keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Villapaitakelien kunniaksi


Nonnula-blogista jysähti jälleen haaste. Tällä kertaa syksyaiheinen Sweater Weather Tag-haaste. Haasteista minä tykkään ja tässä tulee mun vastaukset syksyisiin kysymyksiin :)




Mikä on lempituoksukynttiläsi? 

No niitä on vaikka kuinka paljon. Joitain lempparituoksuja mainitakseni kahvi, toffee ja appelsiini ovat oikein mukavia tuoksuja kynttilöissä. Kuitenkin mulla välähti heti päässä se tietty tuoksukynttilä mistä tykkään tosi paljon. Kookos on kaikin tavoin mua miellyttävä juttu. Ikean Bräcka merkkiset kookoksen tuoksuiset kynttilät ovat parhautta. Pitäisikin niitä taas käydä hamstraamassa. Kaikki poltin viime talvena :) Muistelisin, että myös Partylitella on paljon hyviksiä.


Kahvi, tee vai kaakao?

Hmm. Tykkään näistä kaikista. Maanantaina tuli ihan kauheat teehimot ja kaapista löytyi epätoivoisesti penkomalla vuonna 2012 parasta ennen päiväyksellä merkittyä Earl Grey-teetä :D
Hieman siis vanhaa ja makukin muistutti tiskivettä. Kaakao on myös ihanaa, olenhan suklaan ystävä hautaan asti. Se on varma. Valitsen nyt sitten kuitenkin kahvin. Tuntuu, että sitä on pakko saada aamuisin tai jumitan koko päivän ja tuntuu kuin päivästä puuttuisi jotain oleellista. Saattaa olla ihan vaan psykologinen juttu. Kokeilin joskus kahvittomuutta mutta se oli kyllä vaikeaa. Ei tullut mitään päänsärkyjä tai vapinoita, mutta kaipasin muuten vain kahvia. Onhan se nyt hyvääkin. Varsinkin jos joku toinen sen mulle keittää :)





Muutatko meikkirutiinejasi vuodenajan vaihtuessa? 

No niihin rutiineihin ei oikeastaan kuulu kuin peitevoide. Vastaan tylsästi, että sävy vaihtelee kesäsin ja talvisin :D

Mikä on lempijouluruokasi?

Lanttulaatikko! Vähänkö on hyvää ^_^ En diggaa kauheesti perunalaatikosta ja porkkanalaatikko on mun mielestä suorastaan pahaa. Rosolli on kauhean tylsää ja jopa turhaa. Kinkusta tykkäsin joskus menneessä elämässä, mutta karppauksen myötä kinkkukin ällöttää. Voi sitä palan syödä. Mä en muuten tajua ihmisiä jotka ahmii sitä niin, että napa paukkuu ja joulunpyhien jälkeen haetaan vielä uusi 20 kilon kinkku suu vaahdossa. Hyi. Bataattilaatikko kiinnostaisi, mutta aina se on jääny ostamatta. Maksalaatikko on jees, mutta en kilju riemusta siitäkään. Lasketaanko joulusuklaa ruoaksi? Ainakin mä syön sitä kuin ruokaa aina jouluisin, samalla kun valitan konvehti suussa, että on ällöttävä olo.



Hatut vai kaulahuivit? 

Jaahas. No tykkään kyllä molemmista. Tosin oikein kunnon hattuja en ole käyttänyt vuosiin. Joskus mulla oli aina hattu päässä. Musta hattu on erityisen tyylikäs ja sopii kaikille. Kokeilin hattujani tuossa yksi päivä ja fiilis oli, että ei toimi enää yhtään tässä nupissa. Ehkä taas joskus. Vastaan siis kaulahuivi. Niidenkin kanssa osaan tehdä elämästäni varsin vaikeaa. On parempi omistaa ehkä vain kaksi kaulahuivia, sillä jos niitä on enemmän niin homma menee vaikeaksi. Miten voi päättää minkä niistä haluaisi kietaista kaulallensa? Kyllä, se voi olla kriisin paikka.

Mikä on eniten käytetty villapaitasi?

En omista kovin montaa villapaitaa. Ne on ahdistavia. Ahdistavia siksi, että ne usein pistelee. Jos sellaisen puen päälleni, niin se on yhtä nyppimistä ja rimpuilua. Tulee kuuma ja pakokauhu.
Silti oman äidin kutoma musta villapaita muutamalla harmaalla raidalla olkapäissä on se paras ja tärkein. Sanomattakin selvää, että sillä on kovasti tunnearvoa. Villapaita on kudottu muistaakseni silloin kun täytin 19w ja se näyttää edelleen kovin uudelta. Käyttöä on kertynyt siis harvakseltaan, koska sekin vähän ahdistaa päällä. Mutta kyllä mä sitä aina joskus käytän! :D



Paras syksyinen kynsilakka?

