keskiviikko 28. elokuuta 2019

Bybi CBD Booster
Bybi on tainnut todellakin osua kultasuoneen lanseeratessaan supersöpöt boosterinsa. Olen käsittänyt, että varsinkin Bybin Bakuchiol*- boosteri on ollut varsinainen jättimenestys :) Ja olikin jotenkin arvattavissa, että boosteri-sarja tulisi edelleen laajenemaan. Esittelen tässä postauksessa teille uuden CBD- boosterin. Heh, tosin tämähän ei ole se uusin enää, vaan Bybi on jo ennättänyt lanseerata vieläkin uudemman Blueberry-boosterin* (sinisen valon haittoja vastaan). Kuinkahan laajaksi boosteri-sarja vielä kasvaakaan? :)


Bybin pirtsakan keltaisessa pipettipullossa on siis sisältönä hamppuöljyä, joka sisältää myös 100mg kannabiksesta saatavaa cannabidiolia (CBD). Joillain saattoi kulmat hieman nousta, tuon kannabismaininnan kohdalla. Kannabiksestahan nyt tietysti tulee heti ekana mieleen huumeet. Mutta ei hätää. Kannabiksen varsinainen huumaava ainesosa on THC-yhdiste, ja kyseistä yhdistettä Bybin CBD- boosteri ei siis sisällä


CBD-boosteria suositellaan aivan erityisesti ärtyneelle, tulehtuneelle ja vahingoittuneelle iholle. Ihoni ei ainakaan tällä hetkellä täytä oikein mitään noista kriteereistä, mutta CBD- boosteri sopii myös helposti tukkeutuvalle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, joten tässä kohtaa voinkin huutaa "hep"!Hamppuöljy itsessään omaa hyvän rasvahappokoostumuksen, tukkeutuvaa ihoa ajatellen. Boosterin sisältämä cannabidioil on voimakas antioksidantti, ja ominaisuuksiltaan siis punoitusta laskeva ja tulehdusta rauhoittava. 

Näin kosmebloggaajan näkökulmasta on toisinaan suorastaan harmi, että iho ei kenkkuile enemmänkin. Pääsisi helpommin toteamaan joidenkin tiettyjen tuotteiden tai ainesosien täyttä potentiaalia. Kerronpa nyt silti hieman kokemustani Bybin CBD-boosterista.

Ensinnäkin CBD- boosterin koostumus on kevyt ja kuivaöljymäinen. Tätä Bybin jättämää miellyttävää ihotuntumaa arvostan suuresti. En pidä kovin paksuista öljykoostumuksista. Luulenpa, että aika moni muu rasvoittuvan ihon omaava arvostaa myös keveitä koostumuksia.


Boosteria voi sekoittaa esimerkiksi kosteusvoiteen sekaan, tai sitten käyttää iholle ihan vain sellaisenaan. Itse olen tykännyt käyttää CBD-boosteria iholla viimeisenä tuotteena. Testijaksolla jätin muut voiteet pois ja komboilin kasvovesikerrostuksen ja CBD- boosterin kanssa. Testijaksolla iho kyllä tuntui voivan todella hyvin. Silmänympärysihoni on sellainen alue, joka helposti reagoi vääränlaiseen tuotteeseen muodostamalla pientä punoitusta, jolla kestää aikansa hälvetä. Tätä tapahtuu oikeastaan melko useinkin kosmetiikkaa testailessa.  Kyseinen ilmiö loisti poissaolollaan CBD-testin aikana. 

Vaikka ihoni on ollut jo pitkään suhteellisen tasapainoinen, on kesä tuonut hieman pikkunäppyä sinne tänne. Testijaksolla näpyt katosivat, ja CBD- boosteri saattoi mahdollisesti siihen vaikuttaa. Testijaksolla ihon yleisilme oli myös jotenkin erityisen hyvä. Kiinnitin erityisesti huomiota ihonsävyn tasaisuuteen. Olen useasti hehkuttanut Bybin tuotteiden puolesta ja kyllähän vaan tämän CBD-boosterinkin saa sinne samaan hehkutuskoppaan heittää ^_^Bybi CBD- boosteri Twistbe:n verkkokaupassa* 16,90€/ 15ml.Pr-näyte.
*mainoslinkkiOnko joku jo kokeillut CBD-boosteria tai kiinnostaisiko kokeilla?

1 kommentti:

  1. Todellakin on osunut, mä tykkään näistä. Luulen, että ulkonäkö, edullinen hinta ja konstailematon, mutta tehokas sisältö ovat näiden suosion takana. Kultasuoneen isketty, ja oikeasti näitä voi helposti olla vaikka 10 (tai enemmän keksikin heti itse lisää, mutta loppuuko värit kesken? :D), koska on niin harkitusti aina keskitytty vain yhteen tehokkaaseen raaka-aineeseen. Luulen, että sen vuoksi hinta on saatu pidettyä edullisena, koska BYBIhän ei ole mikään edullisin brändi noin muuten. :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)