tiistai 21. syyskuuta 2021

Alle 10 euron C-vitamiini seerumi

Satuin eräällä kauppareissulla huomaamaan mielenkiintoisen brändin. Hyllyssä nökötti kolme erilaista seerumia pipettipulloihin pakattuina. Se oli se hinta, mikä nostatti kulmakarvat. 8,49e/30ml. Voiko tosiaan saada hyvän seerumin näin edullisella hinnalla?


Brändi on nimeltään IDC Institute ja ostoskoriin päätyi Vitamin C Serum. Seerumin raaka-ainekattaus näytti niin hyvältä, että ei voinut vastustaa kiusausta ostaa kyseinen seerumi.😃
 
 
 

 INCI: AQUA (WATER), GLYCERIN, TREHALOSE, SILK AMINO ACIDS, BETA-GLUCAN, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, MORUS ALBA ROOT EXTRACT, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, LACTOBACILLUS/ERIODICTYON, CALIFORNICUM FERMENT EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED EXTRACT, NIACINAMIDE, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, ALLANTOIN, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.


Incissä on hurjasti mielenkiintoisia aktiiviaineita. Seerumin kosteuttavista ominaisuuksista vastaa glyseriini, trehaloosi ja hyaluronihappo. Mukana on myös useita hyödyllisiä kasviuutteita ja löytyypä kyseisestä seerumista myös trendikäs niasiiniamidi. 

Seerumin C-vitamiini on Magnesium ascorbyl phospate- muodossa, joka pysyy stabiilina vesipohjaisessa liuoksessa, verrattuna esim. C-vitamiinin normaaliin muotoon (Ascorbic acid) joka herkästi pilaantuu ja menettää tehonsa hapettuessaan. 
 
 
 

 

Seerumin hinta on ihmeellisen edullinen ja jäinkin pohtimaan, että minkälaiset aktiiviaine-pitoisuudet tässä mahtavat olla. Sitä kun ei voi päätellä mitenkään pelkkää Inciä tutkailemalla.  Tästä teki kuitenkin mieli vinkata, koska kaikki kuluttajat eivät halua välttämättä pulittaa paljoa ihonhoitotuotteistaan. Ja tosiaan ne kaksi muuta IDC Instituten seerumit ovat Hyaluronihapposeerumi ja Anti-Aging-seerumi.
 
 
 

 

IDC Instituten C-vitamiini seerumi on viskositeetiltaan paksua ja väriltään kirkasta. Seerumi on hajusteeton. Koostumus on jännä. Yksi tippa on erikoisen riittoisaa ja siten se leviää isolle ihoalueelle.
Seerumi on ehkä hieman hitaasti imeytyvää ja se tuntuukin pyörähtelevän iholla pidemmän aikaa. Imeydyttyään seerumi on melko tuotetunnuton iholla. Tästä ei tuntuisi jäävän iholle kalvomaista tunnetta tai tahmeutta. Lopputulos iholla levittämisen jälkeen tuntuu hieman napakoittavalta. Mielenkiintoinen tuote ja tosiaan seerumiksi edullinen.🙈

Kyseistä IDC Insituten C-vitamiini seerumia löytyy ainakin Citymarketeista ja hinta tosiaan 8,49e/ 30ml
 
 
Pahoittelut postauksen sekavasta fontista. Bloggeri päätti taas olla hankala ja ei anna vaihtaa alkutekstin fonttia 😀 Oletteko kokeilleet IDC Instituten seerumeita?1 kommentti:

  1. Kävin ostamassa tämän heti kun olin lukenut postauksesi.
    Todella miellyttävä seerumi.
    -Anjuliini

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)