana myös aloe veraa, teepensaan uutetta ja granaattiomenan uutetta. Merileväuute tuo iholle annoksen antioksidantteja.

Mega Mist on kevyesti ruusun tuoksuinen, ja sen kosteustehot ovat ultimaalisen hyvät. Monia hyviä mistejä on vastaan tullut, mutta BYBIn misti hyppää helposti kärkisijoille. Muutamalla kerroksella mistiä iholle, saa samankaltaisen tunnun, kuin olisi levittänyt laadukasta kosteuttavaa seerumia.

Mega Mistin sumun hienojakoisuus on melko pärskähtävä ja "antoisa" joten se sopii parhaiten nimenomaan ihon ensimmäiseksi hoitotuotteeksi, tuomaan runsasta kosteutta iholle. Tämä soveltunee aika kehnosti meikin päälle suihkutettavaksi :)








Supercharge Serum 30ml



Inci: Squalane, Raphanus Sativus (Radish) Seed Extract, Aleurites Moluccana Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Citrullus Vulgaris (Watermelon) Seed Oil, Echium Plantagineum Seed Oil, Tocopherol, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Opuntia Ficus-Indica (Prickly Pear) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Papaver Somniferum (Poppy) Seed Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Citronellol, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil, Geraniol, Jasminum Grandiflorum (Jasmine) Flower Extract, Citral, Linalool, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Oil, Limonene, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Eugenol, Isoeugenolnci



Megasta superiin. Nimittäin BYBIn Supercharge Serum on myös aikamoinen timanttilöytö.  Koska BYBIn ideologiaan kuuluu turhien täyteaineiden välttäminen tuotteissa, sarjasta ei löydy varsinaista voidetta - paitsi vedetön Babe Balm*- vaan ihon pehmennys ja hoito tapahtuu kokonaisilla kasviöljyillä- ja rasvoilla. Babe Balm ja Supercharge serum toimivat parhaiten, jos niiden alla käyttää Mega Mistiä. Mega Mist tuo ihoon kosteuden, joka lukitaan ihoon joko balmilla tai seerumilla. Yksinään öljypitoisia babe balmia ja seerumia ei kannata käyttää, sillä mikään öljy ei tuo kosteutta ihoon. Oma ihoni ei tunnu juurikaan hyötyvän vedettömistä, paksuista balmeista, joten valitsin testiin seerumin.

Supercharge Serumin raaka-ainelista on tietenkin huippulaadukas. Pohjana on ihoa tasapainottava ihoidenttinen ja antioksidanttinen skavalaani. Kyseinen raaka-aine on myös antibakteerinen ja suojaa ihoa UV-säteilyltä.

Seerumi sisältää 18 eri kasviöljyä mm. kaktusviikunaa, vesimelonia, valkohilppaa sekä helokkiöljyä. Eteeristen öljyjen puolelta seerumista löytyy mm. kamomillaa, jasmiinia ja rosmariinia. Supercharge seerumin tuoksu on omaan nenääni aika raikas ja pirteä, mutta se haihtuu iholta hyvin nopeasti.

Edellä mainittujen öljyjen lisäksi Supercharge seerumissa on hyödynnetty myös hieman harvinaisempia öljyjä;  Kukuipähkinäöljy, joka edistää haavojen paranemista ja boostaa kollageenituotantoa. Cameliaöljy, joka on antioksidanttinen ja estää tulehduksia. Sacha Inchi öljy, joka sisältää runsaasti hyödyllisiä rasvahappoja ja edistää ihosolujen uudistumista. Piiankielen siemenöljy, joka tukee ihon suojabarriäärin toimintaa. Supercharge (= superlataus) on siis aika osuva nimitys tälle seerumille ^_^

Parasta ehkä vielä painottaa, että kyseessä on täysin öljymäinen tuote (öljyseerumi), eli kyseessä ei ole sellainen vesimäinen seerumi.  Supercharge seerumi kannattaa levittää hieman Mega Mistin kosteaksi jättämälle iholle. Näin öljyseerumi levittyy, sekä imeytyy ihanteellisesti. Supercharge seerumia voisi kuvailla hyvin kuivaöljymäiseksi. Se hulahtaa ihoon täydellisesti kohtuullisessa ajassa ja se ei jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi. Ihofiilis seerumin jäljiltä on aivan erityisen pehmeä, mikä on tuttu lopputulos aina öljyn ihoon imeyttämisen jälkeen.









