keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Abies Organics - PihkaseerumiNo niin. Orava on taas täällä ^_^


Blogiani säännöllisesti seuranneet ehkä muistavatkin, että olen aiemmin kirjoittanut pihkavoiteesta. Pihkavoiteesta on tullut kirjoitettua postauksia kaksinkin kappalein. Jaksan edelleen suuresti hämmästellä pihkan, lähes kaikkivoipaa vaikutusta ihonhoidossa. Pihkalla on ilmiömäinen kyky parantaa iholla pieniä nirhaumia, haavoja, ötökän pistoksia, tulehduksia ja mitä näitä nyt on. Omien kokemuksieni mukaan pihka tuntuu tepsivän melkeinpä vaivaan kuin vaivaan :)


Tällä kertaa kirjoittelen Abies Organicsin pihkaseerumista. Pihkaseerumi on varsin käyttömukava tapaus, varsinkin jos ei tykkää täyteläisten voiteiden jättämästä ihofiiliksestä. Abies Organicsin pihkavoidehan on siis täysin vedetöntä ja melkoisen tuhtia, jopa voimaista voidetta. Abiesin pihkavoide lienee järkevin valinta laajemmille ihoalueille ja pihkaseerumi taas on ideaali paikallishoitoon.


Abies Organicsin pihkaseerumi on pakattu pipettipulloon. Seerumi on väriltään voimakkaan oranssia ja koostumus on simppeli: denaturoitua alkoholia, 25% kuusenpihkaa ja antioksidanttista, sekä ihoa rauhoittavaa rosmariiniuutetta.

Seerumi on nestemäistä ja imeytyy ihoon melkoisen nopeasti. Jälkituntu on tuttu lapsuuden metsäleikeistä, kitkaisen pihkamainen :) Ja tosiaan pihkaseerumi tuoksuu selkeän pihkaiselle. Siitä joko tykkää tai sitten ei tykkää :D

Olin aivan täpinöissäni, kun sain pihkaseerumin itselleni testiin. Suorastaan odotin, että tulisi jotain ihokatastrofeja ja haavereita, että pääsisin testaamaan pihkaseerumia. Aikani sain odottaa, mutta tulihan niitä hyviä testihetkiä lopulta.

Loppukesällä sain yläselkääni jonkin sortin öttiäisen piston. Aluksi hoidin pistoskohtaa aloe veralla, mutta tällä kertaa tuostakin mainiosta raaka-aineesta ei tuntunut apua olevan. Siispä pihkaseerumi kehiin. Yhdessä yössä itsepintainen punainen patti rauhoittui varmasti 90%. Toisella hoitokerralla ärtynyt patti käytännössä katosi. Toteamus: Tehokasta ja nopeavaikutteista. Pihkan ällistyttävän nopeavaikutteisen tehon olen jo aiemminkin todennut.

Abies Organicsin pihkaseerumia kokeilin myös aika inhottavaan kissanraapaisun hoitoon. Kattimaakari rääppäisi oikein kunnolla, ja sain siitä syvähkön, aavistuksen tulehtuneen haavan ihooni. Tässäkin tapauksessa pihkaseerumi onnistui taltuttamaan tulehdusreaktion hyvinkin nopeasti. Mielestäni myös raapaisu parani muutenkin pikavauhtia, ja luulenpa, että ilman pihkahoitoa jäljelle olisi jäänyt pitkään punoittava, näkyvä arpi. Mutta nyt ei jäänyt, kiitän tästä Abies Organicsin pihkaseerumia.

Summa summarum: Pihka on luontoäidin tarjoama, ylivoimainen apu melkein vaivaan, kuin vaivaan :) Ja siis kaapissa on aina oltava jotain pihkatuotetta, jota otan myös aina mukaan reissuillekin (tarvetta on aina ollut)

Jos kiinnostaa lukea tarkemmin pihkasta, voit lukea postauksen täältä. Ja tästä postauksesta löydät ennen-jälkeen kuvia pihkavoiteen tehosta.  


Abies Organics Pihkaseerumi Waku-Organicsin verkkokaupassa* 26,95€/ 10ml
Pr-näyte.
*mainoslinkkiLöytyykö lukijoiden joukosta vannoutuneita pihkafaneja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)