keskiviikko 1. tammikuuta 2020

masque B.A.R - Kurttusilmien pelastus
Ikääntymisen merkit ja varsinkin ihon kuivuus näkyvät useimmiten juurikin silmänympärysiholla. Eikä ihme, sillä sy-iho on muuta ihoa paljon ohuempaa. Siitäkin syystä kyseinen alue kaipaa hellää, mutta tehokasta hoitoa. 

Olen pistänyt merkille, että vuosien vieriessä, oma sy-ihoni on alkanut muuttua selvästi kuivempaan suuntaan. Myöskin aamuisin enemmän nukutulla puolella on nähtävillä selkeästi enemmän uurteita. Iho tuntuu kaipaavan mahdollisimman kosteuttavia ja pehmentäviä hoitotuotteita. Extrahoito on myös erittäin tervetullutta. Silmänympäryksille suunnatut hydrogeelilaput ovatkin aivan oivallinen keino saada pika-apua nuutuneen näköiseen katseeseen.
Vuosien varrella on tullut testailtua muutamien brändien hydrogeelilappuja ja mitä nyt muistelen on niiden tehokkuus aina vakuuttanut. Taannoisella Hong Kongin reissulla nappasin ostoskoriin taas hydrogeelilappuja, kun kerrankin muistin. Ja siis puhun nyt siitä tavaratalosta. En käynyt Aasiasta asti näitä hakemassa.
masque B.A.R on brändin nimi ja tämähän on tietenkin korealaista kosmetiikkaa. 


Purkkimuotoiseen pakkaukseen on pakattu 30 paria hydrogeelilappuja. Purkki on varustettu myös välikannella, sekä kätevällä spaattelilla, jolla lappuset saa otettua hygieenisesti purkista ilman turhaa sormilla lääppimistä (näitä on oikeasti vähän haastavaa saada näppituntumalla ulos purkista).


Mitä laput sisältää?


Lappujen kosteuttavista ominaisuuksista vastaa mm. glyseriini, agar-leväuute, sekä butyleeniglykoli. Etanauute korjaa ja ravitsee ihoa ja vihannesportulakka sisältää runsaasti A- ja C-vitamiinia. Mukana on myös taikapähkinää ja kurkku-uutetta. Allantoiini rauhoittaa ihoa. Incin vitosena on anti-age vaikutteinen adenosiini, joka on ihan tutkimusten kautta todettu silottavan ihon pintaa säännöllisessä käytössä. Lapuissa on mukana myös kultaa. Ja vaikka se kulta kuulostaakin niin ylelliseltä, ei sillä tietääkseni ole mitään ihonhoidollisia hyötyjä todettu olevan, tai ainakin tutkimustulokset ovat kyseenalaisia. Tätä mieltä on myös Paula- The kosmetiikkakyttä.
Hydrogeelilappujen vaikutusajaksi on määritelty 20-30 minuuttia. Pyrin aina pitämään maksimiajan, mutta toisinaan -kärsimätön kun olen- poistan nämä jo 20 minuutin täyttyessä. masque B.A.R:in lappuset muuten tarttuvat ihoon ilahduttavan hyvin. Voisi melkein tehdä kärrynpyöriä nämä naamassa. On tullut myös niitä tapauksia vastaan, jotka valuvat jatkuvasti naamalla ja hommasta ei meinaa tulla mitään.


Lappuset lupaavat tietenkin: Hälventää ikääntymisen merkkejä, turvotusta sekä tummuutta. Täyttyykö lupaukset?


Kun lappuset poistaa iholta, tulos on selkeästi nähtävissä. Sy-iho näyttää ja tuntuu syväkosteutetulta. Hienot uurteet ovat pullistuneet pois. Lappuset tuntuvat myös laskevan aika tehokkaasti turvotusta (kannattaa säilyttää jääkaapissa, extratehojen vuoksi). Entä tummuus? Ei nämä kyllä siihen vaikuta. 

masque B.A.R:in hydrogeelilaput ovat kokeilemisen arvoiset jos sy-iho kärsii sitkeästä kuivuudesta. Laput ovat myös ihan 10/10 pikafreesaamaan ilmettä, jos tekee mieli näyttää oikein pirtsakalta. Ja nämä on siis pelastus huonosti nukutun yön jäljiltä ^_^ Pulitin 30 parin purkista 12,90€.


masque B.A.R:in hydrogeelilappuja voi tilata ainakin oletkaunis-verkkokaupasta (tilapaisesti loppu) ja luultavasti löytyy myös hyvin varustetuista tavarataloista.
Onko teillä kokemuksia hydrogeelilapuista? Onko suosikkimerkkiä?

2 kommenttia:

  1. Onpas nämä edullisia! Mulla on Kocostarin vastaavat. Ja nehän auttaa tosi hyvin silmäpusseihin ja häivyttävät juonteita. Tosi hyvin freesaamaan aamulla ja poistamaan muutamia ikävuosia kasvoilta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nämä oli yllättävän edulliset ☺ Kocostar on tuttu ja ne on kyllä kans toimivia 👍

      Poista

Kommentoi, kysy, utele :)