sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Bybi uutuus: Crystal Clear puhdistusgeeli

Tuote saatu pr-näytteenä. Sis. mainoslinkkejä.
Supersuositulta Bybiltä on lanseerattu hiljattain (jo viime vuoden puolella) uusi puhdistustuote. Uutuus kantaa nimeä Crystal Clear, ja se on puhdistusgeeli. Bybiltähän löytyy jo entuudestaan puhdistusöljy, joka pääsi myös 2019 Parhaat- listalle :)

Ja jos on sattunut tutustumaan jo aiemmin Bybin tuotteisiin, voi jo ehkä aavistaa, että Crystal Clear putsari ei ole ihan tyystin tavallinen, tunteita herättämätön puhdistusgeeli.

Bybin Crystal Clear on suunnattu seka- rasvoittuvalle iholle. Bybimäiseen tapaan tuote on pakattu söpön väriseen lilaan tuubiin, jonka vetoisuus on 60ml. Itsehän suosin talvisin nykyään aika paljon emulsiomaisia ja/tai voidemaisia putsareita niiden hellävaraisuuden vuoksi. On melko haastavaa löytää ihan oikeasti hellästi peseviä puhdistusgeelejä, jotka eivät jätä pesun jälkeen ihoa tuskallisen kiristäväksi. Vaikka opettelin pitkään käyttämään puhdistusemulsioita, asuu meikäläisessä edelleen vaahtoavien putsareiden rakastaja. Niitä päiviä vain on, kun on pakko saada puhdistaa kasvonsa jollain vaahtoavalla :)
INCI: Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Flower/Leaf/Stem, Aqua (Water), Propanediol, Decyl Glucoside, Glycerin, Erythritol, Coco-Glucoside, Inulin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Xanthan Gum, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Quartz Powder, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Citric Acid, Lonicera, Japonica (Japenese Honeysuckle) Extrac, Fructose, Bisabolol, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Cupressus Sempervirens (Cypress) Oil, Phytic Acid, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, LimoneneCrystal Clear taistelee ihon epäpuhtauksia vastaan mm. pajunkuoriuutteen (luontainen salisyylihapon lähde) sekä rosmariiniveden avulla. Putsarin incin ykkösenä onkin tuo edellä mainittu rosmariinivesi, ja sen huomaa. Crystal Clearin tuoksu on nimittäin selkeän yrttinen, rosmariininen. Ihohuokosten tukkeutumista hillitsee myös putsarin sisältämä kvartsijauhe.

Crystal Clearissa on käytetty muutamaa, erittäin hellävaraisesti pesevää tensidiä. Mukana on myös  kasviuutteita, sekä ihoa rauhoittavaa bisabololia. Prebiootti inuliini tukee ihon oman mikrobiomin normaalia toimintaa. Kun mikrobiomi voi hyvin, iho pysyy paremmin tasapainossa. Prebiootit voisi kuvitella vaikkapa ihon "hyvisbakteereiden" ruokana ^_^
Putilon sisältö on jämäkkää, kirkasta geeliä. Ei millään lailla tunteita herättävää, vaan itse asiassa hyvinkin neutraalia tässä vaiheessa. 

Kasvoja pestessä voi tuntea hieman ylellisyyttä. Iholla nimittäin tuntuu moussemaisen pehmeä vaahto. Huom. tuntuu

Oli erikoisen yllättävää huomata käsiään katsoessa, että Crystal Clear itseasiassa muodostaa vaahtoa hyvin heikonlaisesti. Pientä hattaran tynkää siellä täällä. Ja silti ihofiilis on aivan päinvastainen. Tässä kohtaa paukahti sitten kehiin se Bybimäisyys. Heillä kun tuntuu aina olevan jokin fiiliksiä herättävä juttu tuotteissaan :D

Kuten edellä jo sanoin, ei hellävaraista geeliputsaria ole kosmetiikkaviidakosta mikään maailman helpoin homma löytää. Kaikkihan ne samaa lupaavat, että "ei kuivata". Mutta totuus on liian usein toinen. Bybi vetää tässä jutussa ennalta-arvattavasti pisteet ihan helposti kotiin.Crystal Clear on myös hintaansa nähden ihastuttavan riittoisa tuote, ihan pienellä nokareella homma hoituu helposti.

Bybi tuntuu aidolta puhdistusgeeliltä, mutta omaa pintakuivaa sekaihoani se ei ole tuntunut kuivattavan. Bybin Crystal Clear pääsee ehdottomasti tämän hetkiseen kärkeen Laponien* superhyvän puhdistusgeelin kanssa ^_^Bybi Crystal Clear- Puhdistusgeeli esim. House of Organicilla* ja Joliella*  (33,90€/60ml) Biodellyssä* (29,90/ 60ml)2 kommenttia:

  1. Onpas sulla todella hyvä blogi. Jäin lueskeleen kaikkia postauksiasi, ja vinkkejä tuotteisiin. Alankin seuraamaan säännöllisesti.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)