lauantai 9. heinäkuuta 2016

Ikuisuusongelma nimeltä tummat silmänaluset

Tummat silmänaluset on sellainen kiva juttu, mikä mulla on vaivana kesät talvet. Omalla kohdallani ne ovat perinnölliset ja vaikka nukkuisin sata vuotta putkeen, ne olisivat edelleen samannäköiset.
Kesällä ihon päivettyessä ne eivät ole ehkä yhtä näkyvät, kuin talvikalpealla iholla.

En jaksa edes muistaa kuinka montaa erilaista silmänympärysvoidetta olen kokeillut tähän vaivaan.
Mitään silminhavaittavaa muutosta tummuuteen ei mikään voide ole antanut. Niinpä olen nähnyt paremmaksi panostaa hyvään peitetuotteeseen. Sitä täydellistä peitetuotetta on saanut metsästää aika urakalla. Hyvä peiteaine peittää tehokkaasti, olematta iholla raskaan näköinen. Silmien alle sopii parhaiten nestemäinen peiteaine, kuin kiinteä. Oman kokemukseni mukaan nestemäiset eivät peitä tarpeeksi, mutta näyttävät iholla hyvältä. Ja kiinteissä päinvastoin on hyvin peittokykyä, mutta ne kasaantuvat helposti juonteisiin ja tekevät ihosta helposti vanhan näköisen.





Académie tarjoaa mielenkiintoista ratkaisua tummille silmänalusille. Contour Des Yeux Anti-Cernes Teinte on sekä hoitotuote, että valovoide yhdessä. Kyseessä siis monikäyttötuote, joka Académien mukaan sopii kaikenikäisille naisille ja miehille. Huom miehille myös :D






Academien valovoiteessa on 10,5% aktiiviaineita ja niistä kerrotaan näin:

  • Hypoallergeeninen aktiiviaine 0,5% vahvistaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta rasitteilta.
  • Tummuutta vastustava kasviyhdiste 3% (ruskus, rohtosammakonputki, kehäkukka, hevoskastanja, lakritsi) vahvistaa verisuonia ja tukee mikroverenkiertoa.
  • Fucus-rakkoleväuute 2% vastustaa tummuuden näkymistä ohuella silmänympärysiholla.
  • Kasviperäinen glyseriini 4% kosteuttaa
  • Valoa tuova pigmentti (mica) 1% kaunistaa ihonväriä ja ja häivyttää epätasaisuutta.

Otin tuotteen testiin suurella mielenkiinnolla. Melkein päivittäistä käyttöä on nyt takana parisen viikkoa ja varovaisen arvion myötä voisin väittää, että silmänalusten iholla on tapahtunut jonkin asteista muutosta. Ihan kuin se oli kirkkaampi ja vähemmän epätasaisen sävyinen.  Harmi kyllä, samaan aikaan testailussa on ollut erään toisen merkin silmänympärysvoide,  joten se osaltaan häiritsee realistista arviota. Joka tapauksessa Académien valovoide on mielestäni aivan loistava tuote.







Voide on koostumukseltaan erittäin kevyttä. Huomattuani koostumuksen, epäilin suuresti voisiko sillä olla tarpeeksi peittotehoja omiin tarpeisiini. No kyllä sillä on. Aivan täydellisesti se ei peitä tummuutta omalla ihollani, mutta se on valehtelematta parhaita tuotteita joita olen kokeillut. Tehokkaan peittokykynsä lisäksi Académien valovoiteella on toinen tärkeä ominaisuus. Se sulautuu iholle käsittämättömän hyvin, kuin toinen iho. Läheltäkään tarkasteltuna tätä on vaikea havaita iholta. Tämä ei myöskään kasaudu juonteisiin päivän aikana, eli ei tuo lisävuosia silmien alle, päinvastoin se taikoo vuosia pois :) Voide tekee ihosta raikkaan ja hyvännäköisen. Hyvä ase Zombie-lookin poistamiseen :)


Omilla silmänalusillani se toimii näin....


Otin kuvat ilman salamaa luonnonvalossa. Kuvia en ole käsitellyt jälkikäteen, mutta kamerani silotteli ihoa jonkin verran. Uuden kamerani asetusten säätö on edelleen hakusessa, mutta ei se onneksi osaa tummia silmänalusia poistaa :D Académien valovoiteen välitön teho näkyy hyvin kuvassa. Tätä voi myös ihan huoletta kerrostaa jos haluaa lisää peittävyyttä, ilman että lopputulos näyttää laastimaiselta.  Silmänalusten tummuutta hoitava vaikutus jäi kuitenkin epäselväksi tässä vaiheessa. Académien valovoidetta saa täältä. Suositushinta 59,80€/ 20ml.


Tuote saatu.



Oletteko kokeilleet Académieta? Millä te peitätte tummuuden silmien alta?

8 kommenttia:

  1. aihe, joka kiinnostaa aina. Olenhan syntynyt bandakarhuksi. :S
    Tätä tuotetta en olekaan kokeillut, vaikka laaja valikoima on tullut kahlattua läpi niin voiteita, kuin peiteaineitakin. Tällä hetkellä 5 euron mousse käytössäni, joka yllättävän hyvä. Lisäksi vuoden luonnonkosmetiikkatuote, jolla valo heijastuu kivasti pois mustista renkaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni myös laaja valikoima voiteita sun muuta koluttu läpi. Tämä Académien tuote oli kyllä positiivinen yllätys, kun se näyttää iholla niin luonnolliselta. Sattuuko tuo vuoden luonnonkosmetiikkatuote olemaan kenties Laveralta? :)

      Poista
  2. Tähän ihastuin luettuani tästä Kosmetiikkatesti sekä Keyword Love-blogeista, kiva kuulla että säkin olet tykännyt ^_^ Kun seuraavan kerran tulee peiteaineelle tarvetta, yritän muistaa tämän :D Nyt olen käyttänyt Diego Dalla Palman peiteainetta mutta myös Zuiin peitekynä on hyvä :) Joskus mulle on riittänyt Elizabeth Ardenin silmämeikinpohjustajakin, aika usein tosin pohjustan Diegon sillä, koska muuten peiteaine saattaa karata silmään päivän mittaan enkä kestä sitä kirvelyä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen muistamaan :D On kyllä nimittäin mainio tuote :) Mulla oli ennen tätä käytössä Lancomen Effacernes peitevoide, mikä oli ihan ok. Mutta siis Académie syrjäytti sen ihan heittämällä :)

      Poista
  3. :P makea tuote, suolainen hinta? Pienen selvittelyn jälkeen huomasin tuotteen maksavan Saksassa 34,90. Syksyn synttärimatkalla voisi itseään lahjoa... ;) palautetta kyllä tulee ;D ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kieltämättä arvokas tuubi, mutta sisältökin on hyvää :)
      Oho, aika paljonkin halvempi Saksassa. Toisaalta ei yllätä, Suomessa kaikki maksaa enemmän kuin muualla :D

      Poista
  4. Itse käytän hoitolassani academien tuotteita, joten oli kiva lukea kuluttajan kokemuksia tästä :) academie on kyllä monipuolinen ja huippu sarja, suosittelen testaamaan heiltä muitakin tuotteita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Academie jäi kyllä kiinnostusten listalle tämän jälkeen :) Juuri eilen ystäväni kehui Academien jotain itseruskettavaa tuotetta, että on kuulemma ihan älyttömän hyvä. Kertoi, että siitä jäi iholle välittömästi "hehku" :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)