perjantai 14. lokakuuta 2016

Naturativ - Luonnonkosmetiikkaa Puolasta





Olen viimepäivinä testaillut mielenkiintoista puolalaista luonnonkosmetiikkaa. Kyseessä on NaTrue- sertifioitu Naturativ. Naturativ näki päivänvalonsa jo vuonna 2008 eli ei ihan kovin uusi tapaus kyseessä. Kuitenkin itse kuulin tästä mielenkiintoisesta brändistä vasta tämän vuoden puolella. Naturativilta on tarjolla jos jonkinlaista huikean mielenkiintoista tuotetta. Sain blogin kautta testiin Naturativilta kasvoveden, seerumin sekä yövoiteen. Niistä seuraavaksi arviota.





Inci: Aqua, Rosa Damascena Flower Water, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Water, Lavandula Angustifolia ( Lavender) Water, Propanediol, Maltooligosyl Glucoside/Hydrogenated Starch Hydrolysate, Tripleurospermum Maritima Extract, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Phytat

"Hypoallergeeninen, luonollinen RAUHOITTAVA KASVOVESI palauttaa luonnollisen pH:n iholle ja kaulalle. Tuote rauhoittaa ärsytystä ja vähentää punoitusta. Lisäksi sillä on tulehdusta vähentävää vaikutusta. Luonnon aineet, kuten ruusuvesi, laventerivesi, ja Rosemary-vesi rauhoittavat ihoa. Merisaunio vähentää tehokkaasti punoitusta, Ekologinen Rauhoittava kasvovesi tarjoaa herkälle iholle välittömästi helpotusta ja valmistelee ihoa ravitsevalle voiteelle tai seerumille. Käyttöohje: Virkistääksesi ihoa ja palauttaaksesi normaalin pH:n, kasta vanua kasvveteen ja pyyhi kasvot ja kaula."

Lainaus Naturativin sivuilta.

Kasvovedessä on mielenkiintoinen koostumus. Tästä uupuvat kokonaan ne yleisimmät humektantit (glyseriini, sorbitoli jne) Kasvovesi koostuu enimmäkseen lainauksessa mainituista kasviuutteista. Humektanttien puuttumisesta huolimatta kasvovesi tuntuu aika hoitavalta ja kyllä tästä kosteuttavaa tehoakin löytyy. Oma ihoni ei kärsi juurikaan punoituksesta, joten en osaa arvioida tämän tehoja punoituksen hälventämisen suhteen. Tuoksu on mieto ja miellyttävä. Tästä ei jää sellaista tyypillistä kostean nahkeaa tuntua iholle, mikä on joillekin kasvovesille tyypillistä. Johtuisiko juuri humektanttien puutteesta? Miellyttävän ja hyväntuntuinen kasvovesi. Inci miellyttää allekirjoittanutta.







"Moderni, energinen, luonnon kasvoseerumi (ecoAmpulli) on tehty herkälle ja kuivalle iholle. Säilyttää ihon nuorekkuuden. Seerumia voikäyttää päivä- tai yövoiteen alla tai sellaisenaan. Suojaa ja paluttaa kollegeenikuituja, vahvistaa. Palauttaa ihon kosteuden. Lisää vastustuskykyä ja ihon kimmoisuutta. Torjuu vapaita radikaaleja."

Lainaus Naturativin sivuilta.

No nyt on kyllä kyseessä vuoden seerumilöytö! ecoAmpulli 2:n kosteustehot on ihan huikean hyvät. Tehosta kertoo ehkä jotain se, että seerumin levittämisen jälkeen en varsinaisesti kokenut enää tarvetta kerrostaa iholle erillistä kosteusvoidetta. Iho jää seerumin jäljiltä ihan megakosteutetuksi. Tämä on siis niin löytö ^_^

Useimmille seerumeille tyypilliseen tapaan tässä on mukana se hyaluronihappo. Muita mielenkiintoisuuksia ovat lykopeeni ja pullulan, jolla on ihoa napakoittavia/kiinteyttäviä vaikutuksia.
Arganöljy tuo hoitavuutta. Naturativin sivuilla on myös mainittu kasviperäinen retinoli. Retinol ainesosaa en incistä bongaa, mutta tässä tapauksessa lienee kyseessä yksittäisen kasviperäisen ainesosan sisältämä luonnollinen retinoli. Pipettipullollisen seerumin tuoksu on hyvin mieto ja miellyttävä. Tämän seerumin heitän ihan huoletta seerumeiden kärkikastiin :)








"Nykyaikainen, energinen, luonnollinen YÖVOIDE 30+ kasvoille ja kaulaan säilyttää tehokkaasti nuorekkuuden. Voiteemme suojaa ja palauttaa ihon kimmoisuuden ja myös kiinteyttää ihoa. Lisäksi voide palauttaa ihon kosteustasapainon ja lisää kestävyyttä sekä joustavuutta. Torjuu vapaita radikaaleja. Tuote ei sisällä allergeeneja."

Lainaus Naturativin sivuilta. 


Yövoide 30+ on melkoisen tuhtia koostumukseltaan. Ei mitään kevyen kosteuttavaa, vaan ravitsevan täyteläistä. Täyteläisestä koostumuksesta huolimatta yövoiteen jättämä tuntu iholle on miellyttävä. Iho tuntuu yövoiteen jäljiltä erittäin pehmeältä. Tämä ei jätä kiiltävää pintaa. Tuoksu on samantyyppinen kuin seerumissa.

Incissä on paljon hyviä ainesosia, mutta silmäni kiinnittyivät heti anti-age ainesosaan hexapeptide-11 joka on incilistalla korkealla. Ilmatiiviiseen pumppupulloon pakattu voide onkin koostumuksensa puolesta hyvä juuri yökäyttöön. En ehkä innostuisi näin tuhdista voiteesta päiväkäytössä. Tämä soveltuu varmaan ideaalisimmin kuivalle ja normaalille iholle. 




Naturativin testatuista tuotteista jäi suuhun oikein hyvä maku (en siis näitä kuitenkaan syönyt). Tuotteiden incit aiheuttivat jonkin tasoista hykertelyä ja seerumi aiheutti melkoisen "Wow!"- efektin. Postauksen esitellyt tuotteet käy ilman muuta sekä miehille, että naisille. Mutta jos haluaa ehdottomasti Men-kategorian tuotteita, niin Naturativilla on myös miehille oma sarjansa. :)

Tuotteet pr-näytteitä.


Onko Naturativ merkkinä tuttu? Kiinnostuitteko?

6 kommenttia:

  1. On tuttu, sarjan seerumit on jotain ihana parasta, varsinkin sy-alueen seerumi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon sua kyllä, varsinkin tämän oman seerumitutustumisen myötä :D

      Poista
  2. Juurikin tänään tutustuin kyseisen merkin nettisivuihin ja varsinkin seerumit teki vaikutuksen sisällöllään!
    Harmi ettet saanut testiin tuon sarjan päivävoidetta, olisin halunnut kuulla mielipiteesi ennen ostospäätöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Useilla firmoilla on tarjota kuluttajille about 1-2 millin kokoisia näytepusseja tietyistä tuotteista. Ei siinä ainakaan mitään menetä jos kysyt näytettä tuosta päivävoiteesta? :)

      Poista
  3. Ei ole tuttu, mutta sait kiinnostumaan tuosta seerumista :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)