keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Lumenen tiivistettyä kosteutta


Lumene on mulle edustanut aina brändinä vähän sellaista tylsää kosmetiikkaa. Ja yksi syy miksi oon vähän dissanut Lumenea, on merkin markkinoimat C-vitamiini tuotteet. Tarkemmin ottaen C-vitamiini sarjan huonot pakkausratkaisut. Lumenella on paljon kyseisiä tuotteita purkkimuodossa, joka on C-vitamiinin epästabiiliuden kannalta ei niin hyvä ratkaisu. Tästä mulle tulee heti mielikuva huonosta laadusta.

Lumenella on kuitenkin ollut jonkin aikaa markkinoilla mielenkiintoisen kuuloinen tuote.  Bright Now Heleyttävä & Silottava Hyaluronitiiviste. Tiivisteet (essence) ovatkin tuttuja varsinkin aasialaisesta ihonhoitorituaalista ja niitä alkaa näköjään löytyä Suomestakin. Aasialaisista tiivisteistä onkin ollut paljon hyviä kokemuksia.

Kuva täältä.

Lumenen Hyaluronitiiviste on pitkään ollut ostoharkinnassa. Keskisen kyläkaupan reissulla kuitenkin tarttui mukaan ensin näytepussukka tuotteesta, jonka otin kokeiluun innoissani. Postauksen teenkin siis näytepussukan perusteella, josta riitti n. 5 päivän käyttötestiin. Harmillisesti tällä kertaa ei ole tarjota juurikaan kuvamateriaalia tuotteesta.



Hyaluronitiiviste on koostumukseltaan todella nestemäistä, miltei vesimäistä. Hyaluronitiiviste on todella riittoisaa. yksi tippa riittää mainiosti esim. otsan alueelle. Kolme tippaa riittää koko kasvoille. Tiiviste on siis käytössä todella riittoisaa. Tuote jättää miellyttävän pinnan iholle. Tuntuu, ettei iholla varsinaisesti ole mitään, mutta iho tuntuu silti kosteutetulta, sileältä ja kaikin tavoin hyvältä. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen olin oikeastaan aika myyty. Päälle voi halutessaan levittää vielä erillisen seerumin, mutta koin että Hyaluronitiivisteen kosteustehot ovat riittävät iholleni ainakin näin kesällä. Pienimmät uurteet iholla selvästi hälveni ja ihon ulkonäkö näytti hehkuvalta ja terveeltä.

Inci
AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, GLYCERIN, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) FRUIT EXTRACT, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, BETAINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SACCHARIDE ISOMERATE, ASCORBYL GLUCOSIDE, XYLITYLGLUCOSIDE, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, ANHYDROXYLITOL, TREHALOSE, UREA, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, MALTODEXTRIN, XYLITOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CITRATE, ADENOSINE, PENTYLENE GLYCOL, SERINE, CITRIC ACID, ALGIN, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, PULLULAN, POTASSIUM PHOSPHATE, LIMONENE, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, GERANIOL, PARFUM (FRAGRANCE)

Hyaluronitiivisteen incistä löytyy lakkauutetta ja lakansiemenuutetta. Mukana on myös hyaluronihappo-combo, eli kyseistä superkosteuttavaa trendiainesosaa kahdessa eri muodossa, mistä innostuin heti :D Myös C-vitamiinia on mukana. Pipettipullo tietenkin hörppii ilmaa sisuksiinsa, mutta C-vitamiini on tässä Ascorbyl glucoside muodossa, joka on stabiilimpi muoto.


kuva täältä.


Tätä onkin kehuttu kovasti muilla blogeilla ja tykästyin tähän itsekin. Menee siis itselläni ostoslistalle. Oranssi pipettipullo on muuten pirteä ja symppis :)
Lumenen hyaluronitiivistettä on saatavilla hyvin kaupoista. Tiivisteen hinta on n.20€/ 30ml.
Mutta taitaa olla juuri nyt tarjouksessa, sillä anttilassa tämä maksoi muistaakseni 14,90€.




