tiistai 5. heinäkuuta 2016

Puutarha ihollasi.


Vaikka suosin kaikenlaista kosmetiikkaa, luonnonkosmetiikka saa multa aina erityiskiinnostusta. Viime vuonna lanseerattu Beauty Garden on ranskalainen brändi, joka vaikutti aivan erityisen symppikseltä :)


Tee-yövoide ja Kurkkunaamio tulevat hauskoissa puisissa purkeissa.


Beauty Gardenin tuotteet ovat 100% luomuja ja luonnonmukaisia. Beauty Gardenin tuotteissa käytetään paljon raaka-aineina eri kasveja ja kukkia, jotka kaikki ovat Auriacin puutarhassa viljeltyjä. Lisäksi tuotteet ovat vaihe vaiheelta käsinvalmistettuja.Sarjaan kuuluu ihonhoitotuotteiden lisäksi käsinvalmistetut teet. Beauty Gardenista ja brändin tuotteista löytyy lisää infoa täältä.


Sain maahantuojalta testiin muutaman tuotteen ja täytyy kyllä sanoa, että johan vain näistä henkii luonnonmukaisuus. Niin raaka-aineiden kuin pakkausten ulkomuodonkin osalta. Varsinkin nuo puiset purkit! Voitteko väittää vastaan? :) Testailin sarjalta Tee-yövoidetta ja Kurkkunaamiota.


Tee-yövoide tulee puisessa ulkokuoressa. Jep, nämä eivät siis ole täysin puisessa purkissa, vaikka niin voisi luulla. Sisältä paljastuu lasipurkki. Tee-yövoiteen tuoksu on todella mieto. Raikas, mutta vain juuri ja juuri aistittavissa. Koostumus on jämäkkää, joka ei purkista ulos valu, vaikka ylös alaisin kääntäisi. Antaa siis ensivaikutelman todella tuhdista voiteesta. Mutta ei tämä mitään jankkia olekaan, vaan mukavan kevyt, mutta silti hoitava ja pehmentävä. Imeytyvyys on hyvä ja tämä on juuri niille, jotka eivät kaipaa voiteeltansa mitään ylimääräisiä tuotetuntuja. Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta, ilman liukautta, nahkeutta tai tahmeutta :)

Tee-yövoide on auringonkukkaöljy, glyseriini ja karitevoi pohjainen.Tykkäsin tästä kovasti. Voiteen jättämä ihofiilis on juuri mun makuuni. Ei moitittavaa.

Virkistävän Kurkkunaamion tuoksussa tunnistaa heti samantien kurkun. Kurkkumehu muuten löytyykin incistä heti toisena. Muutoin tämä onkin incin puolesta samankaltainen kuin Tee-yövoide, eli auringonkukkaöljyä, glyseriiniä ja karitevoita. Silti naamio ei tunnu iholla ollenkaan samalta.
Koostumus näyttää purkissa tälläkin jämäkältä, mutta se on sitä myös kasvoilla, eli ei varsinaisesti tunnu imeytyvän ihoon. Tämä on helppo levittää kasvoille ja tuntuu käytössä mukavalta.

15-20 minuutin vaikutusajan jälkeen ohjeissa kehotetaan huolellisesti "poistamaan" naamio.
Tässä vaiheessa jäin miettimään, että tuleeko naamio pyyhkiä pois esim. kasvopaperilla vai huuhdella. Päädyin kokeilemaan naamion poistamista vanulapuilla. Vanulapuilla poistaminen tuntui hankalalta ja aikaa vievältä, sen lisäksi että "huolellinen poistaminen" ei onnistunut näin.

Siispä huuhtelin nassuni. Kurkkunaamion huuhtelu onnistui helposti ja kasvojen kuivauksen jälkeen iho tuntui hyvältä. Pehmeältä ja hoidetulta. Ei kalvomaisia/öljymäisiä fiiliksiä havaittavissa. En kokenut tarpeelliseksi lisätä enää erillistä kosteusvoidetta naamion jälkeen, koska fiilis iholla oli niin hyvä. Tykkään tästäkin :)Beauty Gardenilta löytyy myös Kehäkukkaöljy vartalolle, joka tuli testituotteiden mukana. Auringonkukkaöljypohjainen ihoöljy kehäkukkauutoksella.

Koska en osaa vartaloöljyjä erityisemmin käyttää, enkä siten arvostella niitä, lyhyestä virsi kaunis: Tuoksu tässä on mieto, ja tuntui imeytyvän semi-nopeasti. En yritä tästä väkisin vääntää enempää sanottavaa :DKurkkunaamion korkin puukansi irtosi heti kättelyssä.


Beauty Gardenin testatut tuotteet vaikuttivat sisällöltään hyviltä ja laadukkailta. Mutta pientä kritiikkiä täytyy antaa pakkauksista. Kurkkunaamion puinen kansi irtosi samantien pakkausta avattaessa. Myös etikettien reunat hieman repsottivat ja näissä vaikutti olevan heikko liimaus.
Tuotteen hinta ja pakkauksen laatu ei kohtaa. Tosin kyseessä saattoi olla pelkkä maanantaikappale, sillä Tee-yövoiteen korkki tuntui pysyvän ehjänä, eivätkä etiketit repsottaneet. Postauksessa mainitut tuotteiden hinnat ovat suositushintoja ja ne vaihtelevat jälleenmyyjäkohtaisesti.  Beauty Gardenin jälleenmyyjät löytyvät täältä.

4 kommenttia:

 1. Onpas kivoja nuo purkit, vaikka etiketit voikin alkaa helposti repsottamaan. Ainakin tuo kurkkunaamio täytyy varmaan jossain vaiheessa testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, symppiksiä purkkeja munkin mielestä :) Kurkkunaamio vaikutti oikein kivalta ja toimivalta tuotteelta :)

   Poista
 2. Hei Jusu! Ilolla luin postaustasi! Kauniit kuvat ja onpas kivasti analysoitu tuotteita. Näiden tuotteiden maahantuojana minun on kuitenkin hieman otettava kantaa tuohon pakkaukseen; puupakkauksen sisällä on oltava lasi (muovi olisi myös vaihtoehto, mutta ei ekologinen vaihtoehto), koska voidemaisia / nestemäisiä / öljyjä ei pystytä suoraan puiseen pakkaamaan, sillä puu on liian huokoinen. Onpas todella valitettavaa, että korkki on irronnut Kurkkunaamiostasi. Tässä käytetty liima on valmistajan mukaan hieman ekologisempaa.
  Aurinkoista kesää Sinulle ja blogisi lukijoille! :)
  Johanna / Beauty Garden maahantuonti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Johanna. Tuo kirjoittamani maininta puukuoren sisältä paljastuvasta lasipurkista ei suinkaan ollut kritiikkiä pakkausta kohtaan, vaan neutraalia kuvailua ja havainnointia pakkauksesta :) Onpas hienoa kuulla, että pakkausten suunnittelussa on otettu huomioon myös ekologisempi liimaus!
   Aurinkoista kesää myös sinulle :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)