sunnuntai 9. helmikuuta 2020

2 x Halpa ja hyvä peitevoide

Sis.mainoslinkkejä.
Tänään esittelyssä kaksin kappalein erittäin hyväksi havaittuja peitevoiteita.  Sen lisäksi, että ovat hyviä, niin nämä ei myöskään köyhdytä rahapussia kohtuuttomasti.

Innostuin alkuvuodesta pitkästä aikaa "eksymään" peiteaineviidakkoon ja tuumasin, että josko sieltä voisi löytää jotain kivaa ja toimivaa. Yleensä innostun tästä touhusta laiskanlaisesti, koska homma tyssää aina siihen sävynvalintaan. Mietin ja mietin ja en osaa päättää ja homma jää kuin vahingossa kestopaussille. Ottaako joku muu stressiä peitevoiteen sävyn valinnasta? :DSattumalta nämä molemmat peitevoiteet tulevat Maybellineltä. Toinen on Fit Me!, joka sopii kaikenlaiseen peittämiseen. Toinen taas on The Eraser Eye, joka on ensisijaisesti suunnattu silmänympärysihon peittämiseen - mutta toiminee muussakin tarkoituksessa.
Maybelline Fit Me!  6,8mlFit Me! peitevoiteen valitsin sävyssä 16 Warm Nude. Ja vaikuttaisi istuvan omalle iholleni aika sulavasti. Peitevoide on varustettu näppärällä applikaattorilla. Tästä on saatavilla useita sävyjä.Juuri nyt mun silmänaluset ei ole ihan niin tummat, kuin mitä ne pahimmillaan joskus on. Tummuutta silti löytyy aina jonkin verran. Sopivasti ja kätevästi myös silmän ulkonurkassa on jonkilainen ärsytysreaktio. Siispä hyvä hetki kokeilla ottaa ennen/jälkeen kuvat :D

Fit Me! on varsin hyvä peittokyvyltään. Kuvassa iholla on yksi kevyt kerros peitevoidetta. Nestemäistä koostumusta pystyy myös maltillisesti kerrostaa, ilman että se kökkööntyy. Fit Me! näyttää melko hyvältä myös läheltä tarkasteltuna, sillä se ei niinkään karkaa juonteisiin - ei siis lisää iholle vuosia. Ja miten vaikeaa onkaan siis löytää nestemäinen, iholla hyvältä näyttävä peitevoide, niin että myös peittää, mutta ei vanhenna. Fit Me! peitevoide on mielestäni varsin erinomainen tapaus.


Yllä olevassa kuvassa tatuoinnin päälle on laitettu yksi runsas kerros Fit Me! Peitevoidetta. Tässä kuvassa peittokyky havainnollistuu melkoisen hyvin. 

***

Maybelline Fit Me! peitevoidetta löytyy hyvinvarustetuista tavarataloista, sekä ainakin seuraavista verkkokaupoista: Kicks* (9,20€) Lyko* (5,52€) eleven* (7,96€)

Maybelline The Eraser Eye 6,8ml
The Eraser Eye peitevoide on siitä mielenkiintoinen tapaus, että peittämisen lisäksi, se lupaa hoitaa sy-ihon tummuutta mm. goji-marjan ja haloxyl- yhdisteen avulla. En osaa ottaa tuohon kantaa, sillä en ole tätä peitevoidetta niin kauan käyttänyt, että voisin vaikutusta arvioida - Ja muutenkin tuotteita, jotka lupaavat vaikuttaa sy-ihon tummuuteen on turhauttavan vaikea yrittää arvioida.

The Eraser Eye on aivan mainio peitevoide ja siitä on saatavilla useita sävyjä vaaleasta tummaan ja kirkastajasta neutralisoijaan. Tästä oli tarkoitus laittaa tilaukseen juurikin kellertävä Neutralizer-sävy, mutta tilasinkin vahingossa Brightener-sävyn. Ensin kauhistuin epäilyttävän näköistä sävyä, mutta turhaan. Tämä pelittää vallan mainiosti ja todellakin kirkastaa katseen. Ei varmaan jää epäselväksi kummassa kuvassa on The Eraser Eye- peitevoide? :D

Tämä tapaus siis tosiaan tekee sen mitä lupaa. Itseasiassa kirkastava efekti ylikorostuu kuvassa. Peitevoide on valoaheijastava ja täten sitä on todella haastava kuvata kameralla, ilman että efekti ylikorostuu. Ei siis peilistä katottaessa ole ihan noin - noh, bright.

The Eraser Eye levittyy nestemäisellä koostumuksellaan helposti iholle. Ei kökköönny juonteisiin, vaan itseasiassa jopa hieman optisesti hälventää niitä näkyvistä. Iso peukku tälle. Oikeastaan ainoa miinus tulee tuotteen applikaattorista. Iso sienipömpeli on mielestäni hankala käyttää, epähygieeninen ja en vain tykkää siitä. Töpsäytänkin tuotetta kämmenselälle ja sitä kautta iholle erillisellä siveltimellä. 

***

Maybelline The Eraser Eye - peitevoide löytyy myös tavarataloista, sekä ainakin seuraavista verkkokaupoista: Kicks* (10,20€) Lyko* (6,32 - 9,20€) eleven* (9,20€)Mikä on sun oma suosikki-peitevoide?

4 kommenttia:

 1. Mä en ymmärtänyt näiden kummankaan päälle. Luulen, että mulla on sen verran iäkkäämpi sy-iho, että kaipaa vähän toisenlaisia tuotteita. :D Tosi peittävistä tykkään ehdottomasti eniten Bobbi Brownin jankista, jonka koostumus jakaa kyllä mielipiteitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaikki tuotteet ei kyllä sovi joka iholle :) Ei nämäkään täydellisiä ole. Sellainen olis täydellinen peittari joka vie tummuuden pois, mutta näyttää vain "paljaalta iholta" ja semmosta tuskin onkaan, mutta etsintä jatkuu :D Bobbi Brownista ei ole mitään kokemusta :)

   Poista
 2. Tuo Brightener on minunkin suosikkini :D tosi moni siitä tuntuu tykkäävän enkä ihmettelle yhtään miksi. Mulla on kuivempi, ryppyisempi silmänalusiho kuin sinulla mutta Brightener kirkastaa tosi hyvin eikä paakkuunnu juonteisiin. Ostan kyllä uudestaab, Tokmannilla on Maybellinen meikit aika edullisia ja usein se -40% tarjous :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brightener kyllä yllätti, on vahvaa tavaraa :D Eraserista kiinnostuin sen verran paljon, että pakko vielä testata se Neutralizer sävy, että miten se toimis mulla. Pitääpä tsekata Tokmanni, kiitti vinkistä ^_^

   Poista

Kommentit piristävät aina :)