Hah. Nää kaikki kysymykset ei oo selkeästi ihan miehille suunnattu. Vaikken ite näppejäni lakkaile niin voinhan tähän silti vastata muutenkin. Kynsien lakkailuhan voi olla parhaimmillaan ihan häkellyttävän kaunista taidetta. Sellaiset liukuvärjäystekniikalla tehdyt on tosi hienot. Ja ilman muuta ruskan väreillä näin syksyn alla. Selvähän se :)

Syksyn lempihajuvetesi?

Tätä ei tarvitse miettiä. Jean Paul Gaultierin Le Male. Se on muutenkin mun all time lemppari jo teiniajoista asti. Olin 16w kun tuohon tuoksuun törmäsin ensimmäisen kerran. Tuoksu paukahti samantien päähän kuin halko. Ei ole parempaa tuoksua. Mulla on sitä nytkin jemmassa, mutta olen pitänyt siitä taukoa. Tuoksu on voimakas, eikä välttämättä paras valinta kesään. Mutta syksyllä se toimii. Ja talvella.

Tummat huulet vai kunnon kissarajaukset?

En harrasta itse kumpaistakaan, mutta vastaan miesnäkökulmasta. Molemmat voivat näyttää hyvältä, mutta tosi tummat huulet ei välttämättä aina natsaa skandinaaviseen albiino-lookkiin. Tämä on toki vain mun mielipide. Kissarajaukset on aina näyttävät ja kai voisi sanoa, että ne sopii melkein kelle vain. No ei ehkä nekään sellaiselle hiirulais-Liisalle, mutta valitsen silti nuo mirrirajaukset. Miau.




Futispelit vai lehtikasaan hyppiminen?

Futis ei kiinnosta sitten pätkääkään. Yllättävä vastaus näin sporttiselta ihmiseltä. Kyllä se on tuo lehtikasaan hyppiminen. Ja sen kasan pitää olla ehdottomasti vaahteran lehdistä. Kaikki muu on petosta ja väärin.


Pillifarkut vai leggingsit?

No pillifarkut :D


Nilkkurit vai UGGit?


Nilkkurit. UGGit on hienot ja hauskannäköiset, mutta nilkkurit silti.



Paras tv-ohjelma tänä syksynä?

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. Fanitan kauheasti supersankareita edelleen ^_^ Once Upon a Time on sikahyvä sarja myös, fantasia iskee muhun. AHS eli American Horror Story on yksi parhaimpia sarjoja, siihen on ihana uppoutua. Ai niin ja Vain Elämää- nyyhkyohjelma. Chisu veti ihan törkeän hienon version Teräsniskan biisistä ^_^

Biisi, joka saa sut uppoutumaan syysfiiliksiin?

Tuli ihan ekana mieleen ATB:n Autumn Leaves, nätti chilli biisi, joskin melankolinen.

Millainen syyssää tämänhetkisessä asuinpaikassasi vallitsee?

Masentava :D Mittari näyttää noin +6 astetta ja taivas on  harmaa. Plääh.

Mikä on parasta syksyssä?

En ole oikeastaan yhtään syksy-ihmisiä. Haaveilen vain ikuisesta kesästä aina. Mutta toisaalta ne värikkäät puiden lehdet ovat ihan kaunis näky :)





5 kommenttia:

  1. "... samalla kun valitan konvehti suussa, että on ällöttävä olo." :D Sama täällä, valitan koko joulupyhät etovaa oloa samalla, kun käsi hamuaa konvehtirasiaa ja vihreitä kuulia;) Suklaa in Jouluruokaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se menee! Ja mä en koskaan opi :D Vaikka kuinka oksettaa, niin ainahan voi yhden konvehdin ottaa. Ihan varmuuden vuoksi ^_^

      Poista
  2. Ihana kun teit tämän <3 Ja vitsit miten kivat kuvat sulla tässä :)

    Hyviä vastauksia, vaikka kaikki kyssärit eivät ihan ehkä miehille ollutkaan :D :D

    VastaaPoista
  3. Me mahduttais hyvin samaan joulupöytään, saisit syödä kaiken lanttulaatikon :D Pakko nyt ensimmäistä kertaa kommentoidessa todeta, että ihan mielettömän siistiä saada miesnäkökulmaa kosmetiikkablogien joukkoon! Jään ehdottomasti seuraamaan :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)