tiistai 18. helmikuuta 2020

Korealainen Purito






Tänään esittelyssä jälleen korealainen brändi, nimeltään Purito.  Purito on itselleni uusi tuttavuus, ja ihmettelinkin, kun Puritoa ei juurikaan ole blogeissa tullut vastaan. Puriton tuotteet ovat vegaanisia, sekä cruelty-free. Toisaalta Purito markkinoi tuotteitaan myös -ton filosofian mukaan. Eli Puriton sivuilla kerrotaan, mitä kaikkea tuotteet eivät sisällä :) 

Testasin Puriton Centella Green Level- tuotteita. Olen saanut postauksen tuotteet testiin Kokoskin-verkkokaupasta.







Centella Green Level- linjan tähtiraaka-aine on Centella Asiatica- uute. Tunnetaan myös mm. nimellä Gotu Kola ja suomeksi Rohtosammakonputki. Kyseinen yrtti on ihan megasuosittu varsinkin korealaisessa kosmetiikassa. Rohtosammakonputkesta voi lukaista tarkemmin täältä.

Lyhykäisyydessään rohtosammakonputki sopii erityisen hyvin ärtyneelle ja herkälle iholle, sillä se rauhoittaa ihoa, on antibakteerinen, antioksidanttinen ja korjaa ihovaurioita.

Testasin Puritolta Calming Tonerin, Buffet Serumin, sekä Eye Creamin. Kyseiset tuotteet ovat korealaiseen tyyliin pakattu täyteen ihoa tehokkaasti kosteuttavia ainesosia, sekä muita aktiiviaineita.










Inci: Water,Centella Asiatica Extract,Butylene Glycol,Pentylene Glycol,Dipropylene Glycol,1,2-Hexanediol,Sodium Hyaluronate,Panthenol,Portulaca Oleracea Extract,Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract,Glycerin,Allantoin,Trehalose,Polyglyceryl-10 Laurate,Carbomer,Polyglyceryl-10 Myristate,Arginine,Ethylhexylglycerin,Disodium EDTA,Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil,Pelargonium Graveolens Flower Oil,Cananga Odorata Flower Oil, Rose Flower Oil



Kasvoveden Centella Asiatica- pitoisuus on 10%. Muita tehoaineita mm. kosteuttava hyaluronihappo, trehaloosi, sekä glyseriini. ihohuokosia supistava taikapähkinä ja rauhoittava allantoiini.

Puriton kasvovesi oli iso ihastus jo ensimmäisellä kokeilulla. Tämän koostumus on juuri sellaista "paksua vettä" jota on helppo kerrostaa iholle kämmenen kautta. Tätä on myös mukava kerrostaa siksikin, että kasvovesi ei ole todellakaan sieltä tahmaavimmasta päästä. Tuoksu on mieto ja raikas, ehkä hieman yrttinen. 

Centella Green Level  Calming Tonerin ihoa nesteyttävä teho on erinomainen jo ihan parilla kerroksella. Tätä on silti helppo kerrostaa vaikkapa 7 Skin methodin mukaisesti ne 7 kerrosta, ilman että iho muuttuu aivan kärpäspaperiksi.













Inci: Centella Asiatica Extract, Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycereth-26, Carbomer, Arginine, Sclerotium Gum, Hydrolyzed Jojoba Esters, Sodium Hyaluronate, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Palmitoyl Hexapeptide-12, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Dipeptide-10, Caprylyl Glycol, Polyglyceryl-10 Myristate, Panthenol, Polyglyceryl-10 Laurate, Hydrogenated Lecithin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Pancratium Maritimum Extract, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Adenosine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Ceramide NP



Centella Asiatica- pitoisuus 49%.


Joo-o. Tässä on kyllä mun silmääni seerumi, jonka raaka-ainelistaus on vähintäänkin vakuuttava. Seerumi sisältää runsaasti kosteutta sitovia humektantteja. Ihoa kirkastavaa niasiiniamidia. Punoitusta hälventävää lakritsinjuurta. Erittäin laajan kattauksen anti-age-vaikutteisia peptidejä. Sisältäen epidermaalisen solukasvutekijän (auttaa ihoa muodostamaan tervettä solukkoa ja edistää ihovaurioiden korjaantumista).

Buffet Serum on koostumukseltaan semi-paksuhkoa, kirkasta geeliä. Kosteuttavat ominaisuudet ovat arvatenkin priimaa. Tässä on samanlainen tuoksu, kuin edellä mainitussa kasvovedessä, joskin hieman voimakkaampi. Ja siis täytyy vielä kertaalleen sanoa, että inci-lista on hurjan hyvä! ^_^ 












Inci: Centella Asiatica Extract, Water, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Methyl Trimethicone, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Dipentaerythrityl Hexa C5-9 Acid Esters, Potassium Cetyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Palmitoyl Dipeptide-10, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Hexapeptide-12, Polyglyceryl-2 Stearate, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Caprylyl Glycol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Pancratium Maritimum Extract, Acetyl Glucosamine, Ceramide NP, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Adenosine, Tromethamine, Carbomer, Disodium EDTA, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil



Centella Asiatica- pitoisuus 49%.


Silmänympärysvoide sisältää niin ikään mm. hyaluronihappoa, sekä useita peptidejä. Argan- ja makadamiaöljyt pehmentävät ja keramidi korjaa kuivaa ihoa. 

Silmänympärysvoide on koostumukseltaan nopeasti imeytyvää, kevyttä fluidia. Sy-voiteessa on mieto yrttinen tuoksu joka hälvenee iholta lähes välittömästi levityksen jälkeen. Tämäkin ihastutti suuresti. Nyt kyllä täytyy sanoa, että tämän sy-voiteen kohdalla on ihan mieletön hinta-laatusuhde. 

Sy-voide on pakattu täyteen aktiiviainesosia ja tämän koko on 30ml mikä on tuplakoko verrattuna yleisempään 15 millin pakkauskokoon (!). Ja hinta vain parikymppiä. Hämmästyttävää.








Puriton Centella Green Level- tuotteet tekivät jokainen oikein positiivisen vaikutelman. Varsinkin tuotteiden erittäin laadukkaat ainesosat vakuuttaa.


Puriton koko tuotevalikoima löytyy Kokoskin-verkkokaupasta.





Onko Purito tuttu? Mikä on sun lempparituote korelaiselta kosmetiikalta?

2 kommenttia:

  1. Ei oo vielä tuttu, mutta nää tuotteet kiinnostaa kyllä ihan super paljon!

    VastaaPoista
  2. On tuttu. Olen odotellutkin, että missä vaiheessa Puritosta tulee juttua suomen kosmetiikkablogeissa. Tällä hetkellä on käytössä centella kasvovesi, buffet seerumi ja deep sea pure water cream. Pidän kyllä kaikista. Silmänympärysvoide ois ostoslistalla seuraavana ja aurinkovoide(kehuttu muualla) kiinnostaisi, mutta liekkö tulee suomen markkinoille myyntiin.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele :)