keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Lierac - Kiiltävän purkin hurmio.





Postauksen aiheena tänään Lierac. Jälleen brändi josta olen kuullut, mutta en ole aiemmin tutustunut.
Lierac on vuonna 1975 perustettu ranskalainen sarja, joka on erikoistunut kasvojen ja vartalon esteettisiin ongelmiin. Lierac tituleerataan hienosti dermokosmeettiseksi sarjaksi, mikä siis tarkoittaa targetointia johonkin tiettyyn iho-ongelmaan esim. rypyt. Vaikka postauksen aiheena onkin nyt miesten tuotteet, Lieracilta löytyy tuotteita todella kattavasti myös naisille. Miesten tuotteet ovat itseasiassa vain hyvin pieni osa Lieracin tuotevalikoimaa. Lieracin tuotteitahan myydään vain apteekeissa ja kaikki sarjaa myyvät apteekit löytää täältä.

"LIERAC tuntee ”ihon kielen” ja puhuu sitä." Sanotaan brändin sivuilla. Katsotaanpas siis osasiko naamani kommunikoida Lieracin ihonhoitotuotteiden kanssa :)





Lierac Homme Premium Complete Anti-Aging Emulsio 40ml/ n.50-60€



"Oho. Vau." Oli mun ensimmäiset sanat, kun Lieracin Anti-Age puteli paljastui pahvipakkauksestaan. Harvoin kosmetiikkatuote tekee designillaan muhun niin isoa vaikutusta, kuin tällä kertaa. Arvokkaan näköinen, korkeakiiltoinen tumma pumppupullo viestii laadukkaasta tuotteesta. Kyllä se vaan niin on,  että laadukkaan näköinen pakkaus on kutsuva. Vaikka olisi mikä brändi kyseessä, niin tämän tyyppinen visuaalinen ilme kyllä kutsuu meikäläisen luokseen tekemään lähempää tuttavuutta :)

Pelkkä nätti pullohan ei vielä kerro mitään sisällöstä. Lierac on brändinä itselleni hyvin tuntematon. Nimi on tuttu, siinä kaikki. Oletin automaattisesti kyseessä olevan omaan makuuni "tylsää" kosmetiikkaa, tyyliin mineraaliöljyt ja silikonijohdannaiset tähtiroolissa. Näin ei kuitenkaan ole. Nopea silmäys inciin lisäsi innostusta putelia kohtaan. Karitevoita, macadamiaöljyä, kasviuutteita, ja tuttu hyaluronihappo. Ainesosia juuri mun makuun, mutta listalta bongasin myös palmitoyl tripeptide-38 nimisen aineksen, joka kuuluu peptidien ryhmään. Peptideistä on kovasti kohistu nyt viime aikoina, ja suosin itse tuotteita joista peptidejä löytyy. Tutkimukset näyttävät peptideille vihreää valoa ja ainakin psykologisella tasolla niitä on siksikin kiva käyttää :D

Tuoksu tässä onkin sitten hyvin tunnistettava. Sokkona arvaisin samantien kyseessä olevan miesten tuote. Onneksi tuoksu ei tässä ole vahva. Tuoksu ei ole häirinnyt tai ottanut nenään käytön aikana.
Koostumus on semi-täyteläinen joka imeytyy hyvin ihoon jättäen hyvän, pehmeän tunnun iholle.
Ei jätä kiiltävää tai tahmaista ihoa. Tykkäsin tästä tosi paljon.

Hieman erikoisesti, useissa lähteissä emulsion sanotaan olevan rasvaton/öljytön koostumukseltaan. Asia ei kuitenkaan näin ole. Korostin emulsion sisältämät öljyt tuonne alla olevaan inciin. En törmää ensi kertaa tähän ilmiöön, missä väitetään tuotteen olevan öljytön, vaikka öljyjä sitten incin perusteella onkin koostumuksessa. Näitä "öljytön" väitteitä, on tullut monen monta kertaa vastaan, merkistä riippumatta. Kummallista :)

Inci
Aqua, Glycerin*, Butyrospermum Parkii (shea) Butter*, Isodecyl Neopentanoate, Neopentyl Glycol*, Diheptanoate*, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Magnesium Silicate, Sodium Polyacrylate, Taurine, Mentha Piperita (Peppermint) Extract*, Arachidyl Alcohol*, Paullinia Cupana Fruit Extract*, Behenyl Alcohol*, Citrus Aurantium Dulcis (orange) Juice*, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine*, Arachidyl Glucoside*, Tocopherol*, Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil*, Hydroxypropyl Cyclodextrin*, Panthenol, Pyridoxine HCL, Retinyl Palmitate, Caffeine, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Palmitoyl Tripeptide-38, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Zinc, Gluconate, Potassium Gluconate, Calcium Gluconate, Copper Gluconate, Manganese Gluconate, Magnesium Gluconate, Methylsilanol Mannuronate,1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Parfum, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Tropolone, Tetrasodium Glutamate Diacetate*, Sodium Hydroxide*, Sorbic Acid*





Lierac Homme Diopti Eye Contour Silmänympärysgeeli 15ml/ n.20€




Olin suorastaan pettynyt, kun silmänympärysgeelin pahvipaketista ei putkahtanutkaan mini-kokoista versiota kasvovoiteen pumppupullosta :D  Sy-geeli onkin pakattu hyvin tavanomaisesti pieneen 15ml tuubiin. Geelimäisistä koostumuksistahan en yleensä innostu, tahmafiilisten pelossa. Mutta Lieracin sy-geeli ei ole sellaisesta päästä. Imeytyy hyvin ja jättää nahkeahkon pinnan. Olen tykännyt levittää tähän päälle vielä kevyesti sarjan kasvovoidetta.

Silmänympärysgeelin incistä löytyy paljon mielenkiintoisia kasviuutteita. Muratinlehti-uutteen sanotaan poistavan turvotusta,  ja rautamyrtin poistavan tummuuttaa mikoverenkiertoa stimuloimalla. Incistä löytyy myös 5 kivennäisaineen hoitava yhdiste (rauta, magnesium, kupari, sinkki, mangaani). Tummuuden hälvenemisen osalta en osaa sanoa mitään, mutta turvotukseen koin tästä olevan apua. Varsinkin aamuisin tästä tuntui olevan selkeää hyötyä hälventämään sy-alueen turvotusta. Yleensä en jaksa odottaa sy-tuotteilta mitään mullistavaa, niin monet ovat olleet pettymyksiä. Lieracin silmänympärysgeeli on kuitenkin positiivinen poikkeus tällä rintamalla :) Käyttelen putkilon loppuun ja raportoin sitten, josko tästä oli apua tummuuteen.

Inci
Aqua, Propylene Glycol, Hedera Helix (Ivy) Leaf /Stem Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Carbomer, Ruscus Aculeatus Root Extract, Tromethamine, Equisetum Arvense Extract, Zinc Gluconate, Potassium Gluconate, Calcium Gluconate, Copper Gluconate, Manganese Gluconate, Magnesium Gluconate, Mannuronate Methylsilanol, Arnica Montana Flower Extract, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Glycerin, Caprylyl Glycol, Maltodextrin, Silica.











Kyllä, Lieracin testatut tuotteet näyttivät osaavan kommunikoida ihoni kanssa :D
Harvoin on miesten tuotteista jäänyt näin tyytyväinen fiilis. Uskotteko anti-age voiteiden tehoon tai oletteko saaneet silmänympärystuotteista apua?


Tuotteet saatu blogin kautta.


Onko Lierac tuttu merkki?




7 kommenttia:

  1. Olen käyttänyt Lieracia muutaman näyteputelin verran; Hydragenist ja Liftissime seerumeja, sekä Magnificence kasvovoiteen. Kaikki olivat todella hyväntuntuisia ja laadukkaita. Ja tuoksu (muistaakseni kaikissa)oli miedohko, miellyttävä ja raikas.
    Sari BP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet tykännyt :) Itse tykästyin näihin postauksen tuotteisiin sen verran, että Lierac alkoi kiinnostaa enemmänkin.

      Poista
    2. Kiva kuulla, että olet tykännyt :) Itse tykästyin näihin postauksen tuotteisiin sen verran, että Lierac alkoi kiinnostaa enemmänkin.

      Poista
  2. Tuo Lieracin voidepakkaus on kyllä älyttömän hieno ja tyylikäs! Kyllä sillä pakkauksellakin vaan on väliä. Mulla ainakin se jotenkin salakavalasti vaikuttaa kokemukseen :D Samoin tuoksu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Mullakin se pakkaus väkisinkin vaikuttaa kokemukseen, vaikka kuinka yrittäisi arvioida pelkkää sisältöä :P Ja kyllä se tuoksu kans. Voi varmaan sanoa, että kokonaisuus siis ratkaisee :D

      Poista
  3. Wau pikä pakkaus, kelpaisi olla vaikka naistenkin tuoksuissa, punainen esim. voisi olla magee. Lierac on kyllä yksiä ehdottomia lemppareita apteekkikosmetiikasta, tuoksut, pullot eli hyvin vastaat Miallekin, kokonaisuus ratkaisee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lieraciin pitänee tutustua tarkemmin tulevaisuudessa :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)