torstai 27. lokakuuta 2016

Sulaa kultaa
Aina joskus tulee vastaan niin kauniita kuvauskohteita, että kuvaussessio lähtee lapasesta. Se voi olla joskus jokin erityisen kaunis voidepurkki, joka hivelee silmää. Tai kuten tässä tapauksessa, se voi olla tuoksu. Calvin Klein One Gold edt aiheutti tällaisen pitkittyneen kuvaustuokion.


Omaan silmääni One Gold pullo on niin kaunis, että pääsi useampikin huokaus eri kuvakulmia katsellessa ja täydellistä valaistusta hakiessa. Tyylikkään yksinkertainen pullo on päällystetty valuvalla kullalla. Kuvausession jälkeen kameran muistikortilla oli ehkä sata miljoona kuvaa tästä söpöläisestä.


Liquid gold....

CK One Gold on sukupuolivapaa tuoksu, joten se sopii sekä naisille, että miehille. Täytyy todeta, että ensimmäinen reaktioni tuoksusta oli "Voiko tämä mennä myös miesten tuoksuna?". Ajattelin tämän olevan omaan makuuni liian feminiininen, mutta mietteeni kumoutuivat nopeasti jo ensimmäisellä käyttökerralla. Tykästyin tuoksuun todella kovasti.

Alkutuoksusta löytyy bergamottia, salviaa ja mehukasta viikunaa. Mehukas onkin ensimmäinen sana, mitä tuoksusta tulee mieleen. Tämä on mehukas ja hedelmäinen, mutta ei liian. Sydäntuoksussa esille tulevat raikas neroli, sekä orvokki ja jasmiini. Jälkituoksun vetiver, guaiac-puu ja patsuli tuovat tuoksulle syvyyttä.

Unisex-tuoksut ovat mielenkiintoinen ryhmä ja toisinaan ne kallistuvat joko enemmän maskuliiniseen tai feminiiniseen. Oman (pitkään kestäneen) analyysini jälkeen tulin tulokseen, että One Gold kallistuu ihan aavistuksen feminiinisempään puoleen. Mutta ei todellakaan liikaa. Ei ainakaan liikaa minulle. Tykästyin aivan erityisesti juuri tuoksun hedelmäiseen nuottiin. Tämä on pehmeä ja kevyt, ei ollenkaan liian raskas. Tämä on kultainen tuoksu ^_^
Sain pidettyä tämän kultaisen kuvatulvan kohtuullisena, vaikka olisin voinut tälle pullolle omistaa kattavammankin kollaasin. Sen tiedän, että kun tuoksu aikanaan loppuu, pullo jää. Ei siitä vaan voi luopua. Liian kaunis.

CK One Gold on kausituote, eli kyseessä Limited edition. Tätä on saatavilla vain tämän vuoden loppuun asti, eli jos tuoksu alkoi kiinnostaa, alkaa olla kiire haalia tämä tuoksukokoelmiinsa :)
Suositushinta on 38,90€/ 50ml.

Tuoksu saatu pr-näytteenä.


12 kommenttia:

 1. Tuosta tuoksusta mulla ei oo mitään käryä, mutta kuvaajana oot kyllä tosi velho!

  VastaaPoista
 2. Tän tuoksu ei ollut mieleeni kun kävin tuoksuttelemassa, mutta teki kyllä mieli ostaa ihan vain tuon pullon vuoksi! Niin kaunis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä voisin ostaa tämän myös pelkän pullon vuoksi :D Ja tämä ihan varmasti kutsuu luokseen tutustumaan tarkemmin :D

   Poista
 3. Sun kuvat on kyllä aivan huikeat:) Tulee tuotekin enemmän edukseen, kun on näin laadukkaat kuvat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuvauskohdekin oli sellainen, että motivoi kuvaamaan :D

   Poista
 4. Tuo pullo on mielettömän makee, mun mies rakastaa tätä tuoksua niin kuin kaikkia CK one -tuoksuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Mun ukkeli tyrmäsi tämän liian feminiinisenä, no jääpä itselle enemmän suihkuteltavaa :D

   Poista
 5. Upeasti kyllä vangitsit tuon tuoksun kauneuden kuviin! <3 Joitakin tuotteita/tuoksuja on vaan niin ilo kuvata, I know the feeling ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Joistakin tuotteista on vaan pakko saada hyvät kuvat, koska ne sen ansaitsee. Kuten tässä tapauksessa :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele :)