perjantai 9. syyskuuta 2016

Aprikoositerveisiä Kreikasta


Huhheijaa. Tänään tuli jo ihan pakottava tarve päästä kirjoittamaan pieni pikapostaus. Täällä Kreikassa vielä ollaan, ja sää on mahtava. Aurinko hellii ja välillä vähän polttaakin. Täällä kyllä mieli lepää. Hotellin emäntä ja hänen tytär ovat ihan täysin sulattaneet mun sydämen. Niin sydämellisiä ja ystävällisiä ihmisiä. Muistoihin jää myös läheisen supermarketin myyjä, hänkin mahtava tyyppi :)
Kreikkajutuista kirjoitan sitten joskus oman postauksen. Nyt pikaisesti matkakosmetiikasta! :D





Nyt oli hyvä tilaisuus ottaa mukaan jotain matkakokoista. Académien aprikoosinaamio lähti messiin. Aprikoosinaamio on kirkas geelinaamio. Kosteuttava kasvonaamio, jossa on mukana aprikoosiuutetta. Pitelin tätä auringon käristämällä iholla n.20 minuuttia. Aprikoosionaamio kuivahti kasvoille yllättävän nopeasti. Naamio tuntui ihan virkistävältä ja kosteuttikin ihoa semisti. Kuitenkaan kasvonaamio ei aiheuttanut "Wow!"- efektiä. Kokemus oli ehkä hieman pliisu. Académie-kiinnostus silti säilyy.



Lomalla mukana on ollut myös Alga Mariksen aurinkosuojaspray. Tämä on ihan loistava tuote. Ihotuntu on niin miellyttävä, että kertaakaan ei ole tullut fiilistä, että en jaksa laittaa. Inhoan useiden aurinkosuojien jättämää tahmeaa tuntua, mutta tämä ei sitä tee. Itse asiassa tämä tuntuu hoitavan samalla ihon tosi pehmeäksi. Ihan kymppituote luonnonkosmetiikalta. V10Plus kosteusnaamio on myös edelleen ihan mahti tuote. Tekee tosi hyvää iholle auringossa olon jälkeen. Tuntuu saavan hurjasti lisätehoa täällä kosteassa ilmastossa. Atelier Des Délicen mattavoidetta hehkutinkin viime postauksessa ja se lähti tänne mukaan. Naaman kiiltely on pysynyt hyvin kurissa ja kevyt voide on täällä ihanteellinen. Ei tulisi mieleenkään kuorruttaa täällä  ihoa jollain paksulla voiteella. Yök :D V10Plus silmänympärysvoide on ollut myös oikein kiva ja kevyt. Auttaa turvotukseen ja ihan supervarovaisen arvion mukaan, sanoisin, että tämä auttaa jonkin verran tummuuteen. Incissä onkin mukana potentiaalisia tummuuteen vaikuttavia ainesosia.

Tästä tuli ihan nysäpostaus, mutta sainpas vähän edes purkaa kirjoitushaluani :)
Nyt viimeiset lomapäivät jatkukoon ja palailen taas :)

Kyllä täällä kelpaa olla :)

Öinen näkymä hotellihuoneen parvekkeelta <3


2 kommenttia:

  1. Mä tykkään aprikoosinaamiosta, loistava mukaan, koska on yksittäispakattu! <3 Ihanaa loman jatkoa!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)