maanantai 20. syyskuuta 2021

Nivea MagicBAR

Tuotteet saatu pr-näytteenä.


 

 

Nivea on lanseerannut uutta jännää. Nimittäin MagicBAR- kasvosaippuat, jotka ovat vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Kasvosaippuat ovat 99% luonnonmukaisia ja niille on myönnetty Ecocert COSMOS Natural label - merkki.

 

MagicBAR tuoteperheeseen kuuluvat seuraavat kasvosaippuat:


Refreshing/Raikastava: Sisältää Manteliöljyä ja mustikkaa. 

Radiance/Heleyttävä: Sisältää ruusu-uutetta ja E-vitamiinia.

Exfoliating/Kuoriva: Sisältää syväpuhdistavaa hiiltä.

 

Yksi MagicBAR- kasvosaippua vastaa käyttömäärältään yhtä kokonaista putsaria. Tällä varmaan tarkoitetaan sitä perus 150ml vetoista putsaripakkausta. Mutta jotenkin aavistelisin, että tällainen saippuapala kestäisi ehkäpä paljon kauemmin käytössä. 😶

Suomennos kasvosaippua on muuten hieman harhaanjohtava. Nämä eivät nimittäin sisällä ollenkaan saippuaa (joka kuivattaa ja on liian emäksistä kasvojen ihon puhdistamiseen). Ja huomasinkin, että ennen testailua jännitin, kuinka kiristävän kuivaksi nämä ehkä ihon pesisivät? Yllätyin näiden hellävaraisuudesta. Ja tajusin myös, että miellän väkisin alitajuisesti saippuapalan muodossa olevan puhdistustuotteen perus käsisaippuaksi. Psykologinen pinttynyt ajatusmalli siis 😃

Nivean kasvosaippuoissa on käytetty Syndet-teknologiaa, jonka ansiosta niiden pH-arvo on optimoitu iholle sopivaksi. 👍

 
MagicBAR- kasvosaippuoissa on todella miedot ja jotenkin erityisen miellyttävän raikkaat tuoksut. 

Kasvosaippuat pesevät ihon kookospohjaisilla sulfaateilla ja pesutulosta on miedontamassa muita erittäin mietoja tensidejä. Tästä olen joskus ennenkin maininnut, että sulfaattien läsnä olo puhdistustuotteessa ei tee siitä automaattisesti rajusti pesevää. Muilla tensideillä voi miedontaa ja "säätää" lopullista puhdistustehoa. Joskus jopa sulfaatiton tuote saattaakin olla rajummin pesevä, kuin toinen tuote, jossa sulfaattien lisäksi on osattu nerokkaasti valita muita tensidejä. Hassu juttu!

 

Hieman aiheesta poiketen on pakko muistella teini-ikää. Muistan miten jynssäsin naamaani ihan perus palasaippualla. Joskus jopa 3 kertaa päivässä 😱, aina kun iho vähäkin rasvaa pukkasi. Hoidin ihoani silloin niin perusteellisen väärin ja jokainen, joka on joskus palasaippuaa naamaansa kokeillut, voi tietää miten järjettömän kuivattavaa se on. Ja miten se vain ylläpitää iho-ongelmia. Lisää tällaisista ihonhoidon kauhutarinoista voi lukea täältä😀

 


 

 

MagicBARit muodostavat melko miedon vaahdon. Jälleen yllätys, koska oletin automaattisesti, että tällainen "palasaippua" vaahtoaa tavanomaisen runsaasti.

Vaahto liukuu iholla miellyttävästi ja huuhtoutuu pois helposti. Ja se pesutulos: Erittäin miellyttävä. Puhdistaa tehokkaasti, mutta ei tietoakaan siitä inhottavan narskuvan kuivaksi pestystä ihosta. Tätä jaksoin hämmästellä (se edellä mainittu pinttynyt käsitys palasaippuan mallisesta puhdistustuotteesta🙊). 

Tykkäsin kovasti! 

Nivea MagicBAR- kasvosaippuat ovat myynnissä hyvin varustetuissa kaupoissa. Kasvosaippualla on hintaa n. 8,90€/ 75g

 

 

Miltä Nivean kasvosaippuat kuulostavat? Oletteko kokeilleet?1 kommentti:

  1. Moi, testasin eilen tuota vaaleanpunaisen väristä ja ainakin ensimmäisen kokemuksen perusteella olin tyytyväinen. Ei kuivata liikaa ja tykkäsin siitä ettei tosiaan vaahtoa liikaa. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)