tiistai 20. syyskuuta 2016

Tabac - Vanha tuttu vuosien takaa




Ja heipparallaa romahtaneet lukijamäärät! Olen jo tottunut tavallista vähäisempiin lukijamääriin aina kun kirjoitan miesten tuotteista. Luultavasti suurinta osaa naisista ei kiinnosta lukea miesten tuotteista ja eihän se ole mitenkään yllättävää. Mutta kuka näistä kirjoittaisi, ellen minä ;)

Tabac. Saan nimestä aina kylmiä väreitä. Veljelläni oli tapana suihkutella joskus ysärin puolessa välissä vähän turhan runsaasti silloista Tabacin tuoksua. Ei siinä muuten mitään, mutta omaan nenääni hänen käyttämänsä tuoksu haisi ihan hyttysmyrkyltä. Voimakas, läpipuskeva ja ärhäkkä tuoksu jätti mulle traumat Tabacia kohtaan ikuisiksi ajoiksi. Tabacista olenkin aina tähän päivään ajatellut sen olevan "Se kamala pahanhajuinen juttu"

Enää ei olla ysärillä, eikä ole myöskään Tabac. Otin silti hieman epäileväisin ja kauhunsekaisin tuntein testiin Tabacin uuden Gentlemen's Care linjan tuotteet. Ysärillä koettu haisujärkytys kummitteli edelleen pääkopassa. Testailin Tabacin Gentlemen's Care linjan parranajogeeliä, after shave balsamia, kosteusvoidetta ja eau de toilettea. Kyllä, eau de toilettea :D



Shaving Gel 8,90€/ 200ml




Sheivausgeelissä on kiva mieto tuoksu. Geeli muodostaa liukkaan hyvän vaahdon ja ajelu käy ongelmitta. Huomasin heti tässä hyvän ominaisuuden, mitä kaikki geelit/vaahdot eivät tarjoa. Tabacin vaahto pysyy hyvin iholla, eikä häviä tai valu pois iholta, mitä jotkin vaahdot tekevät. Tähän on lisätty hoitavaa avokadoöljyä ja rauhoittavaa bisabololia. Tykkään.


After Shave Balsami 15,50€/ 75ml



After Shave Balsamissa on myös miellyttävä, maskuliininen ja mieto tuoksu. Balsami on kosteuttavan tuntuinen. Koostumukseltaan kevyt ja ohut. Tässä on allantoiinia ja bisabololia, joilla molemmilla on ihoa rauhoittavia ominaisuuksia. Kyseisiä ainesosia voikin olettaa löytävänsä after shave tuotteista. Tämäkin kivan tuntuinen tuote.


Moisturizing Cream 15€/ 50ml



Moisturizing Cream on After Shave Balsamiin verrattuna selkeästi paksumpaa koostumukseltaan. Tämä tuntuu pehmentävän ihoa tehokkaasti. Jättää hyvän tuntuisen ihofiiliksen ja matan lopputuloksen. Tuoksumaailma on tuttu edellisistä tuotteista. Tässä on ginsengiä mukana. Vaikka tämä on kaikin puolin mukavan tuntuinen voide, se ei sovi mun iholle. Isopropyylipalmitaatista olen maininnut aiemmissa postauksissa. Oma ihoni reagoi siihen kipeillä ihonalaisilla finneillä. Korostan edelleen, että jokaisen iho reagoi yksillöllisesti tiettyihin ainesosiin, eikä kyseinen ainesosa ole kaikille ihotyypeille ongelmallinen. Isopropyylipalmitaatti saattaa lähinnä aiheuttaa ongelmia ihotyypeillä, jotka tuntuvat tukkeutuvan ja näppyyntyvän valtaosista tuotteista. Muutoin kyseinen ainesosa on ominaisuuksiltaan tehokkaasti pehmentävä.



Eau de Toilette 32€/ 40ml
 



Ja sitten se Eau de Toilette. Tämä oli oikein jännitystuote mulle. Tuli heti ne vanhat muistot mieleen ja mietin, että lähteekö taju, kun tätä suihkauttaa.

Edt:n alkutuoksusta löytyy appelsiini ja päärynä. Tässä on myös otsonimainen alkuvivahde, ja täytyy myöntää että olin pelkkänä kysymysmerkkinä, että mikä on otsonimainen alkuvivahde? Joku viisas mua valaiskoon.

