maanantai 10. helmikuuta 2020

Mádara Feed - Repair & Dry Rescue Hair Mask

Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.





Viime vuonna Mádara lanseerasi kantarelli-sieniin pohjautuvan hiustenhoitolinjan. Lanseeraus käsitti Boost hiuspohjaseerumin, sekä Grow shampoon ja hoitoaineen. Kirjoitin edellä mainituista tässä postauksessa.

Linja on täydentynyt hyvin loogisesti hiusnaamiolla joka kantaa nimeä Repair & Dry Rescue Hair Mask (180ml)









Mádaran hiusnaamio on suunnattu kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Oma tukkani ei taida olla tällä hetkellä kumpaakaan, koska se on saanut olla rauhassa kaikelta ylimääräiseltä :) Mádaran uutuusnaamio sopineekin parhaiten hiuksille joita on käsitelty paljon tai ovat luonnostaan kuivan karheat. 


Mádaran hiusnaamion tähtiraaka-aine on myös tässäkin tapauksessa kantarelli. Lainaan tähän vanhemmasta postauksestani;



"Kantarellit sisältävät runsaasti C-, B-, D-vitamiinia. Kantarelleista löytyy myös 15 aminohappoa, 5 nukleiinihappoa ja useampia antioksidantteja, jotka edesauttavat hiusten terveyttä ja elinvoimaa. Kantarelleista löytyy myös beetaglukaania, jota voi verrata synteettisten silikonien ominaisuuksiin. Beetaglukaanilta voi siis odottaa hiuksiin sileyttä ja liukkautta!"

Inci: Aqua, Chantharellus cibarius (chanterelle) extract, cetearyl alcohol, distearoylethyl dimonium chloride, glycerin, brassica alcohol, PCA glyceryl oleate, sodium PCA, Brassicyl isoleucinate esylate, aroma, Cocos nucifera (coconut) oil, hydrolyzed keratin, xylitylglucoside, lactic acid, butylene glycol, guar hydroxypropyl trimonium chloride, benzyl alcohol, anhydroxylitol, Persea gratissima (avocado) oil, hydrolyzed wheat protein, sodium benzoate, xylitol, potassium sorbate, ascorbyl palmitate (vitamin C), Butyrospermum parkii (shea butter) fruit butter, Oenothera biennis (evening primrose) oil, Prunus amygdalus (almond) dulcis oil, tocopherol, Crambe maritima (sea kale) leaf extract, phospholipids, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, linalool, limonene, benzyl salicylate.
Kantarelli-uutoksen lisäksi hiusnaamion sisällöstä löytyy mm. kosteudensitojia (glyseriini, sodium PCA ja useampia xylitoli-yhdiste) hoitavia ja pehmentäviä öljyjä (kookos-, avokado-, karite-, helokki-, manteli-, ja auringonkukkaöljy) sekä selvittäviä aineosia (rasva-alkoholia ja kvatteja). Kirsikkana kakun päällä naamiossa on myös vehnäproteiinia ja rakennepaikkaavaa keratiinia. 


Mádaran hiusnaamion vaikutusaika on 5-10 minuuttia. Naamion tuoksu on jännä. Tuoksu on miedohko ja nenäni kokee tuoksun puisen vaniljaisena :)



Koostumus on paksua ja täyteläistä voidetta, joka levittyy hiuksiin ongelmitta. Ei kuitenkaan superliukkaasti, kuten synteettiset kaverinsa. Hiusten huuhteluvaiheessa koin pituuksissa tutun, erikoisen efektin. 
Hiukset tuntuvat kaikinpuolin juurikin tehohoidetuilta, mutta myös pinnoitetuilta. Tästä samasta erikoisesta efektistä kirjoitin jo aiemassa Mádaran hiustenhoitotuotteita käsittelevässä postauksessa
Tunne ei siis edelleenkään ole mitenkään epämiellyttävä, mutta siihen kiinnittää väkisinkin huomiota :)  Tässä ilmiössä on nyt melko varmasti sitten kyse siitä kantarellien beetaglukaanista, jolla kerrotaan olevan silikonimaisia ominaisuuksia (Mádaran sivuilla puhutaankin sienipohjaisista polymeereistä).




Mádara on ominaisuuksiltaan selkeästi erittäin hoitava ja ravitsevan tuntuinen. Omille helposti rasvoittuville hiuksilleni tämä tapaus on hieman liian tuhtia ja hoitavaa. Tämä on selkeästi kuvauksensa mukaan parempi valinta kuivahiuksisille :)
***
Mádara Repair & Dry Rescue Hair Mask löytyy esim. Stockmanneilta ja Sokoksilta.
Verkkokaupoista esim: Hyvinvoinnin* (29,95€) ja Jolie (30,90€) sekä -20% tarjouksessa Mádaracosmetics* (24,72€)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)