Onko Lumenen Hyaluronitiiviste tuttu?












11 kommenttia:

  1. Tätä olen yhden purkin käyttänyt ja on kyllä ehdottomasti ollut mulle 10:n tuote! Ei ärsytä herkkää ihoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämä oli tosi hyvä! Ja mun Lumene-mielenkiinto heräsi tämän myötä :D

      Poista
  2. Olen käyttänyt yhden putelin verran, mutta täytyy tunnustaa, etten heittänyt riemusta volttia. Tuotehan on hyvä ja pirtsakka, ja upeata, että ko. tuote on saanut hyviä arviointeja ulkomaisessa mediassakin, mutta ei tehnyt minun iholleni mitään sen kummempaa. Olisin niin halunnut tykätä tästä. Etsinnässä edelleenkin se "täydellinen" seerumi, essence...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että ei toiminut sulla :/ Mun iho taas tykkäs tosi paljon tästä. Supermoodilta One Minute Face Lift seerumi on myös ihan loistava, oletko kokeillut?

      Poista
  3. En ole kokeillut tuota Supermoodin seerumia. Täytyypä katsastaa, face lift kuulostaa lupaavalta;) Minulla on nyt käytössä iltaseerumina Misshan Time Revolution Wrinkle Cure -seerumi ja se tuntuu aika hyvältä. Ehkä olen jo niin vanha, ettei seerumit enää pure:) Olisi pitänyt aloittaa seerumien vakiokäyttö jo aika päivää sitten, mutta eipä tullut silloin ajatelleeksi, eikä tarjontaakaan ollut kuten nykyisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Supermoodin Facelift seerumi on aika huippu. En tiedä mitä ominaisuuksia haet seerumilta, mutta tämä napakoittaa ihoa, ja samalla kosteuttaa. Itse tykkään myös tosi paljon seerumin sisältämistä luonnollisista ainesosista :)

      Poista
  4. Mä ja mun iho molemmat tykättiin tästä :) Pitääkin ostaa uusi, kun vanha loppui! Mä tosin käytin tätä tosi runsaasti, mutta toisaalta ihoni kyllä vastaanottikin kaiken, mitä tätä annostelin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli sama juttu, että laitoin vähän enemmän tätä! Iho vaan imaisi tämän sisään :D Tää on huippu.

      Poista
  5. Haen seerumilta lähinnä ihon vanhenemista hidastavaa ominaisuutta. Vanhetessa vääjäämättä tapahtuu kaikkea ei-niin-mukavaa, kuten ilmantuu juonteita, ryppyjä, valahtamista (maan vetovoima kutsuu...). Muutoksia ihossa ei tietenkään voi mitenkään estää kokonaan, mutta kyllähän sitä toivoisi pysyvän suht freessinä vielä pitkään. Kukapa ei. Olen kokeillut mm. seerumeita jos jonkinlaisia (muiden tuotteiden lisäksi tietysti), mutta en ole vielä löytänyt mitään maagisen hyvää. Ehkä odotukset ovat liian korkealla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos haluaa ikääntymistä estää, niin retinolituotteet on ihan paras valinta. On olemassa vielä rajumpikin vaihtoehto A-vitamiinin saralla, mutta en ole varma onko ok puhua siitä näin blogissa. Kyseessä on kuitenkin reseptilääkkeellä saatava A-vitamiinivalmiste.. tästä ajattelin kirjoittaa ihan tässä lähiakoina.

      Poista
  6. Mulla on jo hankittuna yksi järeämpi ase, ihan kunnon retinol-tuote, mutten ole ehtinyt (tai uskaltanut) sitä vielä kokeilla, mutta lähitulevaisuudessa kyllä. Odotan mielenkiinnolla postaustasi ko. aihepiiristä:)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)