tiistai 21. marraskuuta 2023

Aurinkosuoja ympäri vuoden

 Tuotteet saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.






Ulkona ei näy valon häivää ja aurinko on taas kateissa. Tuntuukin hieman koomiselta kirjoitella tälle päivälle postaus aurinkosuojatuotteista. Kun pihalle katselee, ei tule ensimmäisenä mieleen suojata ihoaan UV-säteilyltä 😄 Kuitenkin, vannoutunut ihonhoitaja käyttää aurinkosuojaa ympäri vuoden. Käytän itsekin nykyään melkeinpä joka päivä (vaikka viimeaikoina on tuntunut turhalta) aurinkosuojaa. UV-säteilyä on Suomessa talvellakin jonkin verran. 

Esittelen tässä kaksi kappaletta luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoiteita. Ja näissä kummassakin on fysikaalinen UV-suoja filtteri suojakertoimella 30.






Mossa 365 Days Defence SPF30 50ml


Mossa vihjaileekin tuotteen nimessä aurinkosuojan ympärivuotisesta käytöstä 😎

Pääfunktionsa lisäksi Mossa tarjoilee iholle antioksidantteja ja vitamiineja tyrni- ja vadelmauutteen voimin. Mossan aurinkosuojavoiteessa on mukana kevyt sävy. Itse koin tämän iholla hyvin kevyesti ihoa kaunistavana. Ei siis juurikaan peitä ihoa, mutta kevyesti tasoittaa sävyeroja. Jättääkin siten todella luonnollisen näköisen lookin. Koostumus on aika kevyttä voidetta, joka levittyy yllättävän helposti ja liukkaasti iholle. Omaan makuuni jättää todella kuultavan pinnan, mutta efektiähän voi tasoitella puuterilla ihan oman maun mukaan. Osta netissä: Hyvinvoinnin* (12,49€) HouseofOrganic (16,70€) Lyko* (16,72€) Eleven* (16,90€)


 


 
Evolve on sävytön. Mossa sävytetty.


Evolve Climate Defence Facial Cream SPF30 40ml


Evolven aktiiviaineiksi on valittu ihoa rauhoittavaa kakstusviikunauutetta, sekä puolukan kantasoluja, joilla on auringon haittavaikutuksilta suojaavia ominaisuuksia. Climate Defence ei sisällä sävyä, vaan on väriltään ihan tavallista valkoista voidetta. Miten kävikään sen kuuluisan haamuefektin kanssa? No sitähän ei syntynyt ollenkaan, Evolve ei siis vaalenna ihoa. Evolven ainesosaluettelosta onkin karsittu pois yleisesti käytetty UV-filtteri titaanidioksidi, joka aiheuttaa voimakasta haamuefektiä. 

Mossaan verrattuna Evolven koostumus tuntuu täyteläisemmältä, mutta ei silti raskaalta iholla. Ravitseva koostumus sopii paremmin kuivemmalle ihotyypille. Myös Evolven aurinkosuojasta jää iholle kuultava pinta. Osta netissä: HouseofOrganic* (27,97€) Jolie* (28€) Naturelle* (35€)


2 kommenttia:

  1. Mä teen nykyään aina heti herättyäni eka ihonhoitorutiinin ja todellakin laitan joka päivä aurinkosuojan. Jotenkin inhottaa jopa ajatus olla ilman. 😄 Huomasin, että tällä tavoin ne auringon tuomat muutokset ihossa on jääneet pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen huomannut, että jos aurinkosuoja jää laittamatta niin heti syyllinen olo 😄

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)