maanantai 27. marraskuuta 2023

Evolve Organic Beauty - Entzyme + vitamin C puhdistusjauhe

 Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.






Jos sattuu fiilistelemään erilaisia putsarikoostumuksia, niin nyt korvat hörölle ja silmät ruudulle. Evolven uusimpien lanseerauksien joukkoon kuuluu jauhemuotoinen puhdistustuote, johon tykästyin välittömästi. Puhdistustuotteen lisäksi sitä voi käyttää myös kasvonaamiona.


INCI: Zea mays (corn) starch*, Sodium myristoyl glutamate, Sodium lauroyl glutamate, Inulin, Distarch phosphate, Maltodextrin, Ascorbyl glucoside, Papain, Aloe barbadensis Leaf Juice powder*, Citrus aurantium dulcis peel oil expressed*, Fructose, Gardenia florida fruit extract, Citric acid, Raphanus sativus (radish) root extract, Citrus aurantifolia peel oil expressed, Citral, Linalool, Limonene.

 



 

 

Jauhemainen koostumus perustuu maissitärkkelykseen ja varsinaisen puhdistavan työn tekevät pari superhellävaraista glutamaattipohjaista tensidiä. Puhdistusjauheen sisältämä prebiootti tasapainottaa ihon toimintoja. C-vitamiinijohdannainen kirkastaa ihoa. Mukana on myös papaijasta saatavaa papaiinia, joka toimii mietona entsyymikuorintana. 

Pakkauksen mukana tulee pieni puuspaatteli, jolla tuotetta on näppärä annostella. Jauheen sekaaan lisätään muutama tippa vettä ja hieman sekoitellaan sormen päällä. Yllättäin tässä vaiheessa vaaleanpunainen jauhe muuttuukin oranssiksi. Pari sanaa putsarin tuoksusta: Se on huumavan hyvä, jos siis sattuu tykkäämään sitrustuoksuista. Kirpeä lime yhdistettynä makeaan appelsiiniin tuo varsinkin aamuhetkiin piristävän aromaterapeuttisen vaikutuksen.

 

 

 

 

Ensimmäinen ajatus mitä päähäni tuli tätä kokeillessa oli "Tämä on nestemäistä samettia". Ihotuntu yllätti ihan täysin. Tuntu iholla on juurikin samettisen pehmeä ja kaikin tavoin miellyttävä. Huuhtoutuu helposti pois iholta ja ei jätä ihoa ollenkaan kuivaksi. Jauheesta voi sekoitella myös hieman tiiviimmän tahnan ja antaa sen vaikuttaa iholla 5 minuuttia. Näin tuotteen sisältämät C-vitamiini ja papaiini antavat tehokkaamman tuloksen. Putsarijauhe sopii erityisen hyvin tukkoiselle iholle, sekä niille jotka haluavat tasaisemman ihonsävyn. 

Osta netistä: SinunApteekki (21,90€/70g) Jolie* (27,20€/70g) Skincity* (34€/ 70g) HouseofOrganic* (34€/70g)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)