Oma ihoni on jo pidempään ollut hyväkuntoinen ja toisinaan tuntuu tylsältä arvioida laadukkaan kuuloisten tuotteiden hoitotuloksia jo valmiiksi hyväkuntoisella iholla. Kuitenkin tämän jutun parivaljakko teki iholleni jotain, ja sen vuoksi tuntuu suorastaan ärsyttävältä jättää BYBIn Mega ja Super paussille :)  Ihon kosteustasapaino on tuntunut erityisen hyvältä. Ihon pintakuivuus ja kiristely ovat käytännössä olleet täysin poissa. Seerumi ihastutti jättämällään ihotunnullaan ihan samantien. Kyseinen seerumi on onnistunut myös hieman hillitsemään kesäihoni täysin överiä rasvoittumista. Myös ihon sävy vaikuttaa olevan selkeästi tasaisempi ja jotenkin kuulaampikin. Tiedä sitten kumpi tuotteista taikansa on tehnyt, vai johtuuko tulos niiden kombinaatiosta. Pähkinänkuoressa: Iho näyttää ja tuntuu kokonaisuudessaan erittäin hyvältä. BYBI teki siis ison vaikutuksen :)



BYBI Beautyn tuotteita löytyy House of Organicsilta*

Hintatietoja:

Supercharge Serum 38,90/ 30ml* (nyt tarjouksessa 31,11€)





Pr-näytteitä.
*mainoslinkki



Onko BYBI Beauty jo tullut tutuksi?









9 kommenttia:

  1. Ei ole kuin nimenä tuttu. Tuo Mega Mist täytyy kyllä jossain vaiheessa hankkia testiin, kuulostaa sen verran hyvältä että tarvisko erillistä seerumia lainkaan? Öljyseerumeista en niinkään välitä, mutta ehkä tuokin menisi talvella kuivimpaan aikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä riippuu ihan ihotyypistä. Jos on oikein autiomaa-kuiva iho, niin ehkä ei riitä pelkiltään. Mutta Mega Mist on silti ehdottomasti yksiä tehokkaimmin kosteuttavia mistejä. On kokeilemisen arvoinen tuote :)

      Poista
  2. Mega Mist houkuttaisi kovasti tälläistä suihkeiden suurkuluttajaa, koska onhan tätä kaikki kehuneet muista erottuvaksi tuotteeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kans tästä lukenut muualta positiivisia arvioita :)

      Poista
  3. Nimenä tuttu brändi. Uusia luonnonkosmetiikkabrändejä tuntuu tulevan markkinoille vinhaa vauhtia nykyisin, ja kaikki ovat tietysti aivan huippuunsa viritettyjä;) Ulkonäöltääkin eri brändit alkavat muistuttaa toisiaan. Onneksi Bybin hintataso ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen korkea, joten ehkä on mahdollisuuksien rajoissa tuotteita kokeillakin joku päivä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo brändiä pukkaa markkinoille joka nurkan takaa. Vaikea pysyä enää edes perässä :D

      Esim. Supercharge seerumin kohdalla hinta ei tosiaan ole mitenkään pöyristyttävän korkea, varsinkin kun ottaa huomioon, että tuotteessa on käytetty harvinaisempia ja kallisarvoisempia raaka-aineita :)

      Poista
  4. Mä käytin tuon Mega Mistin ja odotin siltä paljon, mutta pullon loputtua ei jäänyt sellaista "I want more" -tunnetta :D Oiskohan pitänyt olla mulla vähän isompi pullo sitten :D Seerumi odottelee vielä kaapissa, mutta oisko pitänyt sittenkin käyttää nämä kaks tuotetta yhtä aikaa... ;) Seerumin suhteen odotukset on kyllä super korkealla!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tykästyin todella paljon, ja sumuttelisin ihan mielellään toisenkin putelin menemään :D Noo kyllähän se seerumi toimii muidenkin mistien kanssa ;D

      Poista
    2. Voi olla, että mä oon sumutellut jossain "flunssasumussa" ja jäi siks ton mistin todellinen potentiaali huomaamatta :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)