Sydäntuoksussa on laventelia, kardemummaa ja orvokin lehtiä. Jälkituoksu koostuu santelipuusta (yksi lemppareitani) sekä ambergrisistä ja cashmeranista.

Arvaatkaas mitä. Jo ensimmäisellä nuuhkaisulla mä olin ihan myyty. Gentlemen's Care Edt on ihan mahtavan tuoksuinen. Raikas ja pirteä tuoksu. Ei ollenkaan mitään tymäkkää hyttysmyrkkyä mitä pelkäsin. Tämä myös kevenee iholla, eikä ole liian voimakas tai päälle puskeva. Ei kalpene yhtään Hugo Bossien rinnalla. Tabacin edt yllätti erittäin positiivisesti. Tämä tulee suihkittua loppuun :)

Ystäväni Maria oli aivan kauhuissaan, kun tyrkytin hänelle Edt:tä haisteltavaksi. Kommentti oli "Voi ei Tabac, nyt iski ennakkoluulot"  :D. Maria oli aivan myyty myös tästä tuoksusta ja tuumasi, että "ihan sika hyvä" :)

Tabac Gentlemen's Caren pakkausdesign on mielestäni kiva ja tyylikäs. Pronssinen säväys pakkauksissa tuo tuotteiden ulkonäköön lisää arvokkuutta. Vuosien kyräilyjen jälkeen Tabacista ja minusta tuli vihdoin ystäviä ^_^

Tuotteet Pr-näytteitä.



Kolahtaako Tabac?













12 kommenttia:

  1. Noi uudet pakkaukset on tosi raikkaat. Itse en kestä Tabacia, mun ex:llä oli kaapissa, kun tavattiin ja no en halua muistella mitään, mikä tuoksuu exältä. :D

    VastaaPoista
  2. Mulle tulee ihan samanlaiset ensifibat kuin sulle ja kaverillesikin, mutta juuri tästä syystä on hyvä kun näitä nostetaan esille - ei nimittäin lainkaan hullummalta kuullosta ja voisin joskus kokeilla lämpenisikö mies noille tuotteille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gentlemen's Care- linja on ainakin tutustumisen arvoinen, ihan jo tuoksumaailmansakin puolesta. Mun silmissä Tabac nousi monta astetta ylöspäin :D

      Poista
  3. Mun mielestä otsonimainen on se sellainen vesituoksu, etenkin sieltä ysäriltä tuttu. Cool Waterista sun muista. Calone on sen tuoksuraaka-aineen nimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesituoksu kuullostaa täysin järkevältä. Pengoin nettiä, ja jossain oli kuvailtu "otsonimaista vivahdetta" samanlaiseksi, kuin ilma on ukkosen jälkeen :)

      Poista
  4. Luen mielelläni postauksia myös miesten tuotteista. Näistähän saa hyviä virikkeitä, kun suunnittelee mitä ukkelille voisi ehdottaa tai ostaa:) Tabacista on kyllä hieman traumoja. Minulla tulee mieleen itsensä partavedessä uittanut ällösliipattu äijän turilas;) Ehkä tuo on karkea yleistys. Uudet pakkaukset ovat ainakin todella modernit. Tabacia voisi nyt vaikka testauttaa ukkelilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Vaikuttaisi siltä, että Tabac on onnistunut traumatisoimaan useita ihmisiä :D Tämä uusi sarja on kyllä tutustumisen arvoinen. Toivottavasti porukka antaa vielä uuden tilaisuuden Tabacille :D

      Poista
  5. Haha, mun pappa ja iskä ovat käyttäneet sitä originellia Tabacia, onhan se tuoksu kyllä aika tymäkkä :D Mutta kiva juttu, kun brändi on uudistanut ilmettään!

    VastaaPoista
  6. Tuossa aiemmin mainitsin, miten inhoan miestentuoksuja jotka toimii lähinnä rotanmyrkkyinä/karkottimina. Tuo tuoksu kuulostaa todella, todella hyvältä sun kuvauksesta päätellen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, että tämä Tabacin uutukainen vetoaa aika laajasti kuluttajiin. Tuoksu on kuitenkin, niin pehmeä ja mieto. Vähän sellainen "sopii jokaiselle" - tuoksu :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)