lauantai 18. syyskuuta 2021

Barberians

Tuotteet saatu pr-näytteenä.

 

 

 

Ja pitkästä aikaa esittelyssä miesten kosmetiikkaa. Sitä onkin tässä blogissa nähty ehkä liian vähän. Edelleen tuntuu, että mielenkiintoisia, miehille suunnattuja kosmetiikkabrändejä joutuu etsimään kivien alta. 😐

 

 


 

 

 

Kyseessä on Barberians, joka tulee täältä pohjolasta, tarkemmin ottaen Tanskasta. Barberians inspiroituu amerikkalaisesta parranajo- ja ihonhoitokulttuurista. Barberiansin valikoimiin kuuluu siis parranajo- ja hoitotuotteita, sekä ihonhoitotuotteita. Valkkasin itselleni testiin juurikin ihonhoitotuotteita, koska pidän niitä parranajotuotteita kiinnostavampina. Barberians haluaa käyttää tuotteissaan mahdollisimman korkeaa pitoisuutta luonnollisia raaka-aineita. Kyseessä ei silti ole varsinaista luonnonkosmetiikkaa. Tsekataanpa sitten tuotteet😌 Testasin putsaria, seerumia ja kosteusvoidetta.

 

Gentle Face Wash 200mlBarberians putsari on koostumukseltaan geeliä. Ja ihan ekana pitää hehkuttaa tämän tuoksua. Putsari tuoksuu kevyesti myskille, jota huomasin erityisesti fiilisteleväni jokaisella käyttö kerralla.😍

Putsarin nimessä ilmituleva gentle ilmaisu mielestäni toteutuu. Putsarissa on kahta erittäin mietoa tensidiä, vailla sulfaatteja. Putsari vaahtoaa reilusti, mutta ei tunnu iholla kuivattavalta. Mukana on ihoa hoitavaa auringonkukkaöljyä. 

Barberians putsari on oikein mukavan tuntuinen (ja tuoksuinen!) iholla ja en keksi tästä moitittavaa. Ehdotonta plussaa tulee siitä hellävaraisuudesta. Miesten putsarit kun usein tuntuvat olevan turhan rajusti peseviä.

 

Pro-Age Booster Serum 30ml

 


Miellän usein automaattisesti seerumi-nimikkeen alla olevat tuotteet joko vesimäisiksi, tai kevyen geelimäisiksi. Barberians seerumi on kuitenkin koostumukseltaan sellainen kevyen fluidimainen. Tuoksu on jännä. Sellainen maanläheinen, mutta ei "kuraisella" tavalla 😂😀 Tuoksusta tulee ehkä mieleen jokin pähkinä? Tuoksu on tosi kevyt ja hälvenee nopeasti iholta.

Seerumi sisältää erikoisen kuuloista rodokrosiittia. Itselleni aivan uusi ja outo raaka-aine. Kyseessä on luonnollinen mineraali, jonka funktioiksi on kerrottu antioksidanttisuus, sekä ihon suojaus ja hoitaminen. Seerumissa on myös ihoa pehmentävää vehnänalkioöljyä. Kosteutta ihoon sitovat mm. pentyleeniglykoli ja kuuluisa hyaluronihappo.

Kevyt koostumus imeytyy ihoon nopeasti jättäen mattapinnan. Luulen, että tämä menisi ihan pelkästään näin esim. seka- ja rasvoittuvalla iholla. Kuivalle iholle mainio lisä varsinaisen kosteusvoiteen alle.Face Cream Extra Moisturizer Plus 75mlBarberiansin kosteusvoiteessa on putsarista tuttu, huumaava myskin tuoksu. Mutta tässäkin tapauksessa tuoksu on mieto ja hillitty. Tästä muuten taas tälle sarjalle plussaa. Turhan usein miesten kosmetiikka on niin rajusti hajustettua. Kiva, että on myös tällaisia miedommin hajustettuja sarjoja 👍

Barberiansin kosteusvoide on suunnattu kuivalle iholle. Tällä hetkellä sen koostumus on omalle rasvoittuvalle iholleni hieman liian tuhtia ja hoitavaa. Mutta luulenpa, että palaan testaamaan tätä uudelleen talvemmalla.

Kosteusvoiteen pehmentäviä raaka-aineita ovat mm. kookos- ja tyrniöljy, sekä sheavoi. Anti-age tähtirooliin on valkattu antioksidanttista ruskeaa levää (Laminaria digitata), joka tutkimusten mukaan kohentaa ikääntyvän ihon tekstuuria. 

Barberiansin kosteusvoide pyörähtelee iholla valkoisena muutamia sekunteja, kunnes imeytyy. Jälkituntu iholla on erityisen pehmeä ja miellyttävä. Ja mattapinta tästäkin jää. 😊

 

Barberians tuotteita löydät esim. maahantuojan verkkokaupasta. Muita ostopaikkoja: Kärkkäinen, sekä Apomera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)