maanantai 30. joulukuuta 2019

Vuoden 2019 parhaat

Sis. mainoslinkkejä.Taas on se aika vuodesta, kun voi niputtaa yhteen koko vuoden kosmetiikkaparhaimmiston. Tämä postaus on joka vuosi se mielenkiintoisin tehdä, mutta usein myös se haastavin. Kuluneen vuoden varrella tulee usein testattua paljon hyvää kosmetiikkaa, ja toisinaan on erittäin vaikeaa valita se paras :)

Mutta sen pidemmittä puheitta esittelen seuraavaksi omat valintani tämän vuoden parhaimmiksi kosmetiikkatuotteiksi. 

Puhdistusöljy
Valitsin vuoden parhaaksi puhdistusöljyksi Bybin Swipe Cleanin*. Swipe Clean sisältää hoitavia kokonaisia kasviöljyjä, liukuu iholla kuin unelma, huuhtoutuu vedellä pois leikiten, sekä tuoksuu hyvältä. Bybi ansaitsee helposti Paras-tittelin. Lue enemmän täältä.
Puhdistusemulsio ja puhdistusgeeliJoskus meikäläisellä on ennustajan kykyjä. Olin ihan varma jo alkuvuodesta, että kotimaisen Laponie of Scandinavian* putsarit tulevat olemaan tällä listalla. Ja tässä ne ovatkin, molemmat! Itselleni tärkeimpiä kriteetereitä putsarissa on hellävaraisuus iholle. Näistä molemmista täyden kympin tapauksista voi lukea enemmän täällä.
MisellivesiHaut-Segalan misellivesi sopii oikein hyvin tälle listalle. Hyväntuoksuinen, hellävaraisesti puhdistava (ei kuivata ihoa) ja ladattu täyteen kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Tarkempi postaus täällä.
Kuva: PinterestKasvovesi


Super-ylellinen KORA Organics Lavender Mist* on kasvovesien aatelistoa. Ihoa kosteuttavat tehot ovat selkeät ja silminnähtävät. Tarkempi analyysi täällä.
Seerumi


Korealaisen COXIRin hyaluronihapposeerumi* oli oikein vakuuttava tapaus ja valitsinkin sen tälle listalle myös. Lue tarkemmin täältä.
Kuva: BearelKosteusvoide
Myös parhaan kosteusvoiteen tittelin lahjoitan korealaiselle. Mizonin etanavoide* osui sattumalta kokeiluun Unkarin reissulla ja minähän olin myyty oikeastaan samantien ja laitoin Suomen päässä täysikokoisen putelin tilaukseen. Mizon onnistuu lataamaan ihoon runsaasti vesikosteutta, mutta samalla myös pehmentää ihoa. Unelmankeveä voide tuntuu myös tasoittavan ihonsävyä. Lukaise tarkemmin täältä

Tehohoito


Tämä kategoria oli ihan helppo. Vuoden paras tehohoito on ehdottomasti Laveran Green Lift Complexin ampullit*. Ampullin nestemäinen, violetti sisältö on kosteustehoiltaan suorastaan ällistyttävä. Usein tulee puhuttua kosmetiikasta termillä "kosteuspommi". Noh, Laveran ampulleihin tuo kosteuspommi-kuvaus sopii kuin nenä päähän. Lue tarkemmin täältä.
Silmänympärystuote


Silmänympärysjuttujen osalta kulunut vuosi tuntui olevan hieman laimea. Kunnes sitten loppuvuodesta aloin testailemaan Mádaran uutukaisia. Mádaran silmänympärysseerumi* vakuutti aivan erityisesti. Mainio raaka-ainelista, hyvin kosteuttava koostumus ja virkistävä efekti. Ansaitsee paikkansa vuoden parhaimmistossa. Lue enemmän täältä
Kasvoöljy


KORA Organicsin Noni Glow kasvoöljy* saa parhaan-tittelin.  Laadukkaiden kasviöljyjen ja kasviuutteiden yhdistelmä tarjoaa tehokkaan hoitoöljyn iholle. Lukaise enemmän täältä.

Kuorinnat


Mekaanisista kuorinnoista Cattier Paris* on mukavan virkistävä ja samalla hellävarainen. Cattierin sisältämä kuoriva partikkeli ei ole raapivaa tai liian rouhea, mutta sillä saa silti hyvin siloittavan tuloksen. Lue tarkemmin täältä.


Kemiallisista kuorinnoista listalle pääsee The Ordinaryn happokuorinta. Kyseessä on melko jykevän vahvuinen kuorinta, joka on todella tehokas. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Lue tarkemmin täältä

Kasvonaamio


Tämän valinta oli myös aika selkeä. Glamglow Gravitymud* on ehdottomasti parhaita kiinteyttäviä kasvonaamioita, joita olen koskaan kokeillut. Napakoittaa, kiinteyttää ja täyteläistää ihoa. Täällä tarkempi analyysi.

Vartalotuote


Skin Treatin* hedelmähappoja sisältävä vartalomousse on ihan huipputapaus. Helposti levittyvä, kevyt tuote siloittelee iholta pois pikkunäppyjä, kuivuutta ja muuta ei-toivottua karheutta. Lukaise tarkemmin täältä

HuulivoideLaveran SOS huulivoide on ihan ykkönen! Koostumus on mukavan napakka ja pysyy huulilla leviämättä ympäri suupieliä. Niin ja hoitotehot ovat erittäin ilmiömäiset. Todellakin ensiapumainen hoito rohtuneille ja erittäin kuiville huulille. Lue enemmän täältä.
Monitoimituote
Ihan nolottaa, että tämä kulttituote oli jäänyt itseltäni niin pitkäksi aikaa kokeilematta. Weledan Skin Food* tuntuu niittävän mainetta ja ylistystä ympäri maailmaa. En ihmettele. Minäkin tykästyin Skin Foodiin erittäin paljon. Mielipiteet jakava, tuhti voide käy minne tahansa tehohoidoksi jos iho on erittäin kuiva. Itse olen tykännyt käyttää eniten öisin käsillä. On tehokas! Lue enemmän täältä.

Hammastahna
Ecodentan musta hiilihammastahna ansaitsee ehdottomasti mainintansa. Luonnonkosmen tahna on mukavan raikas ja samalla se kirkastaa tehokkaasti hampaita. Lukaise enemmän täältäErikoistuotteet
Kotimaisen Atopikin Sinkkivoide on ihan ylihyvä! Ihastuttava koostumus perinteisiin tahmeisiin sinkkivoiteisiin verrattuna. Toimii hyvin kaikenlaisiin ihon punoitus ja ärsytystiloihin. Lue tarkemmin täältä.

Abies Organic Pihkaseerumi* on päivänselvä valinta Parhaat-listalle. En oikeasti enää osaa olla ilman pihkatuotteita. Pihkan parantavat tehot jaksavat aina vain hämmästyttää. Postaus löytyy täältä.

Löytyikö listalta joitain omia suosikkejasi?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele :)