torstai 7. heinäkuuta 2016

Vie mut lämpimästä viileään...

...Mutta ei kirjaimellisesti. Sillä otsikko viittaa hiuksiin :) Muutoin mut saa viedä viileästä lämpimään, kiitos. Niin eli hiuksiin liittyvää postausta tänään. Postauksen tuote onkin vilahtanut pikaisesti tuubitoleranssissa aiemmin Granny-lookia kohden postauksessa . Kyseinen hiustuote on kuitenkin niin näppärä ja toimiva juttu, että se ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa ja intensiivisempää esittelyä :)Four Reasons Silver Mist.

Tuote on nimeltään Four Reasons Silver Mist. Tämä on vaaleille hiuksille suunnattu hoitava hopeasuihke. Tämä sopii myös harmaille hiuksille.
Purkin kyljessä on hauskasti biisien nimistä ja legendaarisista lauseista muokattu uudelleen hiusaiheisia :)


Lähtökohta.... 


Ylhäällä kuva hiuksistani, ennen Silver Mistillä suihkuttelua.  Ei mitenkään pahasti kellertävät, ehkä enemmän neutraalit kuin lämpimät. Silti joissain valoissa ne näyttävät aika kellertäviltä.  Jos joku ihmettelee, miten tukkani on yhtäkkiä noin blondi, niin kuvassa on hieman optista illuusiota.
Hiukseni ovat suuremmilta osin tummanruskeat, mutta seassa on useampikin erivärinen vaalea raita. Raidat ovat jännästi päälaella "keskellä" ja ne jäävät usein suurimmaksi osaksi piiloon, koska kampaan hiukseni usein taakse tai pidän ponnarilla. Jos hiukset kampaa ysärityylisesti keskijakaukselle, niin näytän kovastikkin blondilta :D Granny-look postauksessa esitellyistä hienoista harmaista hiuksista ei ole muuten enää pitkään aikaan ollut mitään jäljellä :)
Suihke on hiuksiin jätettävää sorttia. Inhoan kaikkia hiuksiin jätettäviä hoitoaineita tms. Syynä juuri se helppo rasvoittuvuus hiuksissa, mistä olen marissut monesti. Tuntuu, että kaikenlainen ylihoitaminen ja varsinkin hoitosuihkeet tekee hiuksista entistä nopeammin likaisen tuntuiset. Saman ongelman kanssani jakavat tietää tasan tarkkaan mistä mä puhun.  Onneksi omat hiukseni ovat ottaneet ilolla Silver mistin vastaan. Suihkeelta kyllä löytyy hoitavuutta ja selvittävyyttä, mutta se ei tee omia hiuksiani likaisen tuntuiseksi. Koostumuksessa on silikoneja hillitysti, ja näin ollen suihke ei tee hiuksista superliukkaita ja hoidettuja. Hoitoaineista tuttu ainesosa cetrimonium chloride tuo suihkeelle selvittävyyttä ja incin lopusta löytyy muutamaa kasviuutetta.Ja sitten sitä todistusaineistoa Silver Mistin tehoista, joita varmaan odotitte :)


Selkeästi viileämpi vaalea. Taittaa jopa hopeiseen.

Seassa on kullanruskeita raitoja, joihin Silver Mistin teho ei tokikaan riitä.

Jopa sinertävyyttä havaittavissa tietyssä valaistuksessa. Pigmenttiä siis löytyy!


Four Reasonsin Silver Mist on mielestäni näppärä tuote, koska sillä saa samantien muutettua hiusten sävyn viileämmäksi. Suihkuttelin tätä reippaasti kuiviin hiuksiin, kampasin hiukset ja kuivasin sen jälkeen föönillä. Kuivauksen jälkeen hiusten sävy oli tuo, mitä kuvissa näkyy. Ihan  must-tuote blondeille, jotka haluavat lämpimästä viileään... hiuksista siis puhutaan edelleen :D
Silver mistin hinnat vaihtelee ostopaikoista riippuen, mutta esim sokkarilta saa silver mistin noin 10 eurolla.
Oletteko suihkineet hiuksiinne hopeasuihkeita? Mitkä ovat teidän "lämpimästä viileään" luottotuotteet?

2 kommenttia:

  1. Tätä täytyy kokeilla ku mulla on tätä punapigmenttiä sen verra tukassa että ei meinaa millää saada vaaleeksi noita latvoja ja aina vaan kellertää 😡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Oon tosi tykästynyt tähän ja on kunnolla pigmenttiä. Ja suht edullinen tuote :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)