torstai 27. lokakuuta 2016

Jälleen löytöjä Laveralta


Laveraa olen hehkuttanut yhden jos toisenkin kerran, enkä suotta. Laveralta tuntuu löytyvän jatkuvasti ihan huippuhyviä juttuja. Oon jälleen tehnyt pari kappaletta mainioita löytöjä Laveralta,  ja niistähän täytyy kertoa teillekin :) Toinen löytö on sekaiholle suunnattu kosteusvoide, joka on ollut valikoimissa jo pitkään, mutta pääsin siihen vasta nyt tutustumaan. Toinen hyvä löytö on käsivoide, joka onkin sitten ihan uutuus.






Kuten olen aiemminkin kertonut, oon tosi nirso mitä tulee käsivoiteisiin. En tykkää yhtään jos käsiin jää öljyinen tai niljakas tunne käsivoiteesta.  Lähmäkädet ahdistaa, koska ei voi tehdä mitään. Ei voi koskea mihinkään, rasvatahrojen pelossa. Niin ärsyttävä tunne. Varsinkin päiväkäytössä käsivoiteen pitää imeytyä nopeasti ja jättää kädet suht tuotetunnuttomiksi, muuten ei voi elää. Laveran uutuus käsivoide ihastutti jo ensimmäisellä käyttökerralla ja tuumailin, että tässähän on potentiaalia.



Käsivoiteen koostumus pohjautuu glyseriinin sekä soija- ja oliiviöljyyn. Hajusteen jälkeen incissä komeilee vielä kaksi muuta kasviöljyä ja sheavoi on myös mukana. Kamomilla on messissä rauhoittavilla ominaisuuksillaan.

Laveran tuotteiden vahvuuksia on hoitavuus ehdottomasti, mutta nostan silti isoimmaksi vahvuudeksi Laveran tuotteiden tuoksumaailman. Miten voi olla, että ne on lähes aina niin onnistuneita. Tämäkin käsivoide voisi mennä suun kautta, on sen verran herkku tuoksu. Tuoksusta tulee mieleen joku vaniljainen, kermainen jälkiruoka. Namiskuukkelia siis ^_^

Säännöllisellä "laveroinnilla" räpylät on pysynyt tavallista paremmassa kunnossa. Yleensä mun kynsinauhat on aika törkeät. Tiedoksi vaan :D

Entäs se tärkein ominaisuus, eli tuotetuntu iholla? Se on täydellisyyttä hipova mun makuun. Käsivoidetta ei tarvitse hieroa ihoon liian kauan, vaan se imeytyy hyvinkin nopeasti. Kädet jää pehmeäksi ja hoidetun tuntuiseksi. Ja mikä parasta, käsien iholla ei tunnu mitään liukasta kalvoa eikä rasvaisuutta. Fiilis iholla on siis juuri sitä, mitä minä haen käsivoiteilta. Ilmeisestikin tehoa löytyy, sillä omat yleensä rutikuivat ja repaleiset kynsinauhat ovat pysyneet tavallista paremmassa kunnossa. Hyvin hoidetut kädet antaa mun mielestä ihmisestä siistin kuvan. Joskus talvisin ihan hävettää omat räpylät, kun ne kuivuu niin hirveän näköiseksi :D Laveran uutuus käsivoide siis vakuutti meikäläisen.







Myös nassurintamalta löytyi siis mainitsemisen arvoinen tuote. Mattifying Balancing kasvovoide on siis sekaiholle suunnattu kosteusvoide, joka lupaa myös hillitä ihon rasvoittumista. Koostumukseltaan tämä on sellaista hieman täyteläiseen taittavaa fluidia. Mukavan pehmeää voidetta, joka imeytyy nopeasti ihoon ja jättää loistavan tuotetunnun iholle.


Tämä voide ei ole öljytön ja siksi siitä tykkäänkin. En juurikaan innostu öljyttömistä geelivoiteista, ne eivät vaan ole tuotetunnultaan ja hoitavuudeltaan parhaasta päästä. Laveran voide on tunnultaan kevyt, mutta samalla se tuntuu kuitenkin hoitavalta. Hoitavaksi kasviöljyksi on valittu auringonkukkaöljy, joka rasvahappokoostumuksensa puolesta on yksi parhaiten toimivimpia seka- ja rasvoittuvalla iholla. Oma superherkästi tukkeutuva ihoni on tykännyt tästä voiteesta kovasti.

Kosteusvoiteen sisältämä piidioksidi (silica) tuo tälle ihoa mattaavan ominaisuuden. Iho jää mataksi heti levityksen jäljiltä, ja kyllä tämä ainakin omalla ihollani hillitsee melko hyvin rasvoittuvuutta. Omalla ihollani koin tämän melko hyväksikin tuotteeksi tässä genressä. Ihoni ei ole mikään vähäsen rasvoittuva. Ihohuokoseni tuntuvat olevan minikokoisia margariinitehtaita, jotka paiskivat ahkerasti töitä aamuin illoin. Tästä syystä mun iholla ei aina kaikki mattaavat tuotteet toimi automaattisesti. Olen vaikea tapaus. Tässä ei myöskään ole emulgaattorit ihan incin alkupäässä mistä tulee peukkua. Oma ihoni tukkeutuu herkästi, runsaasti emulgaattoreita sisältävistä koostumuksista. Luonnonkosmetiikalle tyypilliseen tapaan, tässä on liuta kasviuutteita. Esim. vihreää tee ja inkivääri ovat mukana. Very good I say.




Huomasitteko muuten käsivoiteen ja kasvovoiteen toisiaan muistuttavan ulkomuodon? Niinhän siinä kävi, että väsyneenä nappasin kasvovoiteen, jota hieroin käsiini eräänä iltana. Ihmettelin, että mikä nyt on kun ei tunnu yhtään samalta kuin aiemmin :D Älkää ihmetelkö tuubien kokoeroa, saamani käsivoide on 20ml testeri :) Laveran tuotteihan löytyy myös nykyään aika kattavasti tavarataloista, verkkokauppojen lisäksi.

Muistakaahan osallistua Ya Naturaen luonnonkosmetiikan setin arvontaan :)

Tuotteet pr-näytteitä.
*affi-linkki.

Onko teillä käsivoidelemppareita? Entä oletteko löytäneet helmiä mattaavien voiteiden rintamalta?


8 kommenttia:

  1. Tuo Laveran uusi käsivoide on niin ihana! <3 Mattavoiteesta ei ole kokemusta, mutta muuten tykkään Laveran tuotteista tosi paljon, ne tuoksuu aina yhtä hyviltä. Just sopivasti makeutta ja hedelmäisyyttä mun makuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykästyin myös tosi kovasti tuohon käsivoiteeseen :) Laverasta on nyt kyllä kertynyt sen verran positiivisia kokemuksia, että siitä on tullut sellainen luottomerkki mulle :) Ja tuoksut Lavera tosiaan handlaa :D

      Poista
  2. Hihittelin tuolle margariinitehtaalle :D :D Laveralla on kyllä hyvä tuoksumaailma :) Mä ehkä itse etsin vielä sitä täydellistä käsivoidetta, olisi tarkoitus blogiin vertailla kolmea hyvin erilaista voidetta. Mutta Acolla on hyvä, tiivistemäinen käsivoide, samoin olen tykännyt Avenen tiivistekäsivoiteesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä ne mun huokoset on sellaisia tehtailijoita :D Oon aina ollu katkeran kateellinen normaalin ihotyypin omaaville. Voin vain haaveilla miten kivaa on omistaa normaali ihotyyppi. Sehän on ihotyyppinä melko harvinainen :)

      Nuo mainitsemasi tiivisteet ovat mulle tuntemattomia :) Paljon on hyviä käsivoiteita tullut vastaan. Urtekramilta ja Santelta löytyy hyviä edullisia käsivoiteita. Tuli nyt mieleen, että haluaisin testata jonkun happoja sisältävän käsivoiteen, ylläripylläri :D

      Poista
    2. Tuli muuten mieleen vielä, että joskus alle parikymppisenä kun en tiennyt mistään mitään, kokeilin Hydrania käsivoiteena. Eli apteekin perusvoiteista se rasvaisin. Voi elämyksien kevät minkälaista tahnajankkia se olikaan :D Meistä ei tullu suuria ystäviä Hydranin kanssa :D

      Poista
    3. Nuo tiivisteethän muuten jakaa jengiä, osa tykkää, osa ei :) Ja haha, voin kuvitella että jos et yhtään tykkää käsissä sellaisesta rasvaisesta tunteesta, miltä tuo Hydran on tuntunut :'D

      Poista
  3. Käytän vakituisesti Nivea Softia koti-/yökäsivoiteena (iso pänikkä, ei viitsi mukana kuljetella) ja se kyllä imeytyy kuin unelma, eikä klähmää. Joskus käytän epäsopivat silmänympärysvoiteetkin käsivoiteena ja sinne ne uppoaa oikein somasti. Käsivoidearsenaali on muutoinkin laaja, mutta Nivea Soft on yksi vakio. Laveraa en ole käyttänyt, vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, silmänympärysvoiteen saa varmasti kulumaan loppuun alta aikayksikön käsivoiteena ^_^

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)